E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Big Brother 2010: Οι 12 «παίκτες» και η χλιαρή πρεμιέρα.

Οι πρώτες εντυπώσεις από την επιστροφή του θρυλικού ριάλιτι.

Big Brother 2010: Οι 12 «παίκτες» και η χλιαρή πρεμιέρα.

Big Brother 2010: Οι 12 «παίκτες» και η χλιαρή πρεμιέρα.

Ο «πρώτος διδάξας» στο χώρο των ριάλιτι, το Big Brother επέστρεψε στη μικρή οθόνη από τη συχνότητα του ALPHA με υποσχέσεις για ανανέωση, περιπέτεια και ανατροπές. Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, το Big Brother σήκωσε αυλαία με ένα ξεχωριστό live show, όπου η οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της «απόλυτης περιπέτειας». Τα νούμερα τηλεθέασης όμως μοίρασαν τις εντυπώσεις ανάμεσα στο Big Brother και το Master Chef (με νίκη του Master Chef στο διάστημα 21.00 - 22.00 που μεταδίδονταν ταυτόχρονα) αλλά επικράτηση του Big Brother συνολικά ανάμεσα στα τηλεοπτικά προγράμμτα της Κυριακής με τηλεμερίδιο 27,8 %.

Το πρώτο live show του «Big Brother» ήταν γεμάτο εκπλήξεις. Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό σε ένα εντυπωσιακό στούντιο με ανεβασμένη διάθεση, μοναδικό κέφι και μας σύστησε τους 14 παίκτες. Μίλησε μαζί τους αλλά και με συγγενείς τους που ήταν στο  στούντιο, λίγο πριν αυτοί μπουν στο Σπίτι. Oι 14 συγκάτοικοι στο Σπίτι του Big Brother, σκιαγράφησαν την προσωπικότητά τους, έδωσαν κάποια στοιχεία από τη ζωή τους και μίλησαν για τις προσδοκίες τους από το «Big Brother». Στο πρώτο live, κοντά στη Ρούλα Κορομηλά, ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος  πρόκειται να δίνει το δικό του ξεχωριστό «παρών» σε κάθε live, με  σημαντικές πληροφορίες για τη διαμονή των παικτών στο Σπίτι, και όχι μόνο.

Τι μάθαμε όμως για τους παίκτες; Πρώτη στο Σπίτι μπήκε η sexy (και «σιλικονάτη») Ελίνα, που πήρε εντολή από τον Big Brother αφήσει τρεις φακέλους στο σαλόνι του σπιτιού. Δεύτερος ακολούθησε ο Γιώργος, που δεν δίστασε να δηλώσει ότι το κίνητρό του για την είσοδο του στο Σπίτι ήταν τα χρήματα. Τρίτη συγκάτοικος ήταν η 21χρονη Νικολέτα, η οποία περιέγραψε τον εαυτό της ως λίγο τσιγκούνα, δυναμική και ευαίσθητη ενώ όπως είπε για να φύγει από μια σχέση πρέπει να έχει μια καβάντζα. Η Νικολέτα στο παρελθόν είχε πάει στο Love Bites και την είχαμε, μάλιστα, γνωρίσει μέσα από το Ράδιο Αρβύλα με την κλασική πλέον φράση «Γεια χαρά».

Η τέταρτη συμμετέχουσα, η 44χρονη Ντορέτα, προσέθεσε μια νότα κουλτούρας, αφού είναι καθηγήτρια πιάνου με χόμπι τη μαγειρική με προτίμηση στις ελληνικές γεύσεις. Ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να φλερτάρει στην τηλεόραση, λέγοντας ότι έχει μια σχέση και ότι σκοπεύει να κάνει οικογένεια. Ο Μιχάλης από την Κύπρο ήταν ο πέμπτος παίκτης, ναυαγοσώστης –και τσαμπουκαλής- με πάθος για τα μαλλιά του (ενώ παραλίγο να τα κόψει «live» πριν μπει στο σπίτι).

