E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι συζητούν οι πελάτες των οίκων ανοχής, όταν δεν τους βλέπεις

Οι οπαδοί του αγοραίου έρωτα έχουν τη δική τους κοινότητα

Τι συζητούν οι πελάτες των οίκων ανοχής, όταν δεν τους βλέπεις

Είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς με τον αγοραίο έρωτα, δεν μπορείς να παραβλέψεις ότι υπάρχει. Μάλιστα στα χρόνια της κρίσης, είναι από τα επαγγέλματα που γνώρισαν άνθιση και είδαν και το πελατολόγιο τους να αυξάνεται.

Κάθε δεκαετία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Για πολλά χρόνια οι εργαζόμενες στους οίκους ανοχής, ήταν επί το πλείστον Ελληνίδες, η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης το 1990 έφερες εκατοντάδες γυναίκες από τη Ρωσία και τις άλλες χώρες, στη χώρα μας, παροπλίζοντας τις ντόπιες. Η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση άλλαξε και πάλι τη σύνθεση των ιερόδουλων, με τη Ρουμανία να κρατάει τα ηνία αυτή τη περιόδο, αλλά και με την επανεμφάνιση πολλών Ελληνίδων στο χώρο.

Αλλά δεν άλλαξαν μόνο οι εργαζόμενες, αλλά και οι πελάτες. Η άνοδος του μεταναστευτικού κύματος προς τη χώρα μας, άλλαξε τη χώρα προέλευσης των πελατών. Και ενώ σπανιώς έβλεπες αλλοδαπό να εισέρχεται στους οίκους ανοχής, τώρα η πίτα έχει μοιραστεί 50-50.

Επίσης τα στέκια και οι πιάτσες έχουν αλλάξει, για την ακρίβεια έχουν πολλαπλασιαστεί. Οι χώροι έχουν αναβαθμιστεί, προσφέροντας υπηρεσίες που τη δεκαετία του 1990 έμοιαζαν μακρινό όνειρο για τους πελάτες.

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι πελάτες του αγοραίου έρωτα μόνο περιστασιακοί δεν είναι. Επισκέπτονται τακτικά τους οίκους ανοχής, με συχνότητα που ξεπερνάει τις 3 φορές μηνιαίως. Σημείο των καιρών, ότι οι φαν του συγκεκριμένου είδους σεξουαλικής εκτόνωσης, έχουν τη δική τους κοινότητα και το δικό τους site που σχολιάζουν, βαθμολογούν και μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Και από και πέρα το θέμα μόνο χιουμοριστική χρήση μπορεί να έχει καθώς μερικά από τα σχόλια των επισκεπτών προσφέρουν αβίαστο γέλιο.

Το site bourdela.com έχει φανατικούς επισκέπτες, προσφέροντας ένα δίαυλο επικοινωνίας για τους πελάτες του αγοραίου έρωτα. Οι χρήστες πλέον μιλούν σαν να είναι χρόνια φίλοι, βοήθουν με πληροφορίες ο ένας τον άλλο, αποθεώνουν ή αποδοκιμάζουν τα κορίτσια με σκοπό να γλιτώσουν λεφτά. Άλλωστε οι πιο συχνές φράσεις είναι το value for money ή το κομοδίνο. Και αν σε σας φαίνονται κινέζικα για τους μυημένους σημαίνουν πολλά. Κομοδίνο είναι η ψυχρή ιερόδουλος, value for money είναι η κοπέλα που άξιζε το αντίτιμο της σeξουαλικής πράξης.

Βατερλώ, ο δράκουλας των Καρπαθίων, τούμπανο, πιπινάκι, η τσιριχτούλα, το φρικιό, η νεκρή, το κορίτσι σίφουνας, είναι μερικά μόνο από τα προσωνύμια που έχουν δώσει κατά καιρούς οι πελάτες, στα εργαζόμενα κορίτσια.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο απολαυστικά σχόλια στο site:

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν 1 ώρα

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν 1 ώρα

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.