ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision

Την αυλαία του Α’ Ημιτελικού της Eurovision 2019 άνοιξε η Κύπρος! Η Τάμτα εμφανίστηκε στην σκηνή με μαύρο τζάκετ, μαύρες ψηλές μπότες και μαύρα γάντια. Στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού, οι χορευτές που την πλαισιώνουν βγάζουν το σακάκι της και εμφανίστηκε ένα κοντό φόρεμα ασημί με κρυστάλλους.

Οι έξι λευκές κολώνες που υπάρχουν στη σκηνή δημιούργησαν ιδιαίτερο εφέ, ενώ τα γραφικά στη LED οθόνη ήταν γραμμικά σχέδια σε χρώματα κόκκινο, άσπρο, ροζ.
Στη μουσική γέφυρα πάνω στην Τάμτα έπεφτε κόκκινο φως και στη συνέχεια το Replay επαναλήφθηκε τρεις φορές, με την τραγουδίστρια να κάνει τρεις φορές την ίδια κίνηση. Στο τελευταίο ρεφρέν προστέθηκαν πυροτεχνήματα και η χορογραφία ολοκληρώθηκε με τους χορευτές να είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα.
Η pop κουλτούρα σε ένα σημείο: TV, σειρές, μουσική, σινεμά, βιβλία και gaming. Όλη η ψυχαγωγία και τα νέα της, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
STORIES
FOODΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
CELEBS
CELEBS
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥΓΕΙΑ