Πώς φτιάχνουν οι Ιάπωνες την ομελέτα;
Η omurice που ξετρελαίνει τους λάτρεις του φαγητού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Οι Ιάπωνες φημίζονται για την απλότητα των συνταγών τους, και για την φαντασία που χρησιμοποιούν όταν μαγειρεύουν, χρησιμοποιώντας τα υλικά με διαφορετικό τρόπο από ότι ο υπόλοιπος πλανήτης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείς στην Ιαπωνία και να μη δοκιμάσεις την πασίγνωστη omurice, που πρόκειται γαι ένα συνδυασμό αυγών και ρυζιού.
Βράζεις το ρύζι, όχι να γίνει τραγανό αλλά μισοβρασμένο, και στη συνέχεια κάνεις την ομελέτα, την οποία διπλώνεις και ρίχνεις το ρύζι, πιπεριές, φρέσκα μπαχαρικά, και ντοματίνια, και την αφήνεις σε πολύ χαμηλή τιμή να τηγανίζεται για λίγη ώρα.
Προσθέτεις πριν τη βγάλεις από το τηγάνι λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο και την αφήνεις στο πιάτο αχνιστή να ολοκληρωθεί το έργο τέχνης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το E-Radio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα πιο hot νέα.
Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αυτή η παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ είναι τέλεια για την άνοιξη
Πριν λίγο
Αλλωστε, η ζωή είναι πολύ μικρή για βαρετά νύχια!
Xάσε 5 κιλά μέχρι το καλοκαίρι με αυτή την εύκολη διατροφή
Χτες
Μια αποτελεσματική μέθοδος, η υιοθέτηση ενός ισορροπημένου σχεδίου διατροφής χωρίς υπερβολές
Aυτό το παντελόνι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το πιο δροσερό ανοιξιάτικο στυλ
Χτες
Αυτό είναι το μοναδικό παντελόνι που θα χρειαστείς την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι!
Οι καλύτερες και χειρότερες συνήθειες για την υγεία των ματιών
Προχτές
Αυτό που κάνουμε καθημερινά επηρεάζει την όρασή μας
Τα πιο αφράτα πασχαλινά τσουρέκια με ίνες
Πριν 3 μέρες
Όλα τα tips για να φτιάξετε αφράτο και πεντανόστιμο τσουρέκι
Αυτή την εβδομάδα, αυτό το χρώμα στα νύχια είναι το πιο δημοφιλές
Πριν 3 μέρες