E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έβρος: Έκαψε τη μητέρα του ζωντανή προσπαθώντας να αυτοκτονήσουν μαζί

Το μετάνιωσε, αλλά δεν κατάφερε να σώσει την 81χρονη

Έβρος: Έκαψε τη μητέρα του ζωντανή προσπαθώντας να αυτοκτονήσουν μαζί
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/5/2017 | 12:20

Μια συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τον Έβρο και συγκεκριμένα την περιοχή του Διδυμοτείχου, καθώς ένας 56χρονος στο χωριό Σιταριά περιέλουσε με βενζίνη την 81χρονη κατάκοιτη μητέρα του και της έβαλε φωτιά, όταν αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν μαζί. Τελικά μετάνοιωσε, προσπάθησε να την σώσει, αλλά η άτυχη γυναίκα πέθανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr και βάση τα όσα είπαν στους αστυνομικούς, τόσο ο ίδιος ο μητροκτόνος όσο και η μητέρα του, (πριν πεθάνει από τα εγκαύματα μιλούσε έστω και με δυσκολία), ο 56χρονος που εδώ και χρόνια φρόντιζε την 81χρονη μητέρα του που ήταν κατάκοιτη, δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση.

Έτσι το πρωί της Τετάρτης της είπε ότι δεν άντεχε άλλο και ήθελε να αυτοκτονήσει. «Αν το κάνεις θα αυτοκτονήσουμε μαζί» φαίνεται ότι είπε η μητέρα του.

Ο 56χρονος περιέλουσε τη μητέρα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά ώστε να ακολουθήσει το ίδιο και με τον εαυτό του. Όταν όμως την άκουσε να ουρλιάζει και να φωνάζει βοήθεια, προφανώς μετάνοιωσε και προσπάθησε τελικά να σώσει τη μητέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική και ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Η ηλικιωμένη λόγω σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου όμως τελικά απεβίωσε σήμερα το πρωί.

Ο 56χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα, εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και φυσικά είναι κρατούμενος, ενώ η αστυνομία ερευνά την τραγική υπόθεση, που συγκλονίζει.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χανιά: 4 κορίτσια έδειραν συμμαθήτριά τους ‑ Συλλήψεις μαθητριών, γονέων και κηδεμόνων

Πριν 11 ώρες

Οι ανήλικες και οι κηδεμόνες τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όμως αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τον καθορισμό δικασίμου.

Κηδεία Γιώργου Μαζωνάκη: Σκαρφάλωσαν σε μνήματα στο Γ` Νεκροταφείο για να βλέπουν και τα έσπασαν

Πριν 11 ώρες

Δύο ή τρία άτομα βρέθηκαν πάνω στα μνήματα, τα οποία δεν άντεξαν το βάρος και την πίεση

Δημήτρης Νατσιός: «Πετάξαμε τη μάνα έξω από το σπίτι ‑ Δεν είναι χειραφέτηση, είναι σκλαβιά»

Πριν 11 ώρες

Ο πρόεδρος της Νίκης απέδωσε τα χαμηλά αποτελέσματα της PISA και το δημογραφικό πρόβλημα στην εργασία των μητέρων εκτός σπιτιού.

Πρώην CEO της Google: Πώς ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να γίνει «πολύ χειρότερος»

Πριν 11 ώρες

Ο πρώην CEO της Google προειδοποιεί για την ταχύτατη τεχνολογική κάλυψη της Ρωσίας και τη χρήση αυτόνομων οπλικών συστημάτων.

Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά ότι διαθέτουν διαστημικό όπλο σε τροχιά

Πριν 11 ώρες

Ο υπουργός Πολεμικής Αεροπορίας Τρόι Μέινκ συνέδεσε το νέο όπλο με το αμυντικό σύστημα «Χρυσός Θόλος» απέναντι στις ρωσικές και κινεζικές διαστημικές απειλές.

Σάλος στην Ταϊλάνδη για 65χρονο μοναχό που έγινε τσακωτός να κάνει σeξ με 47χρονη σε βουδιστικό ναό

Πριν 11 ώρες

Ο ηγούμενος του ναού Wat Phutthaisawan κατηγορείται για υπεξαίρεση και ξέπλυμα χρήματος, ενώ συνελήφθη και η 47χρονη ερωμένη του για συνέργεια.

Χαλκιδική: Τσακάλι επιτέθηκε σε παιδί ‑ Δεύτερο περιστατικό σε ημέρες

Πριν 11 ώρες

Ο ανήλικος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ πριν από δύο ημέρες και ένας 55χρονος είχε δεχθεί επίθεση από άγριο ζώο στην ίδια περιοχή.

«Αλκατράζ με αλιγάτορες»: Μετανάστες κλεισμένοι σε κουτιά στη Φλόριντα

Πριν 11 ώρες

Εσωτερική έρευνα του αμερικανικού υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) κάνει λόγο για πρακτική «άνευ προηγουμένου» και «μεγάλους κινδύνους» για την υγεία των κρατουμένων.

Αποφυλακίζεται σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης

Πριν 11 ώρες

Η δικηγόρος του, Βάσω Πανταζή, τον παρουσιάζει ως τον μοναδικό κρατούμενο που αποφυλακίζεται ολοκληρώνοντας την ποινή του χωρίς αμετάκλητη καταδίκη.

Νέος γύρος καταιγίδων έρχεται στη χώρα ‑ Πού χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή

Πριν 11 ώρες

Νέος γύρος βροχής φέρνει πιο άστατο σκηνικό, με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Όλγα Παπαβγούλη να προειδοποιεί για ισχυρά φαινόμενα ανοιχτά του Ιονίου.

Μαζωνάκης: Η θέση των γιατρών για την απολογία της Τρίτης: Η έκθεση της ΕΛΑΣ που τους «έκαψε»

Πριν 11 ώρες

Την Τρίτη (15/09) αναμένεται να απολογηθεί το ζευγάρι των γιατρών

Βρετανία: 60χρονος παραδέχθηκε 60 αδικήματα, 21 βιασμούς της συζύγου του σε 20 χρόνια

Χτες

Ο άνδρας από το Στόκπορτ νάρκωνε τη γυναίκα του πριν την κακοποιεί, ενώ άλλοι 12 άνδρες κατηγορούνται για αδικήματα σε βάρος της ίδιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.