ADVERTISEMENT

Χιμπατζήδες ελευθερώθηκαν μετά από 30 χρόνια!

Είδαν τον ήλιο για πρώτη φορά!

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Χιμπατζήδες ελευθερώθηκαν μετά από 30 χρόνια!

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google


Βλέπουν τον ήλιο για πρώτη φορά στη ζωή τους και είναι εντυπωσιακή η αντίδρασή τους! Οι χιμπατζήδες αυτοί για 30 χρόνια βρίσκονταν κλεισμένοι σε κλουβιά σε εργαστήρια στην Αυστρία, από τη πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν.

Μπήκαν πριν 30 χρόνια στα κλουβιά τους και από τότε δεν βγήκαν ποτέ έξω. Xρειάστηκαν χρόνια, συγκεκριμένα 10, για να γίνει η προσαρμογή τους ομαλή στον έξω κόσμο, απ' ότι λένε οι κτηνίατροι και οι ερευνητές.

Το απόσπασμα είναι από ρεπορτάζ του RTL και μπορείτε να δείτε με τι ενθουσιασμό βγαίνουν έξω στον ήλιο. Στην αρχή διστακτικά, αλλά μετά από λίγο φαίνεται πως είναι κατενθουσιασμένοι, όταν αρχίζουν να παίζουν στο γρασίδι.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο