E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αφησαν το καρότσι με το μωρό τους στο γκισέ του αεροδρομίου για να προλάβουν την πτήση

Τι κάνεις όταν δεν έχεις βγάλει αεροπορικό εισιτήριο για το μωρό σου; Σίγουρα δεν το εγκαταλείπεις με το καρότσι του στο αεροδρόμιο.

Αφησαν το καρότσι με το μωρό τους στο γκισέ του αεροδρομίου για να προλάβουν την πτήση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/2/2023 | 20:21

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, ένα ζευγάρι φέρεται να έκανε αυτό ακριβώς. Εγκατέλειψε το μωρό του στο check in του αεροδρομίου Ben Gurion του Ισραήλ, πριν προσπαθήσει να επιβιβαστεί σε πτήση για τις Βρυξέλλες.

Τι κάνεις όταν δεν έχεις βγάλει αεροπορικό εισιτήριο για το μωρό σου; Σίγουρα δεν το εγκαταλείπεις με το καρότσι του στο αεροδρόμιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, ένα ζευγάρι φέρεται να έκανε αυτό ακριβώς. Εγκατέλειψε το μωρό του στο check in του αεροδρομίου Ben Gurion του Ισραήλ, πριν προσπαθήσει να επιβιβαστεί σε πτήση για τις Βρυξέλλες.

Το ζευγάρι έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ την Τρίτη με τα βελγικά διαβατήριά του και εισιτήρια για την πτήση της Ryanair προς τη βελγική πρωτεύουσα, αλλά δεν είχαν εισιτήριο για το παιδί τους.

Όταν το προσωπικό του αεροδρομίου τους είπε ότι δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν χωρίς να αγοράσουν εισιτήριο για το μωρό, απλά το άφησαν στο γκισέ του check in και έτρεξαν για τον έλεγχο των διαβατηρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βίντεο από την ανακάλυψη του μωρού στο γκισέ του αεροδρομίου
Το σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει την στιγμή που το προσωπικό του αεροδρομίου εμβρόντητο βλέπει το καρότσι και τραβάει την κουβέρτα, ανακαλύπτοντας το εγκαταλελειμμένο μωρό από κάτω. Στο κλιπ ακούγονται τα επιφωνήματα έκπληξης όταν το προσωπικό συνειδητοποιεί ότι ένα μωρό έχει μείνει μόνο του σε ένα καροτσάκι, χωρίς να βρίσκονται δίπλα του οι γονείς του.

Φυσικά, το προσωπικό αρνήθηκε την είσοδο στον έλεγχο διαβατηρίων των γονιών, καλώντας την αστυνομία, η οποία τους συνέλαβε αμέσως. Τελικά οδηγήθηκαν για ανάκριση.

Σύμφωνα με του διευθυντή του γραφείου της Ryanair στην Jerusalem Post: «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανακοίνωση όμως εξέδωσε και η Αρχή Αεροδρομίου του Ισραήλ, εξηγώντας πως το ζευγάρι είχε φτάσει αργά για την πτήση του και άφησε το μωρό στο γκισέ σε μια προσπάθεια να περάσει εγκαίρως από τον έλεγχο ασφαλείας.

«Ένα ζευγάρι με βελγικά διαβατήρια έφτασε για μια πτήση της Ryanair στον τερματικό σταθμό 1 χωρίς εισιτήριο για το μωρό. Άφησαν το μωρό και πήγαν στον έλεγχο ασφαλείας προκειμένου να φτάσουν στην πύλη αναχώρησης. Ένας υπεύθυνος βάρδιας των επίγειων υπηρεσιών πήγε το ζευγάρι πίσω στα γκισέ της πτήσης για να πάρει το μωρό και κάλεσε την αστυνομία και έναν φρουρό ασφαλείας».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισραήλ: Συντετριμμένος ο Έλληνας παππούς των τριών παιδιών που σκοτώθηκαν ενώ πήγαιναν σε καταφύγιο

Σήμερα

Τρία παιδιά με ελληνικές ρίζες σκοτώθηκαν στο Ισραήλ από ιρανική επίθεση

Εύβοια: 43χρονος έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας

Σήμερα

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Αυλωναρίου Ευβοίας

Βίντεο από την κατάρριψη ιρανικού YAK‑130 από μαχητικό αεροσκάφος F‑35I

Σήμερα

Μάλιστα ακούγονται Ιρανοί να φωνάζουν «Allahu Akbar» αφού νόμιζαν ότι ένα ισραηλινό μαχητικό αεροσκάφος είχε αναχαιτιστεί.

Στον αέρα το σχέδιο για το μελλοντικό ευρωπαϊκό μαχητικό

Σήμερα

Dassault και Airbus ερίζουν για την ηγεσία στο πρόγραμμα

Προ των πυλών νέα κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές αναμένονται έντονα φαινόμενα το επόμενο 24ωρο

Σήμερα

Με βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους θα κυλήσει το επόμενο 24ωρο σε αρκετές περιοχές της χώρας

Καταδικάστηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ για τα επεισόδια στη Μύκονο

Σήμερα

Ο Αγγλος αμυντικός καταδικάστηκε για την συμπλοκή που είχε στη Μύκονο πριν από έξι χρόνια, όταν και είχε συλληφθεί στο νησί.

Δοκιμαστικό SMS στις 19.00 σε όλα τα κινητά τηλέφωνα στην Κύπρο, προληπτικά μέτρα και σαφείς οδηγίες προς τους πολίτες

Σήμερα

Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί σήμερα γύρω στις 19:00, όταν θα σταλεί δοκιμαστικό μήνυμα σε όλους τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο

Αναμπελ Σκόφιλντ: Πέθανε το μοντέλο και ηθοποιός από καρκίνο του εγκεφάλου

Σήμερα

Νοσηλευόταν μέχρι πρόσφατα στο Λος Αντζελες και έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Επιβάτης σε αμόκ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Τα έκανε «γυαλιά‑καρφιά» επειδή δεν έφυγε η πτήση

Σήμερα

Ανδρας προκάλεσε σοβαρές και πολλαπλές ζημιές στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», πετώντας μπουκάλια επειδή δεν έφυγε η πτήση του για Κύπρο

Κρήτη: Φρικτό θάνατο βρήκε άνδρας που παγιδεύτηκε σε φρέζα ενώ εκτελούσε εργασίες στο αμπέλι του

Σήμερα

Ο 73χρονος Βρετανός είχε εγκατασταθεί μόνιμα σε χωριό της Σητείας στην Κρήτη πριν από πολλά χρόνια

Voucher 750 ευρώ: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις – Ποιοι το δικαιούνται και πώς θα το πάρετε

Σήμερα

Ανοιξε ο δρόμος για το voucher 750 ευρώ της ΔΥΠΑ. Δείτε ποιοι το δικαιούνται, πότε ξεκινούν οι αιτήσεις και πώς θα πληρωθείτε.

Στο τραπέζι η απαγόρευση της μπούρκας στην Ελλάδα: Τα μέτρα που εξετάζει το υπουργείο Μετανάστευσης και τι ισχύει στην Ευρώπη

Σήμερα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για περιορισμούς της χρήσης της σε σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.