ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Η κατάσταση των πέντε ασθενών στο Αχιλλοπούλειο, μεταξύ τους ένα ζευγάρι και ο αδελφός της συζύγου, δεν εμπνέει ανησυχία

Πέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου με συμπτώματα δηλητηρίασης από μανιτάρια, που είχαν συλλέξει από το Πήλιο θεωρώντας τα βρώσιμα. Η κατάστασή τους δεν προκαλεί ανησυχία.
Πέντε άτομα με συγγενικούς ή φιλικούς δεσμούς μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου με συμπτώματα δηλητηρίασης, αφού κατανάλωσαν άγρια μανιτάρια που είχαν συλλέξει από το Πήλιο. Πίστευαν ότι ήταν βρώσιμα, όμως αποδείχθηκαν ακατάλληλα.
Η κατάστασή τους, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εμπνέει ανησυχία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος, στο Αχιλλοπούλειο μεταφέρθηκαν ένα ζευγάρι, ο αδελφός της συζύγου και δύο ακόμα άτομα από το ευρύτερο περιβάλλον τους. Όλοι είχαν φάει από τα μανιτάρια του Πηλίου.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΤΑΞΙΔΙΑ
STORIES
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΣΙΝΕΜΑ
STORIES
STORIES