E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

My Style Rocks: Oι σeξι παρουσίες της εκπομπής

Ρέινα Βενέτη, Χριστιάννα Κατσιέρη, Emilia Vodos και Νικόλ Δεσποτοπούλου έχουν «κλέψει» ήδη την παράσταση

My Style Rocks: Oι σeξι παρουσίες της εκπομπής
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/1/2023 | 17:58

Το «My Style Rocks» έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες και ήδη οι διαγωνιζόμενες της εκπομπής, μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με τα ευφάνταστα look που επιλέγουν αλλά και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που διαθέτουν.Ανάμεσα στις κοπέλες που έχουν ξεχωρίσει, είναι η Ρέινα Βενέτη, η Χριστιάννα Κατσιέρη, η Emilia Vodos και η Νικόλ Δεσποτοπούλου, και μία «βόλτα» στους λογαριασμούς τους στο Instagram αποδεικνύει πως δικαίως έχουν «κλέψει» την παράσταση, με την ομορφιά και το στυλ τους.

Ρέινα Βενέτη
H Ρέινα είναι 35 ετών, μένει στη Γλυφάδα, είναι επιχειρηματίας και έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία/ Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από μικρή είχε τρέλα με τη μόδα. Θυμάται τον εαυτό της, κοριτσάκι, να φοράει τα φορέματα και τις γόβες της μαμάς και να κάνει πασαρέλα μέσα στο σπίτι! Σήμερα το γούστο της είναι ακριβό και η γκαρνταρόμπα της έχει ακριβά κομμάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, εάν είναι καλές μαζί της, θα είναι και η ίδια… αν και λίγη ζήλια μεταξύ γυναικών πάντα υπάρχει. Εάν της πουν ψέματα, θα φερθεί… κυρία και θα υπερασπιστεί τον εαυτό της. Είναι τρομερά ανταγωνιστική και δέχεται την κριτική μόνο όταν υπάρχει αιτιολογία. Εάν την ειρωνευτούν, δεν θα κρατηθεί και οι συμπαίκτριές της θα δουν μια άλλη Ρέϊνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον διαγωνισμό έρχεται με στόχο τη νίκη – «την έχω στο τσεπάκι!» αλλά και για να εξελίξει το στυλ της. Εάν οι γυναίκες δεν έχουν κόμπλεξ, γίνονται γρήγορα φίλες και δεν φεύγουν από δίπλα της. Θεωρεί πως τα social media την τελευταία δεκαετία έχουν βοηθήσει πάρα πολύ ακόμη και τις γυναίκες που δεν έχουν στυλ, να το βρουν. Το θέμα όμως είναι να έχεις ταυτότητα και όχι να αντιγράφεις απλά. Η ίδια πιστεύει πως έχει στυλ και χαρακτήρα και είναι σίγουρη πως θα την αντιγράψουν. Έρχεται για να δείξει τι σημαίνει μόδα!

Χριστιάννα Κατσιέρη
Η Χριστιάννα Κατσιέρη είναι 19 ετών, μένει στον Πειραιά και σπουδάζει Αισθητική – Δερματολογία. Γέννημα θρέμα Πειραιώτισσα, η Χριστιάννα σπουδάζει Αισθητική και Δερματολογία στην Κύπρο γιατί η περιποίηση της γυναίκας είναι κάτι που της άρεσε από μικρή. Ταυτόχρονα, εργάζεται και ως αισθητικός.

Είναι αρκετά φιλόδοξη και πώς να μην είναι αφού ήδη έχει κατακτήσει τίτλους σε καλλιστεία. Είναι Miss GS Hellas 2022 και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό Miss Earth. Μέσα στην επόμενη δεκαετία, θα ήθελε να γίνει μοντέλο σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δηλώνει έτοιμη να κρίνει και να κριθεί. Μπορεί να είναι η μικρότερη του φετινού cast, θεωρεί όμως πως έχει την ωριμότητα να τοποθετηθεί και καλύτερη αισθητική από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες. Έχει άποψη και δεν φοβάται να τη λέει, έχει στυλ που θα αρέσει και, εν τέλει, δεν την νοιάζει η γνώμη των άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τη φύση της εσωστρεφής και καλόκαρδη, εκεί που τα ξεχνάει όλα είναι όταν πρέπει να πει την άποψή της. Ειδικά στους διαγωνισμούς ομορφιάς, έχει παρατηρήσει πολλά αδιάκριτα, περίεργα βλέμματα αλλά δεν ασχολείται.

Η Emilia είναι 25 ετών και μοιράζει τον χρόνο της σε Μαϊάμι και Βούλα. Έχει σπουδάσει Business Management και εργάζεται ως σύμβουλος επενδύσεων.

Η μόδα έχει μπει από πολύ νωρίς στη ζωή της αφού θυμάται ανέκαθεν τους καλοντυμένους γονείς της σε αμέτρητα ταξίδια μόνο και μόνο για shopping. Επειδή οι στιλιστικές της συνήθειες κινούνται στο άσπρο - μαύρο, βλέπει τη συμμετοχή της ως προσωπική πρόκληση για να δοκιμάσει τον εαυτό της. Έχει ακριβό γούστο και δεν φοβάται να το δείξει και να το υπερασπιστεί.

Θέλει να φτάσει μέχρι τον τελικό. Πιστεύει πως θα φέρει πολύ δυνατές εικόνες γιατί έχει πολύ πλούσια γκαρνταρόμπα αλλά και πολύ ισχυρή προσωπικότητα.

Έχει μεγάλη αδυναμία σε τσάντες και παπούτσια, τα οποία είναι μόνο ξένα επώνυμα brands. Όμως, σε ρούχα άνετα μπορεί να συνδυάσει fast fashion και επώνυμα brands. «Οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές μαζί μου, όχι εγώ μαζί τους!». Όταν δει κάτι που προσβάλλει την αισθητική της, εκεί θα βγει ένας άλλος χαρακτήρας. Ομολογεί πως το πιο δύσκολο κομμάτι στο «My Style Rocks» θα είναι τα λόγια των κριτών καθώς δεν έχει συνηθίσει να σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση.

Νικόλ Δεσποτοπούλου
Η Νικόλ είναι 25 ετών και Influencer. Έχει καταγωγή από την Πελοπόννησο αλλά και την Κρήτη και ζει στην Πάρνηθα.

Έχει κάνει σεμινάρια μακιγιάζ, έχει σπουδάσει αισθητική και είναι από τις πρώτες influencers στην Ελλάδα.

Είναι Δίδυμος στο ζώδιο και αυτοσαρκάζεται λέγοντας «δεν έχω δικό μου στυλ». Έχει περισσότερα από 400 ζευγάρια παπούτσια. Δέχεται την κριτική σε ευγενικά πλαίσια αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ανταγωνιστική.

Στο «My Style Rocks» πήγε γιατί θεωρεί πως θα τη βοηθήσει στην δουλειά της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρώην παιδί‑σταρ μηνύει τη Disney: «Με κακοποίησε εργαζόμενος όταν ήμουν 14 ετών»

Πριν 5 ώρες

25 χρόνια μετά, πρώην παιδί-σταρ προχωρά σε βαριές καταγγελίες για όσα συνέβησαν στα γυρίσματα

Από τον Ryan Gosling στον πιο μεγάλο πόνο: Η αθέατη πλευρά της Sandra Bullock

Πριν 5 ώρες

Οι μεγάλοι έρωτες, ο γάμος που κατέρρευσε και η απώλεια που άλλαξε τα πάντα πίσω από τη λαμπερή καριέρα της σταρ

Ζόζεφιν: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού με τον Νίνο μέσα από ένα βίντεο

Χτες

Η τραγουδίστρια επέλεξε τα γενέθλιά της για να διαλύσει τα σενάρια που είχαν προκύψει μετά την παύση της αμοιβαίας παρακολούθησης στα social media.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Χτες

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Με παραδοσιακή φουστανέλα χόρεψε ο Νίκος Αλιάγας στο πανηγύρι του χωριού του στη Σταμνά Μεσολογγίου, δείτε βίντεο

Χτες

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής βρέθηκε στην εκδήλωση προς τιμήν της Αγίας Αγάθης, η οποία κάθε χρόνο ολοκληρώνεται στις 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Χτες

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Χτες

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Η μεγάλη κόρη του Θάνου Πετρέλη έκλεισε τα 20: Είμαι πάντα περήφανος για σένα

Χτες

Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τη Σοφία Μοσχοπούλου - Η Αγάπη που είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή 23 Αυγούστου σπουδάζει Νομική

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Χτες

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Χτες

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Θοδωρής Φέρρης: Γίνεται viral στα social αφού... τρώει burger εν ώρα συναυλίας

Χτες

Ο τραγουδιστής επέλεξε να συνδυάσει τη sold out εμφάνισή του με ένα απολαυστικό γευστικό διάλειμμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 23
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.