E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι συμβαίνει στους υπαλλήλους της Google όταν πεθάνουν;

Κι όμως, το κάνει και αυτό η Google

Τι συμβαίνει στους υπαλλήλους της Google όταν πεθάνουν;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δουλειά στην Google είναι σίγουρα κάτι πάρα πολύ όμορφο και δημιουργικό. Εκτός του ότι δουλεύεις σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του πλανήτη, κάθε υπάλληλος έχει πολλά πλεονεκτήματα, χώρια το υγιέστατο εργασιακό περιβάλλον στο οποίο δουλεύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι υπάλληλοι λαμβάνουν δωρεάν γκουρμέ φαγητό, δωρεάν κουρέματα, μασάζ και δωρεάν μεταφορά αν μένεις στο σαν Φρανσίσκο. Ακούγεται απίστευτο; Κι όμως τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εδώ.

Κάθε άνθρωπος φυσικά έχει μια ζωή, όπως και ένας υπάλληλος της Google. Όμως μέσα από την έρευνα της Google στον τομέα της υγείας, οι υπάλληλοι της Google έχουν προνόμια και μετά θάνατον, ύστερα από την ανακοίνωση των αφεντικών ότι επεκτείνουν τα οφέλη για τους υπαλλήλους τους ακόμα κι όταν αυτοί πεθάνουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Google διαθέτει τουλάχιστον 70 παραρτήματα σε 50 χώρες. Ο γηραιότερος υπάλληλος της είναι 83 ετών και ο υπεύθυνος για το Ανθρώπινο Δυναμικό, Laszlo Bock (ο οποίος μετακόμισε στην google από την General Electric το 2006), δήλωσε πως η εταιρεία έχει αρχίσει να σκέφτεται το τι θα συμβεί στους υπαλλήλους της όταν εκείνου φύγουν από την ζωή.

«Ένα από τα πράγματα που συνειδητοποιήσαμε είναι ότι ένα από τα πιο σκληρά αλλά και από τα πιο αξιόπιστα δεδομένα της ζωής είναι ότι όλοι κάποια στιγμή θα βρεθούμε μπροστά στον θάνατο των συναδέλφων μας. Και είναι τρομερό, μια δύσκολή στιγμή, και κάθε φορά που το περάσαμε σαν εταιρεία προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους να βοηθήσουμε τον/την σύζυγο του Googler που έφυγε από κοντά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Bock αποκάλυψε ότι η Google έχει ήδη παρουσιάσει τα «death benefits» (ή στα ελληνικά «οφέλη θανάτου») σε πολλούς από τους Αμερικανούς υπαλλήλους της. Αν ένας Googler πεθάνει ενώ δουλεύει ακόμα στην εταιρεία, τότε ο/η σύζυγός θα πάρουν 50% ντου μισθού τους για μια δεκαετία.

Αυτό σημαίνει ότι οι περίπου 34.000 υπάλληλοι του τεχνολογικού κολοσσού θα μπορέσουν να επωφεληθούν από αυτά τα πλεονεκτήματα. Οι μετοχές που έχει κάθε υπάλληλος θα παραμείνουν προστατευμένες και κάθε του παιδί θα λαμβάνει 1.000 δολάρια κάθε μήνα μέχρι να φτάσουν τα 19 έτη!

Φυσικά η google έχει τα λεφτά για να κάνει κάτι τέτοιο. Ο Bock λέει πως όλα αυτά τα προνόμια δεν ωφελούν σε κάτι την Google. Αλλά είναι σημαντικό για την εταιρεία να βοηθάει τις οικογένειες ώστε να ξεπερνούν το τρομερό αλλά και αναπόφευκτο γεγονός του θανάτου»...

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Explainer: Γιατί δεν γεννιούνται πια παιδιά σε εκατοντάδες περιοχές της Ελλάδας;

Σήμερα

Η σιωπή στα μαιευτήρια της επαρχίας τρομάζει περισσότερο από τα στατιστικά

Η Keke Palmer έχει το τέλειο σπίτι που θα πρωταγωνιστούσε σε δική του σειρά

Σήμερα

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια ξεναγεί το κοινό σε έναν χώρο όπου κάθε αντικείμενο κρύβει μια ξεχωριστή ιστορία

Οι πιο στιλάτοι ποδοσφαιριστές του κόσμου έρχονται από το Κονγκό

Σήμερα

Οι «Λεοπαρδάλεις» του Κονγκό τίμησαν την ιστορία τους

Η ποιήτρια που σόκαρε την Ιαπωνία: Η γυναίκα που τόλμησε να μιλήσει για τον έρωτα όταν όλες έπρεπε να σιωπούν

Χτες

Την αποκάλεσαν ανήθικη, την κατηγόρησαν ότι «διαφθείρει τα ήθη», όμως η Yosano Akiko άλλαξε για πάντα τον τρόπο που οι γυναίκες μιλούν για τον εαυτό τους, τον έρωτα και την ελευθερία.

Το ελληνικό χωριό όπου ο χρόνος σταμάτησε για πάντα στις 2:34 το μεσημέρι

Χτες

Ένα παγωμένο ρολόι, μια από τις μεγαλύτερες ναζιστικές θηριωδίες στην Ελλάδα και μια ιστορία που δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ

Γιατί τα σχολεία στην Ελλάδα κλείνουν σχεδόν τρεις μήνες και τι συμβαίνει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες

Χτες

Τρεις ολόκληροι μήνες μακριά από τα θρανία: οι ιστορικοί, κλιματολογικοί και πολιτισμικοί λόγοι που διαμόρφωσαν μια από τις μεγαλύτερες σχολικές διακοπές στην ήπειρο.

Το σπίτι με την ζωγραφισμένη πισίνα που έγινε θρύλος – Αντίο στον David Hockney

Χτες

Ο ζωγράφος των πισινών και της Καλιφόρνιας δεν είναι πια εδώ

Η γυναίκα που έκανε τα comics να στάζουν φεμινισμό και βιτριόλι

Προχτές

Η Nicole Hollander ήταν από τις πιο αιχμηρές και πολιτικοποιημένες cartoonists της Αμερικής

Μπούργκα και μπάλα: Οι Αφγανές που μετατρέπουν τον πόνο τους σε διαμαρτυρία

Προχτές

«Μας πήραν τα σπορ, όχι το πάθος»: Η συγκλονιστική ιστορία της Νούρα

Explainer: Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι παρατάνε τις ευρωπαϊκές πολυτέλειες

Προχτές

Τι συμβαίνει στην κινεζική αγορά πολυτελείας;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.