E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Placebo: Παράπονα στη Θεσσαλονίκη, ικανοποίηση στην Αθήνα.

Τι έγινε τελικά στην περίφημη συναυλία της Θεσσαλονίκης.

Placebo: Παράπονα στη Θεσσαλονίκη, ικανοποίηση στην Αθήνα.

Placebo: Παράπονα στη Θεσσαλονίκη, ικανοποίηση στην Αθήνα.

Διχασμένο το κοινό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις δύο εμφανίσεις των Placebo στις δύο πόλεις. Το κλίμα άρχισε να διαμορφώνεται σε ραδιόφωνα και blog, μετά το τέλος της συναυλίας στο θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου. Το συγκρότημα εμφανίστηκε στη σκηνή στις 8.55 μ.μ. και λιγότερο από μια ώρα νωρίτερα στις 9.50 μ.μ. τα μέλη του συγκροτήματος αποχώρησαν από τη σκηνή. Όλοι θεώρησαν ότι πρόκειται για διάλειμμα, και όντως λίγο αργότερα οι Placebo εμφανίστηκαν και πάλι στη σκηνή για να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι, να ξαναχαιρετήσουν το κοινό και να φύγουν για δεύτερη και τελευταία φορά από τη σκηνή, μετά από περίπου 55 λεπτά συναυλίας. Τι όμως είχε συμβεί;

Το κοινό πάγωσε και κάποιοι προσπάθησαν να μπιζάρουν για να βγάλουν το συγκρότημα πάλι στη σκηνή. Οι τεχνικοί όμως άρχισαν να μαζεύουν τον εξοπλισμό και μερικοί αγανακτισμένοι θεατές άρχισαν να πετούν μπουκάλια νερού στους φροντιστές ήχου ενώ γιουχαΐσματα και οι βρισιές ακούγονταν παντού. Σιγά σιγά, άλλοι απογοητευμένοι, άλλοι εξοργισμένοι, άρχισαν να αποχωρούν. Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν στα ταμεία του Θεάτρου Γης, όπου αρκετοί ζητούσαν από τους υπαλλήλους επιστροφή των χρημάτων από τα εισιτήρια.

Ως αυτή τη στιγμή δεν έχει διευκρινιστεί επισήμως τι ακριβώς συνέβη. Η αλήθεια είναι ότι οι παρατηρητικοί θεατές που είχαν ψάξει το setlist από προηγούμενες στάσεις της τουρνέ, αντιλήφθηκαν ότι μετά το «Every You And Every Me» το συγκρότημα είχε αρχίσει να παραλείπει τραγούδια. Ίσως αυτό δεν είναι τυχαίο αφού κατά τη διάρκεια του «Every You Every Me», ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, ο Brian Molko παράτησε τα φωνητικά και την κιθάρα του για να διώξει κάποιο άτομο από τις πρώτες σειρές, το οποίο τον ενόχλησε με άγνωστο τρόπο. Πάντως οι φήμες ότι ο τραγουδιστής δέχθηκε κάποιο αντικείμενο δεν δείχνουν να επιβεβαιώνονται.

Από την πλευρά της διοργανώτριας εταιρίας ο γενικός διευθυντής της «Di Di Music», Νίκος Λώρης, δήλωσε στην Ελευθεροτυπία  ότι σε ερώτηση που έκανε στον τουρ-μάνατζερ του συγκροτήματος για το τι έγινε στη συναυλία της Θεσσαλονίκης, δεν έλαβε συγκεκριμένη απάντηση. Ειδικότερα ο κ. Λώρης μέσω της Ελευθεροτυπίας διευκρίνισε: «Τα συμβόλαια που υπογράφουμε δεν μας επιτρέπουν να παρεμβαίνουμε στο πρόγραμμα και στη διάρκεια της συναυλίας. Είθισται στα φεστιβάλ, τα συγκροτήματα να παίζουν μία ώρα -επειδή ακολουθούν οι επόμενοι. Στο συμβόλαιο που υπογράψαμε με τους Placebo αναφέρεται ότι δεν θα έπαιζαν λιγότερο από 60 λεπτά. Σύμφωνα με τη δική μας ενημέρωση, στη Θεσσαλονίκη θα έπαιζαν 90 λεπτά. Όμως έπαιξαν 61 λεπτά. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλαμε να μείνουν ευχαριστημένοι οι περίπου 6.000 φίλοι τους που ήρθαν και από άλλες πόλεις για να τους δουν». Η Didi Music αναμένονταν να εκδώσει ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα στη συναυλία των Placebo στη Θεσσαλονίκη, αν και μέχρι αυτή τη στιγμή (Τρίτη 14/09) αυτό δεν έχει συμβεί.

Τέλος για την ιστορία (και παρά την ανησυχία του κοινού που βρέθηκε στο Terra Vibe Park), η συναυλία των Placebo στην Αθήνα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου έγινε χωρίς απρόοπτα. Το κοινό αποχώρησε ικανοποιημένο έχοντας ακούσει το πλήρες setlist ενώ η συναυλία διήρκεσε μία ώρα και είκοσι λεπτά (21:35 μμ - 22:55 μμ).

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κέρδισε χρόνιας ζωής με τη πιο ωραία κίνηση

Πριν 9 ώρες

Η έρευνα που θα μας φέρει πιο κοντά

Πως να φτιάξεις πίτσα με καρπούζι

Πριν 9 ώρες

Δεν είναι αυτό που ίσως καταλάβατε

Διακοπές στην Κύθνο: Τι να κάνεις και τι να μην κάνεις

Πριν 9 ώρες

Το πανέμορφο Κυκλαδονήσι που ίσως να έχεις σκοπό να πας φέτος διακοπές!

Το φυτό που φέρνει τύχη και βελτίωση των οικονομικών σου

Πριν 9 ώρες

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι ο πλούτος και η ευημερία το ακολουθούν

5 τρικ των διατροφολόγων για να κάνεις πάντα healthy επιλογές

Πριν 9 ώρες

Θέλει τρόπο, τα έχουμε ξαναπει

Αυτό το Instagram προφίλ αναζητά το καλύτερο σουβλάκι της χώρας

Χτες

Πού θα φάμε το καλύτερο ελληνικό «βρώμικο»

Τι πρέπει να προσέξουμε όταν αγοράζουμε φυτά από ανθοκομικές εκθέσεις

Χτες

Όλα τα tips για να αγοράζεις πάντα τα καλύτερα φυτά!

Τα καφέ ‑ εστιατόρια των μουσείων της Αθήνας που αξίζει να επισκεφτείς

Χτες

Τα Μουσεία της Αθήνας εκτός από φάροι του πολιτισμού, μπορεί να είναι και φάροι της γαστρονομίας!

Γιατί τα αυγά είναι ότι πρέπει για πρωινό;

Χτες

Η ιστορία του πρωινού και των αυγών είναι ταυτόσημη

Βασικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν πεις ναι σε μια θέση εργασίας

Χτες

Σκέψου αυτά τα τέσσερα βασικά ζητήματα πριν προχωρήσεις

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.