ADVERTISEMENT

Χατζηπαναγιώτης: «Σαν ψέματα μου φαίνεται...» ‑ Τι είπε on air για το μωρό της Δανάης Μπάρκα

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για την ανυπομονησία του και είπε πώς πιστεύει ότι θα είναι η Δανάη Μπάρκα ως μητέρα.

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Χατζηπαναγιώτης: «Σαν ψέματα μου φαίνεται...» - Τι είπε on air για το μωρό της Δανάης Μπάρκα
Screenshot
ADVERTISEMENT

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε για την εγκυμοσύνη της Δανάης Μπάρκα στο «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha και είπε ότι περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά του.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε για την εγκυμοσύνη της Δανάης Μπάρκα, όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, το μεσημέρι της Κυριακής 18 Οκτώβρη 2026. Εκεί τον υποδέχθηκε η Ναταλία Γερμανού. «Σαν ψέματα μου φαίνεται που σε λίγο καιρό θα κρατάω στα χέρια μου το μωράκι της Δανάης», είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια πάρα πολύ καλή μάνα».

ADVERTISEMENT

Όπως εξήγησε, χαίρεται ιδιαίτερα που η Δανάη Μπάρκα ζει αυτό το διάστημα «ένα όνειρο». «Την βλέπω χαρούμενη, την βλέπω ευτυχισμένη, την βλέπω χαμογελαστή συνέχεια», σημείωσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Την βλέπω να λάμπει από χαρά και από αγάπη. Αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά και μεγάλη ησυχία», ανέφερε ακόμη.

Ο ηθοποιός ευχήθηκε και για το μωρό: «Μακάρι να βγει γερό, να ‘ναι καλά και να ‘ναι καλότυχο. Έτσι κι αλλιώς, είναι τυχερό που θα ‘χει μαμά τη Δανάη», πρόσθεσε στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο