ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Bρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, η Τάμτα.
Η γνωστή τραγουδίστρια όπως είναι ήδη γνωστό θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision και έχει βάλει στόχο να κατακτήσει την κορυφή.
Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία αυτή αλλά μίλησε και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την μέση της.
«Έχω άγχος αλλά νομίζω ότι ο ενθουσιασμός τα ξεπερνάει όλα. Είναι καθαρά δημιουργικό το άγχος μου, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ και θέλω να τους βγάλω όλους ασπροπρόσωπους . θέλω να μείνω ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα.
«Ήταν το Σάββατο 10 Φλεβάρη, φεύγοντας από το μαγαζί -είχα πολύ φορτωμένη εβδομάδα- μπαίνω στο αμάξι και εκεί που έπρεπε να πατήσω το γκάζι, το πόδι δεν… Λέω Θεέ μου δώσε μου δύναμη να καταφέρω να φτάσω σπίτι! Ξημέρωνε ήδη και κατά τις 8 κατάφερα να ξαπλώσω και μόλις ξάπλωσα κατάλαβα ότι δεν μπορούσα ούτε ξαπλωμένη. Έκλαψα από τον πόνο. Οι πολύ δυνατοί πόνοι κράτησαν δύο εβδομάδες. Κοιμόμουν 20 λεπτά μόνο! Πέρασα πολύ δύσκολα, το ξεπέρασα όμως. Τώρα προσέχω για να μην πάθω κάτι επιπλέον», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ποπ τραγουδίστρια.
Η Τάμτα είχε αναγκαστεί να διακόψει τις εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν με τις Melisses και να σταματήσει τις πρόβες για το «Replay» που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
STORIES
FOODΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
CELEBS
CELEBS
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥΓΕΙΑ