E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αντώνης Κανάκης: «Η υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο»

Ο παρουσιαστής μίλησε για την πολυσυζητημένη υπόθεση του πρώην συνεργάτη του

Αντώνης Κανάκης: «Η υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/1/2023 | 08:45

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/1) ο Αντώνης Κανάκης για μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη. Ο παρουσιαστής μίλησε για την προσωπική αλλά και επαγγελματική του πορεία και έκανε ειδική μνεία στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος απομακρύνθηκε από το «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις καταγγελίες γυναικών για revenge ρorn.

«Σίγουρα αυτή ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές. Δεν ήταν τόσο τηλεοπτική όμως. Για μένα δεν ήταν τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι, ήταν το ανθρώπινο. Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο τόσο πολύ αλλά έχει τελειώσει αυτό το πράγμα και ειλικρινά είναι κάτι το οποίο το έχουμε αφήσει πίσω», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου του επισήμανε ότι δέχτηκε βέλη πως αν αυτό συνέβαινε σε συνεργάτη πολιτικού θα το κριτίκαρε λέγοντας «μα δεν το κατάλαβες, δεν πήρες μυρωδιά;», ο Αντώνης Κανάκης απάντησε: «Θεωρώ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, το είχα πει και τότε στις εκπομπές, είναι ακραία ανόητο να παραλληλίζεις και να συγκρίνεις τα αντανακλαστικά, την πολιτική ευθιξία, την ευαισθησία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική ζωή του τόπου με τους κανόνες που διέπουν μια σατιρική εκπομπή».

«Είναι λαϊκισμός απόλυτος. Βέβαια οφείλω και πρέπει να πω, μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα, ότι μου έκανε τρομακτική εντύπωση ίσως για πρώτη φορά από την κυβέρνηση πόσο συγκροτημένα και συντονισμένα έγινε αυτή η επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό», συμπλήρωσε.

Επίσης, ο παρουσιαστής μίλησε για τη ζωή του με τα παιδιά του. «Μερικές φορές νομίζω ότι τα παιδιά μου με κοιτάνε με έναν προβληματισμό και μία απορία: “Είναι δυνατόν να έχουμε τόσο χαζό μπαμπά;”. Θα λένε: “Μα εμείς δεν θα έπρεπε να τα κάνουμε αυτά και αυτός να μας επαναφέρει στην τάξη;” Γίνονται όλα ανάποδα», είπε με χιούμορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αφήνω τα πράγματα μόνα τους να μου πούνε πότε πρέπει να γίνουν. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει”, δεν το κάνω καθόλου αυτό. Περιμένω να νιώσω και να πω: “Τώρα θέλω να κάνω αυτό”», παραδέχτηκε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σύντροφο και μητέρα των παιδιών του.

«Έχουμε σκαρφιστεί μια ιστορία οι δύο μας, ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής γιατί η πραγματικότητα είναι ότι γνωριστήκαμε σε ένα έντονο πάρτι. Είχε μια περιπέτεια, αλλά μου αρέσουν οι περιπέτειες, δεν ήταν συμβατικό. Τα παιδιά έχουν επηρεάσει θετικά την σχέση μας. Μας έχουν δέσει πολύ παραπάνω», κατέληξε.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κάιλι Τζένερ κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά

Tabloid Σήμερα

Ο φακός απαθανάτισε την τηλεπερσόνα σε εστιατόριο στο Φισκάρδο

Αθηνά Οικονομάκου: Ανεβάζει τον υδράργυρο στις Μαλδίβες με μπικίνι και πόζες σε εξωτικές παραλίες

Tabloid Σήμερα

Εντυπωσιακή η Αθηνά Οικονομάκου στις Μαλδίβες, στο πλευρό του αγαπημένου της, Μπρούνο Τσερέλα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φωτογραφίζει τον Γρηγόρη Μόργκαν στο μαιευτήριο με τον γιο τους

Tabloid Σήμερα

Η πατρότητα σου πάει πολύ, έγραψε η αθλητικογράφος για τον σύζυγό της λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Εύη Βατίδου κατά Αλέξη Κούγια: «Δούλευα και σεζόν για να πηγαίνει με τις γκόμενες στα μπουζούκια»

Tabloid Χτες

«Η αυτονόητη διατροφή των 2200 που πήρα για όλα, plus σχολεία που δεν πλήρωσε...», ξέσπασε η Εύη Βατίδου

Wimbledon: Ο Ντι Κάπριο είδε την πρόκριση του Αλκαράθ στον τελικό ‑ Βίντεο

Tabloid Χτες

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, εμφανίστηκε στις κερκίδες του κεντρικού court και παρακολούθησε τον ημιτελικό του Αλκαράθ με τον Φριτζ

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «προκάλεσε» on air την Κατερίνα Καραβάτου: «Έλα να τις παίξουμε»

Tabloid Χτες

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «προκάλεσε» on air την Κατερίνα Καραβάτου: «Έλα να τις παίξουμε»

Στέλλα Πάσσαρη: Πέθανε η μητέρα της – Η σπαρακτική ανάρτησή της

Tabloid Χτες

«Έφυγες μετά από τόσα χρόνια γενναίου αγώνα με τον καρκίνο...»

Ευαγγελόπουλος για συνέντευξη Χρίστου Κούγια: «Μίλησα με την Εύη Βατίδου στο τηλέφωνο εχθές και…»

Tabloid Χτες

«Πιστεύω έχει συγχωρέσει τη μητέρα του, δεν αντιλήφθηκα ότι έχει νεύρα με τη μητέρα του»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.