ΤΡΙΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ ο δράστης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Συμπλοκή στα Χανιά μεταξύ δύο ανδρών με καταγωγή από το Μαρόκο κατέληξε σε τραυματισμό: ένας 39χρονος δάγκωσε στο αυτί έναν 42χρονο και του έκοψε κομμάτι. Ο 39χρονος συνελήφθη.
Συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ δύο ανδρών το βράδυ της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου στα Χανιά της Κρήτης. Ένας 39χρονος δάγκωσε στο αυτί έναν 42χρονο και του έκοψε ένα κομμάτι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.
Οι δύο άνδρες, με καταγωγή από το Μαρόκο, ενεπλάκησαν σε καβγά κοντά στην περιοχή του Βαμβακόπουλου.
Ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο σημείο και μετέφερε τον 42χρονο στο νοσοκομείο Χανίων για ιατρική περίθαλψη, καθώς αιμορραγούσε. Ο 39χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.
Στις αρχές αναμένεται να καταθέσει και ο τραυματίας.
Με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
BODY+MIND
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
BODY+MIND
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