E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

O εθισμένος στην ηρωίνη άστεγος που έγινε εκατομμυριούχος

Με ετήσιες πωλήσεις άνω των 6 εκατομμυρίων δολαρίων και έξι καταστήματα

O εθισμένος στην ηρωίνη άστεγος που έγινε εκατομμυριούχος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ

Είναι 2003 και ένας εξαρτημένος άνδρας λιποθυμά στους δρόμους του Λος Άντζελες από υπερβολική δόση ηρωίνης για ένατη φορά στη ζωή του. Για καλή του τύχη ένα ασθενοφόρο καταφθάνει και με την χρήση απινιδωτή τον επαναφέρουν στη ζωή. Το όνομα του είναι Khalil Rafati και σήμερα είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Sunlife Organics και κερδίζει εκατομμύρια κάθε χρόνο. 

Η ένατη υπερβολική δόση τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να αλλάξει τη ζωή του για να σωθεί. Έτσι πέρασε τέσσερις μήνες σε κέντρο απεξάρτησης και από τότε είναι απαλλαγμένος από τα ναρκωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με ετήσιες πωλήσεις άνω των 6 εκατομμυρίων δολαρίων από τα έξι καταστήματα που συνδυάζουν καφέ, χυμούς και την πώληση των ρούχων της εταιρείας και καθώς προετοιμάζεται να επεκταθεί σε άλλες 16 περιοχές στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία η ιστορία της ζωής του Khalil θα μπορούσε να είναι ταινία του Χόλιγουντ.

Γεννημένος στο Οχάιο στις ΗΠΑ o Khalil είχε μια ταραγμένη παιδική ηλικία αφού εγκατέλειψε το σχολείο ενώ είχε συλληφθεί και για βανδαλισμούς σε καταστήματα. Το 1992 μετακόμισε στο Λος Άντζελες με όνειρο να γίνει κινηματογραφικός αστέρας, μια σταδιοδρομία που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Αντί για αυτό ξεκίνησε να παίζει σε τοπικά συγκροτήματα και δημιούργησε μια εταιρία καθαρισμού αυτοκινήτων για τους αστέρες του Χόλιγουντ, όπως η Elizabeth Taylor και ο Jeff Bridges, και ο Slash.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, σύντομα εθίστηκε στα ναρκωτικά και η ζωή βγήκε εκτός ελέγχου αφού κοιμόταν σε χαρτόκουτα και πουλούσε ναρκωτικά. Η ένατη υπερβολική δόση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και τον έκανε να αποφασίσει να αλλάξει την ζωή του. Αφού απεξαρτήθηκε έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, έπλενε αυτοκίνητα, έκανε τον κηπουρό, τον παρκαδόρο και ότι άλλη δουλειά μπορούσε να βρει για να εξοικονομήσει χρήματα "Δούλεψα σκληρά, επτά ημέρες την εβδομάδα, 16 ώρες την ημέρα."

Μετά από 4 χρόνια η νέα του εμμονή με τους δικούς του χυμούς λαχανικών και φρούτων και αφού κατάφερε να εξοικονομήσει ένα αρχικό κεφάλαιο νοίκιασε ένα σπίτι και άνοιξε το δικό του κέντρο αποκατάστασης, το Riviera Recovery. Η φήμη των χυμών του εξαπλώθηκε πέρα από το κτίριο της επιχείρησης με ανθρώπους από όλη την πόλη να ζητάνε να τους αγοράσουν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνειδητοποιώντας ότι υπήρχε αρκετή ζήτηση για τη δημιουργία ξεχωριστής επιχείρησης, το 2011 ο Khalil ξεκίνησε τη Sunlife Organics η οποία είχε από την πρώτη στιγμή είχε τεράστια επιτυχία με με πωλήσεις 1 εκατ. $ το πρώτο έτος.

Σήμερα η επιχείρηση απασχολεί περισσότερα από 200 άτομα σε όλα τα έξι καταστήματα της. Εκτός από την Sunlife Organics, ο Khalil εξακολουθεί να διαχειρίζεται το Riviera Recovery και έχει ένα στούντιο γιόγκα στο Malibu.

 
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πότε γεννήθηκε το πρώτο κινητό τηλέφωνο

Σήμερα

Σίγουρα δεν το ξέρετε

Σήμερα έμαθα: Ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έπαιξε στο εξωτερικό

Σήμερα

Μάλλον δεν είναι αυτός που είχατε στο μυαλό σας

4 ντόπιοι μας εξηγούν το παραδοσιακό καρναβάλι της περιοχής τους

Χτες

Τύρναβος, Ξάνθη, Σοχός και Νάουσα στο γλέντι.

Το αγόρι που μεγάλωσε μέσα σε μια φούσκα

Χτες

Ο Ντέιβιντ Βέτερ και η ιδιαίτερη ιστορία του

Μέσα στην πόλη ‑ φάντασμα της Centralia, που καίγεται εδώ και 60 χρόνια

Προχτές

Είναι απίστευτο αλλά το έδαφος φλέγεται ακόμα

Γιατί οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν είναι μόνοι τους

Πριν 3 μέρες

Μια νέα μελέτη εξετάζει την άνεσή μας να είμαστε κοντά σε άλλους ανθρώπους ως υποπροϊόν της εξέλιξης.

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.