ADVERTISEMENT

Η πιο σeξι παίκτρια του Big Brother 2 θα γίνει γιαγιά!

15 χρόνια μετά την προβολή του reality

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Η πιο σeξι παίκτρια του Big Brother 2 θα γίνει γιαγιά!
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Το δέυτερο Big Brother στην Ελλάδα, ήρθε στις οθόνες μας το 2002. Και σάρωσε κυριολεκτικά. Και πως να μην σαρώσει, αφού μεταξύ των παικτών ήταν η σeξι και εκρηκτική Κύπρια, Φραντζέσκα Μελά.

ADVERTISEMENT

Οι πιο παλιοί σίγουρα θα θυμούνται την τότε πιτσιρίκα κόρη της Ντανιέλα που εμφανιζόταν συχνά στα διάφορα ρεπορτάζ της εποχής να παίζει στο σπίτι της οικογένειας στην Κύπρο ενώ η Φραντζέσκα "πάλευε" για να κερδίσει το έπαθλο που θα τους εξασφάλιζε μια καλύτερη ζωή.

Τα χρήματα δεν τα πήρε αλλά η Φραντζέσκα Μελά από αυτό το παιχνίδι κέρδισε πολύ περισσότερα. Έκανε δεκάδες φωτογραφήσεις μεταξύ αυτών και σeξι, ενώ άνοιξε και μια πόρτα στον καλλιτεχνικό χώρο δουλεύοντας από τότε ως τραγουδίστρια. 

ADVERTISEMENT

Σήμερα η Φραντζέσκα Μελά ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας διότι η κόρη της Ντανιέλα περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

ADVERTISEMENT

Η 18χρονη Ντανιέλα Αρτεμίου μεγάλωσε και πλέον έχει ξεκινήσει την δική της καριέρα στην Κύπρο ως μοντέλο, είναι ήδη αρραβωνιασμένη και μέσω των social media θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα για το νεαρό της ηλικίας της.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο