E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ρούλα Κορομηλά: Μου αρέσουν τα μικρά, αφού την ξέρεις την αδυναμία μου!

«Τα μικρά είναι δημιουργικά, είναι πιο αυθόρμητα, έχουν περισσότερη ενέργεια!»

Ρούλα Κορομηλά: Μου αρέσουν τα μικρά, αφού την ξέρεις την αδυναμία μου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/5/2016 | 11:00

Η Ρούλα Κορομηλά συνάντησε τον Θέμο και τη Δούκισσα Νομικού, το βράδυ της Τρίτης. Η παρουσιάστρια με το θάρρος της γνώμης της και την ειλικρίνεια που τη διακρίνει μίλησε για «ΟΛΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι πολύ καλά. Πολύ ήρεμη και χαλαρή!», είπε η Ρούλα Κορομηλά στην αρχή της κουβέντας.

«Εσύ γιατί έκλεψες την ιδέα μίας προηγούμενης παρουσιάστριας που έκανε το ''Μπράβο Ρούλα'' και το έφερες ξανά τώρα και μάλιστα σε ένα μικρό κανάλι;», τη ρώτησε με χιούμορ ο Θέμος. «Είμαι κλέφτρα», απάντησε η Ρούλα Κορομηλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου αρέσουν τα μικρά...τι να κάνουμε»

Και πρόσθεσε η Ρούλα Κορομηλά: «Αφού την ξέρεις την αδυναμία μου! Μου αρέσουν τα νεαρά άτομα. Οπότε τι σημαίνει το μικρό; Μικρό κανάλι και εσύ... Τα μικρά είναι δημιουργικά, είναι πιο αυθόρμητα, έχουν περισσότερη ενέργεια!».

Έχει γίνει κάποια αλλαγή και στην προσωπική της ζωή; «Μία χαρά είναι τα πράγματα. Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου, αφού θέλεις να ξέρεις. Αλλά προσπαθω πάντα να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή. Όταν έχεις κάτι και περνάς καλά, δεν χρειάζεται να βγαίνεις να το διατυμπανίζεις. Είμαι ήρεμη. Δεν είμαι μόνη μου. Δεν ήμουν μόνη!»​, απάντησε η Ρούλα Κορομηλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς είναι στις σχέσεις της; «Στις σχέσεις μου αφήνω χώρο και δίνω ελευθερία. Το μόνο που δεν αντέχω είναι το ψέμα! Πλέον έχω πάψει να δένομαι τόσο πολύ δυνατά και παθιασμένα σε μία σχέση. Έχω αναθεωρήσει σε κάποια πράγματα», είπε η παρουσιάστρια.

Για τα προϊόντα που προωθούνται μέσα από την εκπομπή της, η Ρούλα Κορομηλά τόνισε: «Ζει η τηλεόραση από τη διαφήμιση; Χωρίς διαφήμιση πώς θα κάνουμε δηλαδή; Αυτά τα προϊόντα έχουμε αυτά δίνουμε!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με την τρίτη με έριξε το Ε»

«Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί κάνεις πέντε ώρες εκπομπή;», τη ρώτησε ο Θέμος. «Δεν έχει σημασία πόσες ώρες κάνω. Σημασία έχει να περνάμε καλά εμείς και οι τηλεθεατές. Είπα να κάνω ένα πρόγραμμα να το ευχαριστηθούμε!», του απάντησε η Ρούλα Κορομηλά.

΄Ήταν δική της ιδέα να επιστρέψει με το Μπράβο; «Μου έγινε μία πρόταση δύο φορές. Την τρίτη φορά έιπα να το σκεφτώ. Με την τρίτη με έριξε. Είμαι δύσκολη. Ένιωσα ότι ήταν το σωστό timing», τόνισε.

Τι έκανε μία ημέρα πριν την πρεμιέρα; «Την προσευχή μου. Και την κάνω κάθε φορά πριν βγω. Δεν το κάνω για επίδειξη. Νιώθω καλύτερα. Νομίζω ότι περνάω μία ωραία, ήρεμη φάση στη ζωή μου. Έχω αναθεωρήσει καταστάσεις. Ξέρω για ποιο λόγο βρίσκομαι κάπου. Για ποιο λόγο να είμαι σπίτι μου; Η δουλειά μου δεν είναι αυτή;», είπε η Ρούλα Κορομηλά.

΄Εχει μόνιμη σχέση; «Οποιος θέλει να παντρεύεται, ας παντρεύεται. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ξαναπαντρευτώ. Είμαι κάθετη. Δεν μπορώ να ξέρω ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα είμαι 100 χρόνια μαζί. Δεν μπορώ! Θέλω να είμαι πιο ελεύθερη. Πιο χαλαρή...΄Έχεις δει γύρω σου πόσες συμβατικές σχέσεις και αρρωστημένες καταστάσεις υπάρχουν; Δεν θέλω εγώ να είμαι σε αρρωστημένη κατάσταση! Πέρασα πολύ καλά στις σχέσεις μου! Με πρόσεχαν ιδιαίτερα. Ένιωσα αγάπη, στοργή, προστασία. Δεν έχω κανένα παράπονο!», τόνισε η Ρούλα Κορομηλά.

