E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Προσλαμβάνει σωματοφύλακα για να μην ... της την πέφτουν ‑ «Θα πλήρωνα 3.000 τον μήνα»

«Με μεγάλη μου χαρά θα πλήρωνα 3.000 δολάρια τον μήνα σε κάποιον που κάνει καλή δουλειά και διώχνει τους ανθρώπους»

Προσλαμβάνει σωματοφύλακα για να μην ... της την πέφτουν ‑ «Θα πλήρωνα 3.000 τον μήνα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 12/1/2023 | 12:22

Σκέφτεται να προσλάβει σωματοφύλακα γιατί οι άντρες δεν σταματούν να της την πέφτουν στο γυμναστήριο. Αυτό τουλάχιστον λέει η Monica Hudlt από την Αριζόνα των ΗΠΑ, η οποία γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα, όμως συχνά βρίσκεται στο επίκεντρο μιας ανεπιθύμητης προσοχής.

«Με μεγάλη μου χαρά θα πλήρωνα 3.000 δολάρια τον μήνα σε κάποιον που κάνει καλή δουλειά και διώχνει τους ανθρώπους», δήλωσε η Hudlt στη Daily Star, προσθέτοντας ότι ο… σωματοφύλακας θα πρέπει απλώς να τη συνοδεύει στο γυμναστήριο και στις φωτογραφήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η γυμναστική είναι πολύ σημαντική για εμένα καθώς το κάνω όχι μόνο για τη σωματική μου υγεία αλλά και για την ψυχική μου. Μου την πέφτουν τουλάχιστον μία φορά κάθε φορά που πάω στο γυμναστήριο και μπορεί να γίνει λίγο εξουθενωτικό».

Η ξανθιά καλλονή – η οποία είναι παντρεμένη – θυμάται μια συνάντηση με έναν γλοιώδη τύπο μέσα σε ένα γυμναστήριο. «Κάποια στιγμή κοιτούσα το τηλέφωνό μου και ένας μεγαλύτερος τύπος με πλησίασε και είπε: Σταμάτα να προσπαθείς να μου στείλεις μήνυμα, δεν έφερα το τηλέφωνό μου. Του απάντησα ότι δεν έστελνα σε εκείνον και με ρώτησε αν θέλω να το κάνω», είπε.

Κι ενώ παραδέχεται ότι την κάνει να «αισθάνεται καλά» το γεγονός ότι ξέρει ότι οι άντρες τη βρίσκουν «ελκυστική», θέλει απλώς «να την αφήνουν ήσυχη στο γυμναστήριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο όταν άντρες αρνούνται να σταματήσουν να τη φλερτάρουν. Κάποτε υπήρχε κάποιος που την παρακολουθούσε και την παρενοχλούσε μέσω μηνυμάτων μέσα από διάφορους τηλεφωνικούς αριθμούς.

«Αυτός ο τύπος μου έστελνε μηνύματα, παριστάνοντας ότι ήταν διαφορετικοί άνθρωποι, όπως η κυρία που ασχολείται με τις βλεφαρίδες μου, ένας φωτογράφος, ακόμη και ένας γιατρός. Ήταν ανατριχιαστικό και έπρεπε να μπλοκάρω όλους τους αριθμούς. Ήταν απλώς ένας τυχαίος άντρας».

Μια φορά μάλιστα, λέει ότι δέχτηκε επίθεση από έναν άλλον άντρα, ο οποίος έπιασε το πόδι της την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες σε έναν σταθμό τρένου. «Προσπάθησε να με παρασύρει σε ένα στενάκι. Ευτυχώς άνθρωποι έτρεξαν και τον έδιωξαν, αλλά ήταν τόσο τρομακτικό. Σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν δεν τον διέκοπταν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Hudlt δεν έχει καταλήξει στον σωματοφύλακα που θέλει να προσλάβει, λέει όμως ότι ο άντρας της δεν ανησυχεί μήπως είναι κάποιος όμορφος άντρας που θα τη συνοδεύει στο γυμναστήριο.

