E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τηλεθέαση: Τα νούμερα του «Καλημέρα Ελλάδα» στην πρεμιέρα

Τι δείχνουν τα ποσοστά τηλεθέασης;

Τηλεθέαση: Τα νούμερα του «Καλημέρα Ελλάδα» στην πρεμιέρα
Towfiqu barbhuiya / Pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/9/2026 | 09:41

Η τηλεθέαση της πρεμιέρας του «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 έδειξε 8,7% στο σύνολο και 12,4% στο δυναμικό κοινό, με τους Βασίλη Χιώτη και Άκη Παυλόπουλο να ξεκινούν δυναμικά, ενώ το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ κράτησε την πρωτιά στη ζώνη.

Ο πρωινός χάρτης της ενημέρωσης συμπληρώθηκε χθες, Δευτέρα, με την πρεμιέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1. Η εκπομπή, με τους Βασίλη Χιώτη και Άκη Παυλόπουλο στο τιμόνι του ιστορικού τίτλου, κατέγραψε στην τηλεθέαση 8,7% στο σύνολο του κοινού και 12,4% στο δυναμικό κοινό, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον ίδιο πρωινό ανταγωνισμό, το μαγκαζίνο «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, με τους Δημήτρη Οικονόμου και Γιάννη Πιτταρά, κράτησε 18,1% στο σύνολο και 9,4% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η «Κοινωνία ώρα MEGA» σημείωσε 13,4% στο σύνολο και 13,6% στο δυναμικό κοινό, ενώ η ενημερωτική εκπομπή του OPEN, «Ώρα Ελλάδος», έκανε 13,9% στο σύνολο και 6,6% στο δυναμικό κοινό.

Ποιος πρωτάθλησε στην τηλεθέαση της πρωινής ζώνης;

Από τα νούμερα προκύπτει ότι το «Σήμερα» ήταν ο νικητής στο σύνολο του κοινού, ξεπερνώντας τους υπόλοιπους ανταγωνιστές. Στο δυναμικό κοινό, όμως, το προβάδισμα πήρε η «Κοινωνία ώρα MEGA», αφήνοντας πίσω τόσο το «Σήμερα» όσο και το «Καλημέρα Ελλάδα».

Παρά την απουσία πρωτιάς, αισιοδοξία επικρατεί στα στελέχη του ΑΝΤ1, καθώς το «Καλημέρα Ελλάδα» «χτύπησε» διψήφιο ποσοστό στο δυναμικό κοινό έπειτα από πολύ καιρό, κάτι που θεωρείται ενθαρρυντικό σημάδι για τη νέα εκπομπή στην πρώτη της κιόλας ημέρα.

Πρεμιέρα, εκτός από το «Καλημέρα Ελλάδα», έκανε χθες και η ψυχαγωγική εκπομπή «Νωρίς νωρίς» της ΕΡΤ1, η οποία σημείωσε 5,3% στο σύνολο και 7,4% στο δυναμικό κοινό, συμπληρώνοντας το πρωινό τοπίο της τηλεθέασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τηλεθέαση: Τα νούμερα του «Καλημέρα Ελλάδα» στην πρεμιέρα

Media Πριν 9 ώρες

Τι δείχνουν τα ποσοστά τηλεθέασης;

Δανάη Μπάρκα κατά ψευδών ειδήσεων: «Μην διαβάζετε αυτές τις γελοιότητες»

Media Πριν 9 ώρες

Η παρουσιάστρια προειδοποίησε πως θα κινηθεί νομικά αν συνεχιστεί η δημοσίευση ψευδών ειδήσεων για την προσωπική και ιατρική της ζωή.

Γυμνή στη θάλασσα στα 60 της η Σάλμα Χάγιεκ

Media Πριν 9 ώρες

«60 και ευγνώμων», έγραψε η διάσημη ηθοποιός στη λεζάντα, προκαλώντας κύμα αποθέωσης από τους ακολούθους της.

«Το σόι σου»: Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι επιστρέφουν ‑ Δείτε το trailer των νέων επεισοδίων

Media Χτες

Η αγαπημένη ελληνική σειρά συνεχίζει με νέες οικογενειακές περιπέτειες και ανανεωμένο καστ στην επόμενη σεζόν.

Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1: Το καλωσόρισμα του Νίκου Χατζηνικολάου και η απάντησή της

Media Χτες

Η δημοσιογράφος βρέθηκε για πρώτη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού μετά την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ, έτοιμη να σχολιάζει καθημερινά την επικαιρότητα.

Γιάννης Στάνκογλου: Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε συνεπιμέλεια ‑ Τα παιδιά μένουν μαζί μου τρεισήμισι μέρες την εβδομάδα

Media Χτες

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει βιώσει στη ζωή του την τελευταία πενταετία, καθώς και στον δεσμό που έχει δημιουργήσει με τον γιο και την κόρη του

Η Ιωάννα Τούνη κάνει νέο επαγγελματικό βήμα στο Παρίσι ‑ Δείτε πού θα ανοίξει τη νέα της επιχείρηση

Media Χτες

Στη γνωστή περιοχή του Παρισιού θα λειτουργήσει η νέα επιχείρηση, με τις τελευταίες προετοιμασίες να βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη

Σίσσυ Χρηστίδου: Τελευταία απόδραση στην Κέρκυρα πριν φύγει το καλοκαίρι, στο πλευρό του αγαπημένου της!

Media Χτες

Η παρουσιάστρια πέρασε τις τελευταίες μέρες χαλάρωσης στο νησί του αγαπημένου της, Στέφανου Νεδέλκου

«Κάναμε ένα βήμα πίσω»: Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή ματαίωσαν τη συναυλία τους στο Κατράκειο

Media Χτες

Οι δύο καλλιτέχνες ζήτησαν συγγνώμη από τον κόσμο για την καθυστέρηση στην ενημέρωση, εξηγώντας ότι η πορεία της προετοιμασίας και οι συνθήκες δεν επέτρεψαν τελικά η συναυλία να γίνει όπως την είχαν οραματιστεί

Νέα επιχείρηση με κρουασάν στο Παρίσι ανοίγει η Ιωάννα Τούνη

Media Χτες

Τα εγκαίνια του νέου μαγαζιού θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη

Στο νοσοκομείο η Γιούλικα Σκαφιδά

Media Χτες

Η ηθοποιός ενημέρωσε η ίδια για το περιστατικό μέσα από τα social media

Κάμπινγκ: Το πρώτο μεγάλο τρέιλερ της νέας σειράς του Mega και το μυστικό με τα παράνομα χρήματα

Media Χτες

Ολοκληρωμένη πρώτη ματιά στην ανατρεπτική κωμωδία που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα, με ένα all-star καστ να υπόσχεται άφθονο γέλιο και μυστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.