ADVERTISEMENT

Το παράξενο πλάσμα που κατέγραψε ο φακός τουρίστα στην Κέρκυρα

Κανένας ειδικός δεν μπορεί να δώσει εξήγηση

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Το παράξενο πλάσμα που κατέγραψε ο φακός τουρίστα στην Κέρκυρα
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ένα μυστηριώδες πλάσμα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός ενός Σκωτσέζου τουρίστα κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κέρκυρα.

ADVERTISEMENT

Όπως μεταδίδει η Mirror, ο 52χρονος Harvey βρισκόταν στα ανοιχτά πάνω σε μια βάρκα, όταν έβαλε την κάμερα στο πλάι και έβγαλε φωτογραφίες τη θάλασσα. Έκπληκτος αντίκρισε στις φωτογραφίες το παράξενο πλάσμα, το οποίο έμοιαζε με δελφίνι, αλλά τελικά δεν ήταν.

«Δεν έχω ιδέα τι θα μπορούσε να ήταν, δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο», τόνισε ο ίδιος.

«Τράβηξα τη φωτογραφία τυχαία. Ήμουν σε μια σπηλιά στη θάλασσα, πάνω σε μια μικρή βάρκα, 20 μίλια νότια της Αλβανίας, στη δυτική ακτή της Ελλάδας», υπογράμμισε επίσης.

ADVERTISEMENT

Σύμφωνα με τη Mirror, μέχρι στιγμής κανένας ειδικός δεν έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει το τι είδους πλάσμα πρόκειται ή να διαπιστώσει ότι ο Σκωτσέζος τουρίστας υπερβάλλει.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο