ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Μέλη της Αερολέσχης Πιερίας μίλησαν με τον έναν πιλότο δευτερόλεπτα πριν από το δυστύχημα και δεν υπήρχε κανένα τεχνικό πρόβλημα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Συντριβή αεροσκάφους στην Πιερία: δύο πιλότοι, 41 και 59 ετών, έχασαν τη ζωή τους σήμερα (18/10) κοντά στον αεροδιάδρομο της Αερολέσχης Πιερίας, στο ύψος του χωριού Καρυώτης.
Μουδιασμένη παραμένει η Πιερία μετά τη συντριβή του αεροσκάφους που στοίχισε τη ζωή σε δύο πιλότους, ηλικίας 41 και 59 ετών. Οι δύο άνδρες χειρίζονταν ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 18/10 πλησίον του αεροδιαδρόμου της Αερολέσχης Πιερίας, στο ύψος του χωριού Καρυώτης. Το αεροσκάφος εντοπίστηκε εντός κοίτης ποταμού.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί εξηγήσεις για το πώς συνέβη η τραγωδία. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μέλη της Αερολέσχης Πιερίας μίλησαν με τον έναν πιλότο δευτερόλεπτα πριν από τη συντριβή και δεν υπήρχε κανένα τεχνικό πρόβλημα.
Όπως αναφέρει το μέσο, ήταν μια πτήση ρουτίνας και δεν είχε διαπιστωθεί τίποτα που να πηγαίνει λάθος.
Το αεροσκάφος είχε μόλις ολοκληρώσει μία χαμηλή διέλευση και είχε πάρει ξανά ύψος, προκειμένου να στρίψει και να ευθυγραμμιστεί με τον διάδρομο προσγείωσης.
Δηλαδή, βρισκόταν σε τελικό στάδιο πριν ξεκινήσει η προσγείωση. Την έρευνα μέχρι αυτή τη στιγμή έχει αναλάβει η αστυνομία, ενώ το πόρισμα αναμένεται από την Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