Έκτη συμμετέχουσα η 25χρονη Στέλλα, η οποία τάχθηκε αναφανδόν υπέρ των σχέσεων «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε», μετά τις οποίες σε περιμένει το ταξί για να φύγεις, όπως είπε χαρακτηριστικά. Η έκπληξη για τη νεαρή ασφαλίστρια ήταν ένα κρητικό τραγούδι που έγραψαν ειδικά για εκείνην οι φίλοι της. Ο (έβδομος) Γιάννης Φ. ήρθε από την Κρήτη στο Big Brother, με στόχο να μπορέσει να αγοράσει ένα δικό του σπίτι. Δεν μπήκε όμως μόνος του στο Σπίτι του Big Brother, αλλά μαζί με την (όγδοη) χορεύτρια latin, Νάρα.

Ο ένατος παίκτης επιλέχθηκε μετά από δοκιμασία! Αφού παρέμεινε για αρκετή ώρα σε ένα λευκό δωμάτιο με άλλους δύο υποψήφιος παίκτες, ο Αλέξης απάντησε σωστά σε ερωτήσεις και μπήκε τελικά στο «παιχνίδι». Από Νότια Αφρική προσγειώθηκε ο 10ος παίκτης. Ο Ηλίας έμεινε για 36 χρόνια στη «μαύρη ήπειρο», αλλά όπως εξήγησε χρειάστηκε να επιστρέψει στην πατρίδα γιατί είχε αυξηθεί η εγκληματικότητα. «Αυτό που ρίχνει τις γυναίκες είναι το χαμόγελό μου» είναι η ατάκα που ξεστόμισε μπαίνοντας στο Σπίτι…

Στην Πολωνία ζούσε μέχρι και πριν από 14 χρόνια η ενδέκατη παίκτρια, η Εβελίνα που είναι μοντέλο και ζει πλέον στην Ελλάδα. Όπως είπε όταν ήταν μικρή ήταν άσχημο παιδάκι, ενώ ήταν η πρώτη που δέχθηκε ένα δώρο από τον Big Brother, ένα ηχογραφημένο μήνυμα από τη γιαγιά της μαζί με ένα μαντίλι της. Την 14αδα συμπλήρωσαν ο Αντώνης (ή Dito) φανατικός των extreme sports και εκπαιδευτής raftinga, η κοκκινομάλλα σπουδάστρια νοσηλευτικής Βαλεντίνα και ο (δεύτερος) Γιάννης Λ. με αδυναμία στα κατοικίδια ζώα και φιλοδοξία ένα δικό του σπίτι.

To Big Brother θα προβάλλεται από τη συχνότητα του ALPHA κάθε βράδυ στις 21:00 και κάθε Τρίτη και Σάββατο στις 23:00.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Viral αποφοίτηση: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε... την Αννα Βίσση

Χτες

Απόφοιτη Πανεπιστημίου ορκίστηκε ευχαριστώντας την… Αννα Βίσση

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Χτες

Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Γιώργος Λιάγκας για Παπανώτα: «Θα σας πω τώρα κάτι που θα σας σοκάρει...»

Χτες

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον τρόπο που έμαθε ο Παπανώτας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η «on air» συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου από την Ιωάννα Μαλέσκου

Χτες

Αναφέρθηκαν on air στην παρεξήγηση που είχε συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν

Η απάντηση της Αννίτα Μπραντ σε πικρόχολα σχόλια ‑ «Γριά, δεν ντρέπεσαι που έκανες παιδιά στα 50;»

Χτες

H γνωστή make up artist είναι σύζυγος του φωτογραφου, Χάρη Χριστόπουλου

Αρναούτογλου: «Νόμιζε ότι η κάμερα είναι όπλο και σήκωσε τα χέρια ψηλά...»

Χτες

Οι δηλώσεις του για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει

H Σοφία Μπους έκανε coming out: Είμαι queer, μπορώ επιτέλους να ανασάνω

Χτες

Η 41χρονη ηθοποιός μίλησε και για την σχέση της με την ποδοσφαιρίστρια Ασλιν Χάρις

Πώς είναι να δουλεύεις για έναν διάσημο

Χτες

Οι αφανείς ήρωες της showbiz, οι βοηθοί των διασημοτήτων

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.