Ρόδος: Δύο γυναίκες άρπαξαν 36 σκουλαρίκια από κοσμηματοπωλείο σε λίγα λεπτά ‑ Βίντεο
Η ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στην Παλιά Πόλη της Ρόδου καταγγέλλει ζημιά έως 1.300 ευρώ και κάνει λόγο για δεύτερο χτύπημα σε κατάστημα αθλητικών ρούχων λίγα λεπτά μετά.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 17/9/2026 | 16:59
Κοσμηματοπωλείο στην Παλιά Πόλη της Ρόδου έπεσε θύμα κλοπής, όταν δύο γυναίκες αφαίρεσαν μέσα σε λίγα λεπτά 36 ζευγάρια ασημένια σκουλαρίκια, αξίας έως 1.300 ευρώ, όπως κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.
Ένα κοσμηματοπωλείο στην Παλιά Πόλη της Ρόδου έβαλαν στο στόχαστρο δύο γυναίκες, οι οποίες, σύμφωνα με την καταγγελία της ιδιοκτήτριας, αφαίρεσαν 36 ζευγάρια ασημένια σκουλαρίκια, συνολικής αξίας έως 1.300 ευρώ. Η κλοπή στη Ρόδο καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος.
Η ιδιοκτήτρια υποστηρίζει ότι οι δύο γυναίκες, αφού έφυγαν από το κοσμηματοπωλείο, κινήθηκαν και σε άλλη επιχείρηση της περιοχής. Το περιστατικό σημειώθηκε σε ημέρα με αυξημένη τουριστική κίνηση στην Παλιά Πόλη, καθώς στο λιμάνι της Ρόδου είχαν καταπλεύσει κρουαζιερόπλοια και η περιοχή ήταν γεμάτη επισκέπτες.
Πώς έγινε η κλοπή στο κοσμηματοπωλείο της Ρόδου;
Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας φαίνονται οι δύο γυναίκες να πλησιάζουν το σημείο όπου ήταν τοποθετημένα τα σκουλαρίκια και να συνομιλούν μεταξύ τους. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγραφή, αφαιρούν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων από το σταντ και τα τοποθετούν στις τσάντες τους.
Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, συνολικά αφαιρέθηκαν 36 ζευγάρια σκουλαρίκια, η αξία των οποίων υπολογίζεται μεταξύ 1.000 και 1.300 ευρώ. Η κλοπή έγινε αντιληπτή όταν η επιχειρηματίας επέστρεψε στο κατάστημα και διαπίστωσε ότι από το σημείο είχε εξαφανιστεί ολόκληρο το σταντ με τα κοσμήματα.
Τι δήλωσε η ιδιοκτήτρια για την κλοπή στη Ρόδο;
Μιλώντας στην ΕΡΤ, η επιχειρηματίας περιέγραψε τις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την ημέρα, εξηγώντας ότι η αυξημένη κίνηση στην Παλιά Πόλη δυσκόλεψε την άμεση αντίληψη της κλοπής. «Εκείνη τη ημέρα είχε φτάσει κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι και η παλιά πόλη είχε γεμίσει τουρίστες. Όταν πήγα στο μαγαζί, στο οποίο βρισκόταν ο γιος μου, είδα ότι έλειπε ένα ολόκληρο σταντ. Μου μαγάρισαν το μαγαζί, με πείραξε αυτό που έγινε. Δεν πιστεύω ότι ήταν τουρίστριες, απλά ήρθαν για να κλέψουν», πρόσθεσε.
Όπως συμπλήρωσε η ιδιοκτήτρια, «μέσα σε 10 λεπτά μετά το μαγαζί μου, πήγαν σε μαγαζί με ακριβά αθλητικά ρούχα και άρπαξαν από εκεί ρούχα».












