E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών που δεν άντεξαν την οικονομική κρίση

Τα πιο πολύκροτα λουκέτα στην αγορά ηλεκτρικών ειδών

Αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών που δεν άντεξαν την οικονομική κρίση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

  • Εικόνα – Ηχος. Ορμώμενη από την Θεσσαλονίκη η Εικόνα Ήχος πρόλαβε να εισαγάγει τις μετοχές της στο χρηματιστήριο λίγο μετά το κραχ κάτι που της έδωσε δυνατότητα να επεκτείνει το δίκτυο της και να  καταφέρει να επιβιώσει για μία δεκαετία. Το 2010 τα εναπομείναντα καταστήματα της θα κατεβάσουν ταμπέλες και θα μπουν κάτω από αυτά του συνεταιρισμού Expert.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • Ραδιο Αθήναι. Η ιστορική αλυσίδα με το ποδοσφαιρικό σύνθημα «Ράδιο Αθήναι: Πρώτο ήταν πρώτο είναι» εξαγοράστηκε από την Κωτσόβολος και αποτελούσε το δυνατό χαρτί του ομίλου σε όσους επέλεγαν να πληρώνουν τοις μετρητοίς. Με τον καιρό το σήμα χάθηκε από την αγορά καθώς επιλέχθηκε τα καταστήματα της να μπουν κάτω από το σήμα της Κωτσόβολος.
  • Σαραφίδης. Νοικοκυρά που δεν πέρασε από το Σαραφίδη, δεν υπήρχε στη Βόρειο Ελλάδα. Το 2006 αγοράστηκε από την Ηλεκτρονική Αθηνών, το σήμα της όμως παρέμενε στα μαγάζια της συμπρωτεύουσας. Δυστυχώς το κλείσιμο της Ηλεκτρονικής τη παρέσυρε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
  • Κορασίδης. Στις περασμένες δεκαετίες ήταν το αντίπαλο δέος στον Κωτσόβολο. Αν και είχε το δεύτερο μεγαλύτερο δίκτυο πανελλαδικά η κακή διαχείριση τον οδήγησε σε πτώχευση στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, πολύ πριν την ύφεση. Στην συνέχεια έγινε προσπάθεια επιστροφής καθώς το σήμα εξαγοράστηκε σε δεύτερη φάση από την ΜΙG του Ανδρέα Βγενόπουλου το 2008 όμως το εγχείρημα δεν κράτησε ούτε δύο χρόνια.

  • Βασιλάκης. Οκτώ καταστήματα στη Βόρεια Ελλάδα και όσοι επιπλώνανε το σπίτι τους, ρίχνανε σίγουρα μια ματιά στις προσφορές του Βασιλάκη. Δόσεις και ευκολίες το σλόγκαν της εν λόγω αλυσίδας. Δεν κατάφερε να πείσει το κοινό και έβαλε λουκέτο.
  • Elephant. Στη λογική της εμπορικής πολιτικής του ομίλου Κωτσόβολου με το Ράδιο Αθήναι, η Elephant αποτέλεσε το δεύτερο σήμα του ομίλου Κορασίδη. Κατέρρευσε και αυτή μαζί τον Κορασίδη το 2006.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρ του Penthouse «ψάρευε» και ξάφριζε πλούσιους ηλικιωμένους

Σήμερα

Ποια είναι η 27χρονη Μία Βεντούρα που καταζητείται

Η σκοτεινή αλήθεια πίσω από την ιστορία της Elisa Day ‑ Ο θρύλος που ενέπνευσε διάσημο τραγούδι

Σήμερα

Μια ιστορία ομορφιάς, εμμονής και αίματος - πίσω από ένα τραγούδι που στοιχειώνει ακόμα τις ψυχές των ακροατών

Monopoly: Το κλεμμένο παιχνίδι που έκανε εκατομμυριούχο τον λάθος άνθρωπο

Σήμερα

Η αληθινή ιστορία πίσω από το επιτραπέζιο Monopoly σοκάρει

H «influencer πριγκίπισσα» του Καμερούν που τα έβαλε με τον Πρόεδρο

Σήμερα

Η Μπρέντα Μπίγια ξεσκεπάζει τον πανίσχυρο πατέρα της

Tι είναι το «needle spiking» και γιατί ανησυχούν οι αρχές

Σήμερα

Γαλλία: 145 περιστατικά με σύριγγες στη Γιορτή της Μουσικής

Η μοναξιά σκοτώνει την οικονομία: Το φαινόμενο που κοστίζει δισεκατομμύρια

Σήμερα

Οι οικονομικές επιπτώσεις στις χώρες που δεν ξέραμε

Της έσπασαν τα πόδια, αλλά όχι την ψυχή: Η γυναίκα που ξεγέλασε τους Ναζί και έσωσε 2.500 παιδιά

Χτες

Κανείς δεν ήξερε ποια ήταν - μέχρι που τρεις μαθήτριες αποκάλυψαν το μεγαλύτερο μυστικό του Β΄ Παγκοσμίου

Το κέρμα που κρύβει μια ιστορία 2.500 χρόνων ‑ είναι ελληνικό και το έχεις στο πορτοφόλι σου

Χτες

Ένα μικρό σύμβολο, μια τεράστια ιστορία: το πιο «σοφό» κέρμα της Ευρώπης έχει ρίζες 2.500 ετών και κουβαλά τη σοφία της θεάς Αθηνάς!

Explainer: Vegan πόλεμος στις Βρυξέλλες ‑ Γιατί έγιναν άνω κάτω για μερικές λέξεις

Χτες

Τέλος τα “μπιφτέκια λαχανικών”; Η Ευρώπη χωρίζεται στα δύο για μια… μπριζόλα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.