ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Άλλη μια επιτυχία της Αγγελικής Νικολούλη

Η αστυνομία ξεκιναεί τις έρευνες όμως δεν προκύπτουν πουθενά στοιχεία. Όλο το νησί δεν έχει δει τον Τάκη για μέρες. Η οικογένεια εναποθέτει τις ελπίδες της, στην Αγγελική Νικολούλη. Η έμπειρη δημοσιογράφος υποψιάστηκε απευθείας τον φίλο του θύματος, από μια αγγελία πώλησης της μηχανής και του αυτοκινήτου του. Προσπαθούσε να πουλήσει ότι αντικείμενα αξίας είχε και να μαζέψει χρήματα, προφανώς για να διαφύγει.

Η αστυνομία παρακολουθούσε στενά το Βούλγαρο φίλο του 21χρονου, και σε μία από τις άπειρες ανακρίσεις, λύγισε και ομολόγησε ότι μετά από ένα διαπληκτισμό, τον χτύπησε άθελά του και ο Τάκης Βαζακόπουλος έπεσε νεκρός. Ενώ οδήγησε τους αστυνομικούς στη χωματερή όπου το είχε μεταφέρει, τους υποδείκνυε λάθος σημεία για να μη βρεθεί το πτώμα. Προσπάθησε να πάρει πίσω τη κατάθεσή του, λέγοντας πως άλλοι σκότωσαν τον νεαρό, και αυτός απλά βοήθησε στη μεταφορά του.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σάμου ομόφωνα επέβαλε τη ποινή της ισόβιας κάθειρξης δίχως ελαφρυντικά στον δράστη της δολοφονίας του άτυχου νεαρού μουσικού στη Σαντορίνη, και η Ανακρίτρια Νάξου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για το Βούλγαρο «φίλο» του άτυχου Τάκη Βαζακόπουλου.
Σε βάθος ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και longreads. Ιστορίες με οπτική και τους ανθρώπους πίσω από τα γεγονότα, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
TV ΣΕΙΡΕΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES