E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λευτέρης Ελευθερίου: «Σε φίλους και σε σχέσεις έχω φερθεί κακοποιητικά»

Ο ηθοποιός μιλά ανοιχτά για την πλευρά του χαρακτήρα του που τον οδήγησε σε κακοποιητικές συμπεριφορές στο παρελθόν

Λευτέρης Ελευθερίου: «Σε φίλους και σε σχέσεις έχω φερθεί κακοποιητικά»
instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/8/2026 | 07:59

Ο Λευτέρης Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο νέο τεύχος του περιοδικού Hello, στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, αυτή την εβδομάδα. Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην πλευρά του χαρακτήρα του που πιθανόν να υπήρξε κακοποιητική στο παρελθόν, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, στο πλαίσιο διαπροσωπικών του σχέσεων.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου άνοιξε την καρδιά του στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello, μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Ο γνωστός ηθοποιός στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς, τόσο προς τους άλλους όσο και προς τον εαυτό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ερωτηθείς αν στη ζωή του έχει φερθεί κακοποιητικά στον εαυτό του, ο ηθοποιός απάντησε χωρίς περιστροφές πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί, τόσο σε φιλικές όσο και σε ερωτικές του σχέσεις.

Η παραδοχή για τον ναρκισσισμό

«Έχω υπάρξει κακοποιητικός και σε φίλους και σε σχέσεις και σίγουρα έχω κακοποιήσει και τον εαυτό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Ελευθερίου, δείχνοντας μια σπάνια ειλικρίνεια απέναντι στο κοινό.

Στη συνέχεια, εξήγησε με ποιον τρόπο εκδηλωνόταν αυτή η συμπεριφορά, εστιάζοντας στο ζήτημα του ναρκισσισμού που, όπως είπε, βιώνουν σε μεγάλο βαθμό οι καλλιτέχνες. «Αυτό που αντιμετωπίζουμε οι καλλιτέχνες σε τεράστιο βαθμό –και ήταν από τα θέματα που έπρεπε να ψυχογραφήσω μέσα μου– είναι το πόσο ο ναρκισσισμός μου επιτρέπει να ταπεινωθώ. Να προσπαθήσω να βάλω εμένα στη θέση του άλλου και τον άλλο στη θέση τη δική μου», σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Ο ηθοποιός στάθηκε ιδιαίτερα σε ένα στοιχείο που, όπως υποστήριξε, χαρακτηρίζει πολλούς ανθρώπους της τέχνης: τη διάθεση να νιώθουν ανώτεροι λόγω της αναγνωρισιμότητάς τους. «Επειδή πολλές φορές ο ναρκισσισμός σε όσους ασχολούμαστε με την τέχνη έχει το στοιχείο του “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”, νομίζω ότι το δούλεψα αρκετά», δήλωσε.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν αυτή η νοοτροπία τον οδηγούσε σε καταστάσεις όπου χειριζόταν τους γύρω του, εκμεταλλευόμενος τη γοητεία του ή το γεγονός ότι ήταν αρεστός και αγαπητός. «Μπορεί να καταπίεζα τον άλλον ή να του συμπεριφερόμουν άσχημα. Με οδηγούσε δηλαδή στο να είμαι ψωνάρα και νάρκισσος», κατέληξε.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρίς καθόλου μακιγιάζ ποζάρει η Τζένη Μπότση στην Ικαρία ‑ «Κρατώ αυτές τις στιγμές»

Πριν 9 ώρες

Η δημοσίευση της ηθοποιού από τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές

Λευτέρης Ελευθερίου: «Σε φίλους και σε σχέσεις έχω φερθεί κακοποιητικά»

Πριν 9 ώρες

Ο ηθοποιός μιλά ανοιχτά για την πλευρά του χαρακτήρα του που τον οδήγησε σε κακοποιητικές συμπεριφορές στο παρελθόν

Anna Faris: Η εξομολόγηση για το ποτό και την κατάθλιψη – «Έπρεπε να σταματήσω»

Πριν 9 ώρες

Anna Faris: «Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της νηφαλιότητας»

Σάια ΛαΜπέφ: Μήνες μετά τη σύλληψή του για επίθεση εν μέθη, παραδέχεται ότι πίνει αλκοόλ κάθε μέρα

Χτες

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε σε επιτήρηση διάρκειας δύο ετών και υποχρεώθηκε να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ

Η Λίζα Κούντροου ήθελε τον ρόλο της Ρέιτσελ στα «Φιλαράκια», τον έχασε γιατί «δεν ήταν η γυναίκα που θα ερωτευόταν ο Ρος»

Χτες

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι δημιουργοί της σειράς απέρριψαν την πρότασή της, ενώ άνθρωποι της παραγωγής της είχαν πει ότι «δεν ήταν πανέμορφη»

Τόπλες στην παραλία η Χάιντι Κλουμ με μαντήλι στην πλάτη ‑ Ξεσηκώνει το Instagram

Χτες

Το μοντέλο προχώρησε σε μία ακόμη τολμηρή δημοσίευση στο Instagram

Κινηματογραφική ιστορία αγάπης στο Ισραήλ: Από τη φρίκη της σφαγής της Χαμάς στους γαμήλιους όρκους

Χτες

Ο γαμπρός ήταν όμηρος της Χαμάς για 505 ημέρες, ενώ η νύφη γλίτωσε από το μακελειό στο Φεστιβάλ Νόβα

Σόφη Πασχάλη οι φωτογραφίες της, από τα Gili Islands στην Ινδονησία

Χτες

«Το κάθε νησάκι έχει τη δική του ομορφιά» ανέφερε η Σόφη Πασχάλη στη λεζάντα της φωτογραφίας της

Χαμογελαστή στο πλευρό του Κίμωνα Κουρή στη Θεσσαλονίκη φωτογραφήθηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Χτες

Οι δύο ηθοποιοί ποζάρουν δίπλα στη θάλασσα με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Η Παλιοσπύρου απάντησε σε εμετικό μήνυμα στα social media: «Αν πεθάνω εγώ θα καλυτερέψει η ζωή σου;»

Χτες

Αγνωστος χρήστης φάνηκε να ενοχλείται από τις δημοσιεύσεις της και τη στόχευσε με σκληρό μήνυμα

Μετά το διαζύγιο ήρθε ένας νέος έρωτας για τον Λευτέρη Ελευθερίου

Χτες

Ο Λευτέρης Ελευθερίου βρίσκεται σε μια περίοδο ουσιαστικής επανεκκίνησης, έχοντας ανοίξει νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από την Τατιάνα Καλαντζή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.