E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκ για την Ματίνα Παγώνη ‑ Γιατί κατέθεσε μήνυση

Δείτε σε τι απάτη βρέθηκε μπλεγμένη η Ματίνα Παγώνη

Σοκ για την Ματίνα Παγώνη ‑ Γιατί κατέθεσε μήνυση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/3/2023 | 19:00

Η Ματίνα Παγώνη κατήγγειλε, μέσω του δικηγόρου της, ότι επιχειρείται εξαπάτηση των καταναλωτών και των ασθενών, με την παράνομη εκμετάλλευση της επαγγελματικής της φήμης και αξιοπιστίας.

Απάτη στο όνομά της καταγγέλλει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, καθώς την συνδέουν σε παραπλανητική διαφήμιση φαρμακευτικού σκευάσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γι’ αυτό το λόγο, η κυρία Παγώνη κατέθεσε μήνυση στις αρμόδιες αρχές, μέσω του συνηγόρου της Γιάννη Καρούζου.

Όπως καταγγέλλει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, γίνεται προσπάθεια εξαπάτησης των καταναλωτών, η οποία επιχειρείται με την «παράνομη εκμετάλλευση της επαγγελματικής της φήμης και αξιοπιστίας».

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της κ. Καρούζος, τονίζεται ότι «συστήνεται η προσοχή, καθώς η κα Παγώνη ουδέποτε έχει παραχωρήσει συνέντευξη αναφορικά με την αποτελεσματικότητα του εν λόγω προϊόντος, ενώ ουδόλως έχει αναμειχθεί στην προώθηση και πώλησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

»Επρόκειτο για διαφήμιση προϊόντος με απατηλά μέσα, με δημοσίευση κατασκευασμένης συνέντευξης, την οποία ουδέποτε παραχώρησε η εντολέας μου, αλλά και με χρήση προσωπικών φωτογραφιών της, οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί για προωθητικούς σκοπούς χωρίς τη γνώση και συναίνεσή της».

Η ανακοίνωση του Γιάννη Καρούζου

Με την ιδιότητά μου ως πληρεξουσίου δικηγόρου της κα Ματίνας Παγώνη, ανακοινώνω ότι η ίδια ουδόλως σχετίζεται με τη διαφήμιση και αγορά φαρμακευτικού σκευάσματος – προϊόντος με ονομασία «fungent».

Συστήνεται η προσοχή στο σύνολο των καταναλωτών καθώς η κα Παγώνη, ουδέποτε έχει παραχωρήσει συνέντευξη αναφορικά με την αποτελεσματικότητα του εν λόγω προϊόντος, ενώ ουδόλως έχει αναμειχθεί στην προώθηση και πώληση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επρόκειτο για διαφήμιση προϊόντος με απατηλά μέσα, με δημοσίευση κατασκευασμένης συνέντευξης, την οποία ουδέποτε παραχώρησε η εντολέας μου αλλά και με χρήση προσωπικών της φωτογραφιών, οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί για προωθητικούς σκοπούς χωρίς τη γνώση και τη συναίνεσή της.

Η ίδια καταγγέλλει την εξαπάτηση των καταναλωτών και των ασθενών, η οποία επιχειρείται με την παράνομη εκμετάλλευση της επαγγελματικής της φήμης και αξιοπιστίας, που έχουν αποκτηθεί με προσωπικό μόχθο, αφοσίωση στην ιατρική επιστήμη και λειτούργημα και αυταπάρνηση στην υπηρεσία της δημόσιας υγείας.

Επιχειρείται παρανόμως εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης που η κα Παγώνη χαίρει από το σύνολο των ασθενών της και γίνεται προσπάθεια καπηλείας της επαγγελματικής και επιστημονικής της πορείας και αξιοπιστίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το λόγο αυτό, για τη διαφύλαξη της επαγγελματικής της φήμης και κύρους της, αλλά και για την προστασία των ασθενών και της δημόσιας υγείας, η ίδια κατέθεσε άμεσα μήνυση προς τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου η Ελληνική Αστυνομία και η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διερευνήσει τα ανωτέρω και να αποδοθούν οι προσήκουσες ποινικές ευθύνες σε κάθε υπεύθυνο.

Τέλος, η κα Παγώνη επιθυμεί να διευκρινίσει με το παρόν σε όλους τους καταναλωτές ότι η διακίνηση και η πώληση φαρμάκων μέσω διαδικτύου απαγορεύεται ρητά από την ισχύουσα νομοθεσία και η χρήση τέτοιων προϊόντων ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία, ενώ ένα φάρμακο ή σκεύασμα είναι ασφαλές, μόνο όταν έχει παραχθεί και ελεγχθεί ποιοτικά σύμφωνα με τους κανόνες που επιτηρούν οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς, και μόνο όταν διατίθεται μέσω της νόμιμης αλυσίδας διακίνησης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Χτες

«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Χτες

Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Χτες

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Χτες

Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Χτες

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Χτες

Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

Πατέρας έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του στα Γιάννενα και συνελήφθη

Χτες

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον πατέρα και τον ανήλικο

Διεγράφησαν από τα πανεπιστήμια 308.605 μη ενεργοί φοιτητές με την είσοδο της νέας χρονιάς

Χτες

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκκαθάρισης των φοιτητικών καταλόγων

15χρονη Ελληνίδα αγνοείται μετά την τραγωδία στο κλαμπ στο Κραν Μοντανά

Χτες

Οι συγγενείς της ζητούν από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με την τύχη της να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.