ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Μέσα από το χιούμορ λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες




Αυλαία έπεσε χθες στο «Dancing With The Stars». Οι δύο φιναλίστ, Μορφούλα Ντώνα και Ειρήνη Παπαδοπούλου, έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο και οι Αλέξης Κωστάλας, Κάτια Δανδουλάκη, Λάκης Γαβαλάς, Γκαλένα Βελίκοβα και Γιάννης Λάτσιος βρίσκονταν στις θέσεις τους, για να βαθμολογήσουν τις τελευταίες χορογραφίες.
Στην έναρξη του σόου, η Δούκισσα Νομικού τους ρώτησε για το πώς αισθάνονται που τελειώνει η εκπομπή. Τότε, ο διευθυντής προγράμματος του ομίλου ΑΝΤ1 απάντησε χαριτολογώντας: «Αισθάνομαι καλά, γιατί από δω και πέρα θα έχω ελεύθερα τα Σαββατοκύριακά μου».
Μέσα από το χιούμορ δεν λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες;
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
TV ΣΕΙΡΕΣ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
BODY+MIND
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
FOODΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΝΥΧΙΑ
TRUE STORIES
CELEBS
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS
TRUE STORIES
ΥΓΕΙΑ