E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

31χρονη τραυματίας του Μπατακλάν ξύπνησε από το κώμα

Τι θυμάται από την επίθεση

31χρονη τραυματίας του Μπατακλάν ξύπνησε από το κώμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/12/2015 | 16:52

Εμεινε επί δύο εβδομάδες σε κώμα, υποβλήθηκε σε 10 χειρουργικές επεμβάσεις, της έκοψαν δυο δάκτυλα, της έκαναν τραχειοτομή για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή και μόλις λίγες ημέρες πριν, έναν μήνα σχεδόν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, άρχισε και πάλι να επικοινωνεί με τους γύρω της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για την 31χρονη Λάουρα Κρουά, η οποία τη μοιραία νύχτα βρισκόταν και εκείνη στο Μπατακλάν, στη συναυλία των Eagles of Death Metal. Δέχθηκε 10 σφαίρες, κυρίως στον κορμό της, με μία να περνά ξυστά από την καρδιά της.

Εκτοτε νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Παρισιού, όπως και 351 ακόμη άτομα τα οποία προσπαθούν να ξεπεράσουν τα σωματικά και ψυχικά τραύματά τους από την πολλαπλή επίθεση των τζιχαντιστών στις 13 Νοεμβρίου.

Στις 10 Δεκεμβρίου η 31χρονη -τραγουδίστρια στο επάγγελμα- άρχισε να επικοινωνεί ξανά με τους γύρω της, αρχικά κουνώντας τα μάτια της και πριν από λίγες ημέρες αρχίζοντας να προφέρει κάποιες λέξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το πρώτο πράγμα που ήθελε να μάθει ήταν τι συνέβη», είπε ο αδελφός της Σεμπαστιάν Κρουά μιλώντας στη Sunday Times. «Εχει φοβερούς εφιάλτες. Ήξερε ότι πολλοί άνθρωποι είχαν σκοτωθεί. Εχει πολλά ερωτήματα. Θυμάται ακόμη ότι οι δράστες φώναζαν ''Allahu Akbar''», συμπλήρωσε.

Η οικογένεια της Λάουρα ελπίζει ότι θα μπορέσει ξανά να ανέβει στη σκηνή, ωστόσο ίσως χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο έως και για έναν χρόνο ακόμη...

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Σήμερα

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.