ADVERTISEMENT

Χάκαραν το email του Αδωνι Γεωργιάδη ‑ Παρήγγειλαν 150 Porsche και 50 Mercedes ανήμερα των γενεθλίων του

Στις παραγγελίες που έγιναν στο όνομά του περιλαμβάνονταν και 24 καραμπίνες Benelli, ενώ ο υπουργός Υγείας ενημέρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Newsroom

Ενημερώθηκε
2' χρόνος ανάγνωσης
Χάκαραν το email του Αδωνι Γεωργιάδη - Παρήγγειλαν 150 Porsche και 50 Mercedes ανήμερα των γενεθλίων του
belgium24.eu / Wikimedia Commons (CC BY 2.0)
ADVERTISEMENT

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατήγγειλε ότι χάκερ απέκτησαν πρόσβαση στο email του και παρήγγειλαν 200 πολυτελή αυτοκίνητα, 24 καραμπίνες και ένα όπλο, ανήμερα των γενεθλίων του.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Θύμα χάκερ έπεσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος προχώρησε την Παρασκευή 6/11 στην καταγγελία ότι απέκτησαν πρόσβαση στο email του και παρήγγειλαν 200 πολυτελή αυτοκίνητα Porsche και Mercedes Maybach, καθώς και 24 καραμπίνες.

ADVERTISEMENT

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι θα κινηθεί νομικά. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε, τα μηνύματα προς την Porsche έγραφαν: «Γεια σας, είμαι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ, Ευγενία Μανωλίδου. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ 150 τέτοια ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ευχαριστώ πολύ!!!»

Στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: «Ανήμερα των γενεθλίων μου, μου επιφύλαξαν την εξής έκπληξη. "Χάκαραν" το email μου και χρησιμοποιώντας το όνομά μου, έκαναν τις ακόλουθες παραγγελίες: 150 Porsche Cayenne, 50 Mercedes Maybach, 24 Benelli καραμπίνες και 1 Springfield Armory Echelon όπλο».

Ο υπουργός ανέφερε επίσης: «Τους ευχαριστώ για τον πρωτότυπο τρόπο να μου ευχηθούν για τα γενέθλιά μου αλλά τους ενημερώνω ότι μόλις επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα κινηθώ νομικά. Χρόνια μου Πολλά, λοιπόν…».

Η ανάρτηση κλείνει με υστερόγραφο: «Ευτυχώς, δεν έχω τέτοια απωθημένα…».

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο