E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σάλος με την καταγγελία γκέι ζευγαριού ότι τους έδιωξαν από ταβέρνα στο Ναύπλιο επειδή ήταν διαχυτικοί

«Ενοχλήθηκαν οι θαμώνες» δήλωσε ο ιδιοκτήτης

Σάλος με την καταγγελία γκέι ζευγαριού ότι τους έδιωξαν από ταβέρνα στο Ναύπλιο επειδή ήταν διαχυτικοί
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/1/2023 | 13:10

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η καταγγελία για γνωστή ταβέρνα στο Ναύπλιο που φέρεται να έδιωξε ζευγάρι ομοφυλόφιλων επειδή ήταν… διαχυτικοί μεταξύ τους. «Πρέπει να φύγετε, τώρα. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε σπίτι σας, αλλά όχι εδώ» φέρεται να είπε ο υπεύθυνος της ταβέρνας στο ζευγάρι.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε ότι οι πελάτες ενοχλήθηκαν από τη συμπεριφορά του ζευγαριού και γι’ αυτό τους έδιωξαν και μάλιστα, υποστήριξε πως το κίνητρο δεν ήταν ρατσιστικό, καθώς στο παρελθόν έχει συμβεί το ίδιο και με ετεροφυλόφιλο ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είπε ακόμη ότι τους… συγχωρεί και ζήτησε και ο ίδιος συγγνώμη, λέγοντας ότι δεν έπρεπε να πάρει τέτοιες διαστάσεις το ζήτημα.

Η καταγγελία του ζευγαριού

Αναλυτικά η καταγγελία που έκανε το ζευγάρι στο Antivirus:

«Ο σύντροφός μου κι εγώ διαλέξαμε το Ναύπλιο για να περάσουμε το τριήμερο των Χριστουγέννων. Το βράδυ της παραμονής, αποφασίσαμε να βγούμε για φαγητό στη γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης. Με το σύντροφό μου είμαστε γενικά αρκετά ανοικτοί και δε μας πειράζει να φαίνεται ότι είμαστε ζευγάρι δημόσια. Έτσι ήμασταν και στο μαγαζί αυτό, εκδηλωτικοί, μα όχι πιο εκδηλωτικοί από ένα συνηθισμένο ετερόφυλο ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξαφνικά, μετά από περίπου 15 λεπτά κι ενώ είχαμε ξεκινήσει να τρώμε τα ορεκτικά, ένας από τους σερβιτόρους, που όπως φάνηκε είναι μάλλον ένας από τους υπεύθυνους του μαγαζιού, έρχεται στο τραπέζι εκνευρισμένος. Ανασηκώνει και κραδαίνει μια από τις καρέκλες του τραπεζιού μας και μας λέει δυνατά και αυστηρά: Πρέπει να φύγετε. Τώρα. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε σπίτι σας, αλλά όχι εδώ. Κάντε ό,τι κριτική θέλετε online, δε με νοιάζει. Φύγετε τώρα από εδώ.

Σαστισμένοι, μετά από δευτερόλεπτα του απαντάμε, ευγενικά αλλά σταθερά: Ξέρετε, αυτό είναι διάκριση και πιστεύουμε πως είναι παράνομο.

Ο ίδιος απαντά πιο δυνατά και πιο εκνευρισμένα, κάνοντας έντονες κινήσεις στο χώρο: Δε με νοιάζει τι είναι. Υπάρχουν παιδιά και ηλικιωμένοι εδώ και δε μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Φύγετε Τώρα.

Τα γύρω τραπέζια βρίσκονται αρκετά κοντά, και φαίνεται να επικρατεί για μερικές στιγμές ησυχία απ’ όλους. Εμείς αμέσως φύγαμε, σοκαρισμένοι, είχαμε όμως ο ένας τον άλλο. Βρήκαμε ένα άλλο ταβερνάκι, καθίσαμε. Το διακωμωδήσαμε, αλλά παραδεχτήκαμε πως καλύτερα μάλλον να είμαστε λιγότερο εκδηλωτικοί δημόσια εκεί. Γιατί σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας σήμερα, παρά τον τουρισμό και τα γιορτινά φώτα, ένα ομόφυλο ζευγάρι μπορεί να διωχθεί ξαφνικά από ένα μαγαζί, για ένα χάδι που ξενίζει και απειλεί, χωρίς να αντιδράσει κανένα/καμιά. Ο φόβος μαθαίνεται βιωματικά, σε ένα Ταβερνάκι Όμορφο όσο τόσα άλλα!».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Σήμερα

Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Σήμερα

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Σήμερα

Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

Πατέρας έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του στα Γιάννενα και συνελήφθη

Σήμερα

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον πατέρα και τον ανήλικο

Διεγράφησαν από τα πανεπιστήμια 308.605 μη ενεργοί φοιτητές με την είσοδο της νέας χρονιάς

Σήμερα

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκκαθάρισης των φοιτητικών καταλόγων

15χρονη Ελληνίδα αγνοείται μετά την τραγωδία στο κλαμπ στο Κραν Μοντανά

Σήμερα

Οι συγγενείς της ζητούν από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με την τύχη της να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές

Θεσσαλονίκη: Παρενόχλησε 20χρονη μέσα σε μπαρ κι εκείνη τον έδειρε μαζί με τον σύντροφό της

Σήμερα

Σοβαρό επεισόδιο σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου

Σοκ: Κάλεσε τον εραστή στο σπίτι για Πρωτοχρονιά ‑ Τον ευνούχισε επειδή αρνήθηκε να την παντρευτεί

Σήμερα

Η άρνησή του να την παντρευτεί μετά από 7 χρόνια σχέσης προκάλεσε την οργή της

Νεκρός ένας 23χρονος από το τροχαίο στο Μαρκόπουλο, ένας σοβαρά τραυματίας στο Ίλιον

Σήμερα

Το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στη μπάρες του δρόμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.