«Δεν τον τρομάζει καθόλου η ιδέα. Ανησυχεί όταν βγαίνω έξω μόνη μου το βράδυ», είπε για τον σύζυγό της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυμνή στη θάλασσα στα 60 της η Σάλμα Χάγιεκ

Πριν 9 ώρες

«60 και ευγνώμων», έγραψε η διάσημη ηθοποιός στη λεζάντα, προκαλώντας κύμα αποθέωσης από τους ακολούθους της.

Η τραγική ιστορία της Mila Kunis που λίγοι γνωρίζουν

Πριν 9 ώρες

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η σπάνια πάθηση

«Το σόι σου»: Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι επιστρέφουν ‑ Δείτε το trailer των νέων επεισοδίων

Χτες

Η αγαπημένη ελληνική σειρά συνεχίζει με νέες οικογενειακές περιπέτειες και ανανεωμένο καστ στην επόμενη σεζόν.

Γιάννης Στάνκογλου: Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε συνεπιμέλεια ‑ Τα παιδιά μένουν μαζί μου τρεισήμισι μέρες την εβδομάδα

Χτες

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει βιώσει στη ζωή του την τελευταία πενταετία, καθώς και στον δεσμό που έχει δημιουργήσει με τον γιο και την κόρη του

Δώρα Χρυσικού: «Κυκλοφορούν ψευδείς δημοσιεύσεις για την υγεία μου που έχουν προκαλέσει τεράστια αναστάτωση»

Χτες

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει ήδη αναθέσει στην πληρεξούσια δικηγόρο της τον πλήρη νομικό χειρισμό της υπόθεσης

Η Ιωάννα Τούνη κάνει νέο επαγγελματικό βήμα στο Παρίσι ‑ Δείτε πού θα ανοίξει τη νέα της επιχείρηση

Χτες

Στη γνωστή περιοχή του Παρισιού θα λειτουργήσει η νέα επιχείρηση, με τις τελευταίες προετοιμασίες να βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη

«Κάναμε ένα βήμα πίσω»: Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή ματαίωσαν τη συναυλία τους στο Κατράκειο

Χτες

Οι δύο καλλιτέχνες ζήτησαν συγγνώμη από τον κόσμο για την καθυστέρηση στην ενημέρωση, εξηγώντας ότι η πορεία της προετοιμασίας και οι συνθήκες δεν επέτρεψαν τελικά η συναυλία να γίνει όπως την είχαν οραματιστεί

Η στιγμή που ο υπερκολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος βγαίνει από τα νερά – Βίντεο

Χτες

Μετά από 31 ώρες και 50 λεπτά μέσα στη θάλασσα, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος πατά για πρώτη φορά στην ακτή της Ιταλίας – Η συγκίνηση μετά από έναν άθλο που έγραψε ιστορία

Νέα επιχείρηση με κρουασάν στο Παρίσι ανοίγει η Ιωάννα Τούνη

Χτες

Τα εγκαίνια του νέου μαγαζιού θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη

Κάμπινγκ: Το πρώτο μεγάλο τρέιλερ της νέας σειράς του Mega και το μυστικό με τα παράνομα χρήματα

Χτες

Ολοκληρωμένη πρώτη ματιά στην ανατρεπτική κωμωδία που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα, με ένα all-star καστ να υπόσχεται άφθονο γέλιο και μυστήριο.

Υβόννη Μπόσνιακ: Η άγνωστη ιστορία στο ταξί που της άφησε ...δύο σπασπένα δάχτυλα!

Χτες

Χρόνια πριν γνωρίσει τον Αντώνη Ρέμο και κάνει την Ελλάδα σπίτι της, η Γερμανίδα μοντέλο έζησε ένα περιστατικό που παραλίγο να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο «Ελλάδα».

Πάνος Μιχαλόπουλος: «Η καριέρα μου τελείωσε» ‑ Γιατί λέει οριστικό «όχι» στην τηλεόραση

Χτες

Ο αγαπημένος ηθοποιός βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό ένα απροσδόκητο ενδεχόμενο για τους θαυμαστές του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.