E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει: Έδειξα το στρινγκ μου στον Κλίντον για να τον δελεάσω

Τα περιστατικά που οδήγησαν στην πρώτη της ερωtική επαφή

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει: Έδειξα το στρινγκ μου στον Κλίντον για να τον δελεάσω
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/11/2018 | 08:33

Τα περιστατικά που οδήγησαν στην πρώτη της ερωτική επαφή με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, στον Λευκό Οίκο, περιέγραψε η Μόνικα Λεβίνσκι στην πολύκροτη σειρά ντοκιμαντέρ «The Clinton Affair» που προβάλει το τηλεοπτικό δίκτυο Α&Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παράνομη σχέση τους, η οποία επρόκειτο να απασχολήσει επί μήνες τα διεθνή ΜΜΕ, φέρνοντας σε δεινή θέση τον ίδιο τον Μπιλ Κλίντον αλλά και τη σύζυγό του Χίλαρι, ξεκίνησε στις 14 Νοέμβρη του 1995.

Η νεαρή βοηθός είχε κληθεί στον Λευκό Οίκο προκειμένου να βοηθήσει με τα τηλέφωνα, εν μέσω ενός shutdown (αναστολή λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους) το οποίο είχε αυξήσει σημαντικά τον φόρτο εργασίας. Ενώ βρισκόταν εκεί, ορισμένοι συνάδελφοί της αποφάσισαν να κάνουν ένα αυτοσχέδιο παρτάκι για έναν άλλο βοηθό στο Λευκό Οίκο, που είχε τα γενέθλιά του. Στο πάρτι αυτό ήταν παρών και ο Μπιλ Κλίντον, που φρόντιζε πάντα να διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα στελέχη της κυβέρνησής του.

Σύμφωνα με την περιγραφή της Μόνικα Λεβίνσκι, ενώ η ίδια στεκόταν κοντά στον Αμερικανό πρόεδρο, συνειδητοποίησε ότι το στρινγκ εσώρουχό της ξεπρόβαλε μέσα από τα ρούχα της.
Όταν την πλησίασε ο Μπιλ Κλίντον, η ίδια αποφάσισε να το κρατήσει επίτηδες εμφανές, για να του τραβήξει την προσοχή. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ περνούσε έξω από το γραφείο του, ο Αμερικανός πρόεδρος της χαμογέλασε και της έκανε νόημα να μπει στο δωμάτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από λίγη ώρα, η Λεβίνσκι παραδέχτηκε στον Κλίντον ότι ήταν «τσιμπημένη» μαζί του και άρχισαν να φιλιούνται μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο.

«Δεν μιλάω για αυτό συχνά και δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητώ. Δεν είναι ότι εκείνη την στιγμή δεν καταλάβαινα ότι ήταν ο πρόεδρος. Προφανώς και το καταλάβαινα. Όταν βρεθήκαμε όμως μόνοι για πρώτη φορά σε εκείνο το γραφείο, είχε σημασία για εμένα, γιατί ο άνδρας που πολλές γυναίκες επιθυμούσαν έδειχνε ότι ποθούσε εμένα. Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά τότε ήμουν 22 χρονών και έτσι ένιωθα», αναφέρει στο ντοκιμαντέρ η Λεβίνσκι.

Μετά το πρώτο φιλί, η 22χρονη κοπέλα επέστρεψε στο γραφείο της. Λίγη ώρα αργότερα, ο Κλίντον την ξανακάλεσε στο γραφείο του για τον «δεύτερο γύρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι ξεκίνησε ο παράνομος δεσμός του, κατά τον οποίο θα βρίσκονταν μυστικά οι δυο τους τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, η Λεβίνσκι μιλά για τη συντριβή που ένιωσε όταν της είπαν ότι θα έπρεπε να συνεργαστεί με την έρευνα του FBI για τον Κλίντον, διαφορετικά μπορεί να κατέληγε στη φυλακή.

«Προκειμένου να αποφύγω τη δίωξη έπρεπε να μιλάω σε παγιδευμένα τηλέφωνα και να καταγράφω ανθρώπους φορώντας κοριό», λέει χαρακτηριστικά στο ντοκιμαντέρ η Λεβίνσκι. Όπως επισημαίνει, το σοκ ήταν τεράστιο, ειδικά αφού ήταν ακόμη ερωτευμένη με τον Κλίντον. «Ένιωσα το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια μου. Αισθανόμουν τύψεις και ήμουν τρομοκρατημένη», ομολογεί σήμερα η 45χρονη, ενώ παραδέχεται ότι πέρασε από το μυαλό της και η αυτοκτονία.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάτι: Ρίγη συγκίνησης στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 104 θύματα ‑ 8 χρόνια από την εθνική τραγωδία

Σήμερα

Συγγενείς, επιζώντες και εκπρόσωποι της Πολιτείας απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς της καταστροφικής πυρκαγιάς

Λάρισα: Φωτιά σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο άνδρας με εγκαύματα

Σήμερα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Λάρισας

Σταύρος Γεωργίου: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος του καθ` ομολογίαν δολοφόνου του

Σήμερα

Οδηγήθηκε σε ανακριτή και έλαβε προθεσμία για τη Δευτέρα

Τραμπ: «Εξετάζω μαζική επίθεση κατά του Ιράν – Είμαι έτοιμος να ξαναρχίσω τον πόλεμο»

Σήμερα

Αμερικανοί αξιωματούχοι διευκρινίζουν ότι δεν έχουν εκδοθεί νέες εντολές προς τις ένοπλες δυνάμεις και δεν υπάρχει καθορισμένο χρονοδιάγραμμα

Νεκρή γυναίκα στην Ανω Σύρο – Βρέθηκε μαχαιρωμένη

Σήμερα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο που φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση έχει τεθεί υπό κράτηση

Έκρηξη σε εργοστάσιο στα Χανιά ‑ Με σοβαρά εγκαύματα ο ιδιοκτήτης

Σήμερα

Η έκρηξη σημειώθηκε σε εργαστήριο που δραστηριοποιείται στην επισκευή πολυεστερικών σκαφών

Ζάκυνθος: Στη ΜΕΘ διασωληνωμένος ασθενής με ύποπτα σύμπτωμα λεπτοσπείρωσης

Σήμερα

Εστάλησαν δείγματα στο ΑΧΕΠΑ για εργαστηριακή επιβεβαίωση

Στη Θεσσαλονίκη ο Τολιόπουλος για να υπογράψει στον Αρη, δείτε βίντεο

Σήμερα

Φωτογραφήθηκε με φίλους της ομάδας στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», αλλά δεν έκανε καμία δήλωση, καθώς πρέπει να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ

Ρεκόρ πτωχεύσεων και μαζικές απολύσεις: Ανησυχητικά σήματα για την οικονομία της Γερμανίας

Σήμερα

Χρόνια αστάθειας για τη γερμανική οικονομία - η προβλεπόμενη ανάκαμψη για φέτος αναμένεται να φέρει μόλις μικρή ανάπτυξη

Δίωξη για δωροδοκία κατ` εξακολούθηση στον ιατροδικαστή και τον τοξικολόγο των Χανίων

Σήμερα

Και οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα - Η υπόθεση συνδέεται με τη «μαφία των Χανίων» - Οι αλλοιωμένες εκθέσεις αφορούσαν υποθέσεις με ποινικό υπόβαθρο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.