«Στις σχέσεις μου κάνω την ξανθιά αν χρειαστεί»

Η Ρούλα Κορομηλά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης εξομολογήθηκε: «Στη δουλειά μου, δεν έκανα ποτέ την ξανθιά! Στις προσωπικές σχέσεις αρκετές φορές έκανα την ξανθιά. Δεν έχασα όμως. Το να ευνουχίσεις κάποιον και να του κάνεις ότι τα ξέρεις όλα, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Ο άλλος σκιάζεται και την κάνει!»

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σελίν Ντιόν: Χόρεψε ξυπόλυτη πάνω σε αυτοκίνητο έξω από ξενοδοχείο στο Παρίσι

Σήμερα

Η σταρ άνοιξε τη σειρά 16 εμφανίσεών της στην Plenitude Arena έπειτα από τριετή απουσία λόγω του συνδρόμου του δύσκαμπτου ατόμου.

O Ed Sheeran επιστρέφει στη σκηνή: Διαδηλώσεις για την Παλαιστίνη έξω από το στάδιο στη Φιλαδέλφεια

Σήμερα

Η αποπομπή του ράπερ Macklemore για τη φράση «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» προκάλεσε αντιδράσεις, όμως ο Βρετανός σταρ επιμένει να κρατά ουδέτερη στάση στη διαμάχη για τη Γάζα.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η Ναταλία Γερμανού «λυπημένη και θυμωμένη» με νέα ανάρτηση

Σήμερα

Αφορμή στάθηκε πανό στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού για τη γιατρό που κρατείται στην υπόθεση θανάτου του τραγουδιστή.

Κατερίνα Γιατζόγλου: Το βίντεο με τις βουτιές ‑ Η ερώτηση σε όσους γύρισαν από διακοπές

Σήμερα

Η 65χρονη συγγραφέας ανήρτησε νέο υλικό από τις καλοκαιρινές της αποδράσεις, εκφράζοντας με χιούμορ τη δυσκολία της να προσαρμοστεί στην καθημερινότητα.

Ελένη Πετρουλάκη: Απαντά στα σχόλια για το πρόσωπό της

Σήμερα

Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε ανοιχτά για τον ηλικιακό ρατσισμό που βιώνει στα social media, ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητά της είναι η υγεία και όχι η αιώνια νεότητα.

Καραβοκύρη: «Δεν είχα έλεγχο των άκρων μου» σε συνεδρία με τον υπνοθεραπευτή

Σήμερα

Η δημοσιογράφος περιγράφει τη συνεδρία της με τον υπνοθεραπευτή Νάσο Κομνιανό και προειδοποιεί για την επιρροή των social media στις επιλογές υγείας.

Η τρελή τηλεθέαση που έκανε το αφιέρωμα του MEGA στον Γιώργο Μαζωνάκη

Σήμερα

Η εκπομπή ήταν επαναπροβολή βραδιάς του 2020 από το «Σπίτι με το MEGA», με τον τραγουδιστή να αφηγείται τη ζωή του από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Κλόντια Σίφερ: Ξανά διακοπές στην Ελλάδα – Φωτογραφίες με μπικίνι στο σκάφος

Σήμερα

Το διεθνές supermodel αναρτησε τις φωτογραφίες τον Αύγουστο, χωρίς να αποκαλύψει την ελληνική τοποθεσία που επέλεξε για τις διακοπές της.

Ντέμπι Χάρι: Η κακοποίηση, η ληστεία, ο απρόσμενος έρωτας και η περιουσία που χάθηκε

Σήμερα

Η απίστευτη ζωή πίσω από το ξανθό είδωλο των Blondie

Μάιλι Σάιρους: Η τελευταία συζήτηση με την Ντόλι Πάρτον λίγο πριν τον θάνατό της ‑ Γιατί θα της στείλει ξανά δίσκο

Χτες

Η 33χρονη ποπ σταρ μίλησε με συγκίνηση για την απώλεια της θρυλικής νονάς της, αποκαλύπτοντας τον ισχυρό δεσμό τους και τον λόγο που τη θεωρούσε το απόλυτο πρότυπο αυθεντικότητας.

Σπύρος Γραμμένος : Κακοποιήθηκα στα 13 μου

Χτες

Στα 13 μου έγινα συνένοχος σε ένα έγκλημα, όταν σηκώθηκα να φύγω μου είπε «αυτό είναι το μυστικό μας» δήλωσε ο τραγουδοποιός για την κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν ανήλικος

Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που θα τον αντικαταστήσει στο «The Voice»

Χτες

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ αναζητούν πρόσωπο για την τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής, δίπλα στην Έλενα Παπαρίζου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Πάνο Μουζουράκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.