ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Στις παραγγελίες που έγιναν στο όνομά του περιλαμβάνονταν και 24 καραμπίνες Benelli, ενώ ο υπουργός Υγείας ενημέρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.




Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατήγγειλε ότι χάκερ απέκτησαν πρόσβαση στο email του και παρήγγειλαν 200 πολυτελή αυτοκίνητα, 24 καραμπίνες και ένα όπλο, ανήμερα των γενεθλίων του.
Θύμα χάκερ έπεσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος προχώρησε την Παρασκευή 6/11 στην καταγγελία ότι απέκτησαν πρόσβαση στο email του και παρήγγειλαν 200 πολυτελή αυτοκίνητα Porsche και Mercedes Maybach, καθώς και 24 καραμπίνες.
Ανήμερα των γενεθλίων του, ο υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι θα κινηθεί νομικά. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε, τα μηνύματα προς την Porsche έγραφαν: «Γεια σας, είμαι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ, Ευγενία Μανωλίδου. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ 150 τέτοια ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ευχαριστώ πολύ!!!»
Στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: «Ανήμερα των γενεθλίων μου, μου επιφύλαξαν την εξής έκπληξη. "Χάκαραν" το email μου και χρησιμοποιώντας το όνομά μου, έκαναν τις ακόλουθες παραγγελίες: 150 Porsche Cayenne, 50 Mercedes Maybach, 24 Benelli καραμπίνες και 1 Springfield Armory Echelon όπλο».
Ο υπουργός ανέφερε επίσης: «Τους ευχαριστώ για τον πρωτότυπο τρόπο να μου ευχηθούν για τα γενέθλιά μου αλλά τους ενημερώνω ότι μόλις επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα κινηθώ νομικά. Χρόνια μου Πολλά, λοιπόν…».
Η ανάρτηση κλείνει με υστερόγραφο: «Ευτυχώς, δεν έχω τέτοια απωθημένα…».
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
LIVING
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
BODY+MIND