E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η κόρη του Μάρτιν Σκορσέζε ξέσπασε σε κλάματα

Είναι σαν να πενθούμε τη μητέρα μου ενώ είναι εδώ, μαζί μας

Η κόρη του Μάρτιν Σκορσέζε ξέσπασε σε κλάματα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/7/2026 | 17:06

Σε κλάματα αποκάλυψε ότι ξέσπασε η κόρη του Μάρτιν Σκορσέζε, Φραντσέσκα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast Zach Sang Show, μόλις διάβασε το σενάριο της νέας ταινίας του πατέρα της «What Happens at Night», στην οποία πρωταγωνιστούν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζένιφερ Λόρενς.

«Αφορά έναν σύζυγο και τη γυναίκα του που πεθαίνει... αυτή η ταινία είναι ιδιαίτερα προσωπική, επειδή, κατά κάποιο τρόπο, πενθούμε τη μητέρα μου ενώ είναι εδώ, μαζί μας», είπε η ηθοποιός και δημιουργός περιεχομένου στο podcast.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το World of Reel, η σύζυγος του σκηνοθέτη, Έλεν Μόρις δίνει μια σκληρή μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον για περισσότερα από 30 χρόνια.

Η Φραντσέσκα προσέθεσε ότι διάβασε το σενάριο έχοντας τον διάσημο σκηνοθέτη στο πλευρό της: «Μόλις τελειώσαμε, ξέσπασα σε κλάματα γιατί συνειδητοποίησα ότι ”αυτό το ζούμε και εμείς”».

Η νέα παραγωγή της Apple Original Films η οποία περιγράφεται ως μια ονειρική ιστορία μυστηρίου είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Πίτερ Κάμερον σε σενάριο του Πάτρικ Μάρμπερ. Ακολουθεί «ένα παντρεμένο ζευγάρι Αμερικανών το οποίο ταξιδεύει σε μια μικρή, χιονισμένη ευρωπαϊκή πόλη για να υιοθετήσει ένα μωρό. Η διαμονή του σε ένα σχεδόν άδειο ξενοδοχείο, όπου κινούνται αινιγματικές φιγούρες, όπως ένας εκκεντρικός τραγουδιστής, ένας διεφθαρμένος επιχειρηματίας και ένας χαρισματικός θεραπευτής, μετατρέπει σταδιακά το ταξίδι του σε μια υπαρξιακή δοκιμασία, θολώνοντας τα όρια ανάμεσα στο πραγματικό και το φαντασιακό. Σύντομα αποκαλύπτεται ότι η σύζυγος (Λόρενς) βρίσκεται στο τελικό στάδιο του καρκίνου και το ταξίδι μετατρέπεται σε μια κούρσα με τον χρόνο, καθώς ήταν δική της επιθυμία να χαρίσει στον σύντροφό της ένα παιδί πριν χαθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τη μικρότερη κόρη του σκηνοθέτη, μέσα από την ασθένεια η ταινία εξερευνά την συζυγική αγάπη, τη θλίψη, το φόβο και όλα όσα επιστρατεύει ο άνθρωπος όταν έρχεται αντιμέτωπος με την οριστική απώλεια.

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Μαντς Μίκελσεν, Πατρίσια Κλάρκσον, Γουέλκερ Γουάιτ, Τζάρεντ Χάρις και Λούις Καντσέλμι.

Αν και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας παραμένει προς το παρόν άγνωστη.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Αυτομαστιγώνομαι, τα ρίχνω στον εαυτό μου ακόμα και όταν με ξεγελούν»

Ελλάδα Σήμερα

«Θα χάσω την μπάλα αν δεν είμαι αυστηρός και πετάω στα σύννεφα», ανέφερε χαρακτηριστικά

Με μπικίνι στα βράχια ποζάρει η Κατερίνα Γερονικολού και εντυπωσιάζει

Ελλάδα Σήμερα

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται στιγμές από τη ξεκούρασή της

Δημήτρης Καταλειφός: «Σαστισμένη η ανθρωπότητα, ακολουθεί σαν κοπάδι»

Ελλάδα Σήμερα

Ο ηθοποιός μοιράστηκε τους προβληματισμούς του για τη σημερινή κοινωνία

Ρόζι Ο`Ντόνελ αποκαλύπτει: «Ήταν τρομακτικό» για την ερωτiκή σκηνή με τη Σίνθια Νίξον στο «And Just Like That…»

Ελλάδα Σήμερα

Στη σειρά η ηθοποιός έκανε guest εμφάνιση, υποδυόμενη μια καλόγρια που παραβιάζει τον όρκο αγνότητάς της

Αντζελίνα Τζολί: Πώς αντέδρασε στην υποτροπή του Μπραντ Πιτ με το αλκοόλ

Ελλάδα Σήμερα

Σε συνέντευξή του στο Esquire UK, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι άρχισε ξανά να πίνει αλκοόλ μετά από επτά χρόνια πλήρους αποχής.

Αρραβωνιάστηκαν η Αλεσάντρα Αμπρόσιο και ο σύντροφός της μετά από σχέση σχεδόν δύο ετών – «Για πάντα μαζί»

Ελλάδα Σήμερα

Δείτε τις εικόνες από τη ρομαντική πρόταση γάμου στην αμμουδιά

Ναταλία Δραγούμη: Η φωτογράφιση με μπικίνι στον καθρέφτη και η απάντησή της σε όσους την επέκριναν

Ελλάδα Σήμερα

Η 56χρονη ηθοποιός απάντησε σε αρνητικό σχόλιο followers, υπερασπιζόμενη την ανάρτησή της στο Instagram

Στεφανίδου ‑ Ευαγγελάτος: Ο ιδιαίτερος λόγος που τα φετινά γενέθλια του γιου τους ήταν διαφορετικά από όλα τα προηγούμενα

Ελλάδα Σήμερα

Ο Νικόλας Ευαγγελάτος έκλεισε τα 27 του χρόνια στην Ελλάδα, δίπλα στους γονείς του, μετά από πολύχρονη απουσία λόγω της ζωής του στο Λονδίνο.

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η δύσκολη εξομολόγηση για τη μάχη που έδωσε ‑ Ποιος στάθηκε δίπλα του

Ελλάδα Σήμερα

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής αποκάλυψε τη δύσκολη περίοδο που βίωσε πρόσφατα και τον καθοριστικό ρόλο της συντρόφου του, Βιολέτας Σαγκριώτη, στην πορεία της ανάκαμψής του.

Ποδοσφαιριστής πήγε να φιλήσει τη σύντροφό του πανηγυρίζοντας τη μεταγραφή του – Δείτε πώς αντέδρασε εκείνη

Ελλάδα Σήμερα

Ο Ουρουγουανός Λουτσιάνο Ροντρίγκεζ έμεινε άναυδος μπροστά στις κάμερες, με την Αντο Καβάλια να δίνει εξηγήσεις για το βίντεο που έγινε viral.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Στιγμιότυπα από «μια ημέρα στη θάλασσα» με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Τι της έγραψαν οι followers

Ελλάδα Σήμερα

Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από την παραθαλάσσια εξόρμησή της με τον σύντροφό της, πυροδοτώντας ενθουσιώδεια σχόλια στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.