ADVERTISEMENT

Στο δικαστήριο ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Αλήτη φέρε πίσω το παιδί, φώναζε ο πατέρας της εφοριακού

Newsroom
2' χρόνος ανάγνωσης
Στο δικαστήριο ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ένταση επικράτησε έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας τη στιγμή που οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 58χρονο Εμμανουήλ Σοροπίδη, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο, τον περασμένο Οκτώβριο.

ADVERTISEMENT

Στη θέα του Σοροπίδη, ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού ξέσπασε και κινήθηκε απειλητικά κατά του 58χρονου φωνάζοντας «αλήτη, φέρε πίσω το παιδί μου».

Χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών που μετέφεραν τον Σοροπίδη στο δικαστήριο προκειμένου η κατάσταση να μην ξεφύγει με τον πατέρα της Δώρας Ζέμπερη να φωνάζει «αφήστε με, αφήστε με» ενώ έβριζε τον 58χρονο.

Ο 58χρονος, αρχικά είχε ομολογήσει ότι δολοφόνησε τη νεαρή γυναίκα, στη συνέχεια όμως σε συμπληρωματική απολογία του στις ανακριτικές αρχές ανακάλεσε, επιχειρώντας να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

ADVERTISEMENT

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί περίπου 10 ημέρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του και σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η νεαρή γυναίκα είχε δεχθεί 14 μαχαιριές με τον κατηγορούμενο Εμ. Σοροπίδη να υποστηρίζει αρχικά στις αρχές πως είχε πάει στο νεκροταφείο για να κλέψει και πως εκεί είδε τυχαία την κοπέλα, την πλησίασε και με μαχαίρι την απείλησε να του δώσει την τσάντα της. Η 32χρονη, σύμφωνα με τον ίδιο, αντέδρασε και δεν άφηνε την τσάντα της και τότε εκείνος την χτύπησε με το μαχαίρι αρκετές φορές

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο