E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θυμάστε την Σάντρα και την Χαρά από Το Σόι Σου; Αγνώριστες 4 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Η μία σπουδάζει Νομική και η άλλη είναι youtuber

Θυμάστε την Σάντρα και την Χαρά από Το Σόι Σου; Αγνώριστες 4 χρόνια μετά το τέλος της σειράς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/3/2023 | 17:55

Έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια από τότε που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Το Σόι σου" και πέρα από τους λαμπερούς πρωταγωνιστές, στη μνήμη των τηλεθεατών έχουν χαραχτεί και τα δύο νεαρά κορίτσια που υποδύονταν τις κόρες της Βάσως Λασκαράκη και του Μελέτη Ηλία.

Ο λόγος για την Βάσια Γκολγινοπούλου και την Ηλιάνα Γαλάνη, οι οποίες το πρωί της Πέμπτης 16/3 παραχώρησαν μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, και αποκάλυψαν πως είναι η ζωή τους μετά το σίριαλ και με τι ασχολούνται (δείτε εδώ πώς είναι η "ζουζουνέλ").

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς είναι σήμερα οι μικρές πρωταγωνίστριες από το Σόι σου
Η Βάσια Γκολφινοπούλου πήρε πρώτη τον λόγο και σχολίασε ότι για την ίδια η σειρά ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία: «Τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια που πραγματικά τα θυμάσαι για όλη σου τη ζωή».

Η Ηλιάνα Γαλάνη, έπειτα, περιέγραψε πώς έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάματος: «Όλα ξεκίνησαν από την Γρηγορία που ήταν γραμματέας στο φροντιστήριο αγγλικών και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη. Μου έδωσε ένα χαρτί με το τηλέφωνο ενός πρακτορείου και μου πρότεινε να πάω εκεί. Με ρωτήσαν από το πρακτορείο αν θα με ενδιέφερε να περάσω από οντισιόν για το ρόλο της “Χαράς” στη σειρά».

Στη συνέχεια εξήγησε πως κατάφερναν να συνδυάσουν τα γυρίσματα, το σχολείο και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να συνδυάσω τα γυρίσματα, το διάβασμα και τον πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική. Θυμάμαι ότι διαβάζαμε αρκετές φορές μαζί με την Ηλιάνα πριν μας καλέσουν για γύρισμα, αλλά και στο δρόμο. Οι συμμαθητές μου έβλεπαν τη σειρά και με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τα γυρίσματα», εξήγησε η Βάσια Γκολφινοπούλου, ενώ η Ηλιάνα Γαλάνη ανέφερε ότι πήγαινε κατευθείαν στο γύρισμα μετά το σχολείο κι έπαιρνα το ταπεράκι με το φαγητό της τρώγωντας στο αυτοκίνητο και είχε διπλά της το σενάριο της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχα καταλάβει πολλές φορές συμπεριφορές συμμαθητών μου που πίστευαν πως έχω “καβαλήσει το καλάμι”, αλλά δεν με ενοχλούσε τόσο αυτό», παραδέχθηκε η ίδια μάλιστα.

Και συμπλήρωσε η Βάσια Γκολφινοπούλου: «Ο κόσμος με αναγνώριζε όταν με συναντούσε έξω και αυτό με είχε σοκάρει λίγο στην αρχή. Είχαμε πάει σε ένα χωριό και ήταν κάτι παιδάκια εκεί που μου ζητούσαν το τηλέφωνο μου και με κυνήγαγαν μέχρι την τουαλέτα. Όταν μπήκα στο αυτοκίνητο για να φύγω, τα παιδιά αυτά είχαν βάλει φακό, φλας και με τραβούσαν φωτογραφίες».

«Σε μια εκδρομή που είχαμε πάει με το δημοτικό σε ένα θέατρο, ήρθε ένα μπούγιο με παιδιά και αρχίσαν να μου ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα», περιέγραψε η Ηλιάνα Γαλάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βάσια Γκολφινοπούλου, αργότερα, δήλωσε ποια ήταν η πιο αστεία στιγμή πίσω από τις κάμερες: «Η πιο αστεία σκηνή που είχα γυρίσει ήταν με την Βάσω Λασκαράκη και τον Μελέτη Ηλία. Ο Μελέτης Ηλίας έπρεπε υποτίθεται να έρθει κοντά μου και να κάνει ότι ακούει τη μουσική που ακούω και εγώ και να έχει τα ίδια πρότυπα με εμένα. Τότε είχε βγει ένα συγκεκριμένο κομμάτι στο τικ τοκ και ο Μελέτης Ηλίας έκανε το χορευτικό. Κάθε φορά που ο σκηνοθέτης έλεγε στοπ, σκάγαμε στα γέλια».

Και η Ηλιάνα Γαλάνη είπε από την πλευρά της: «Η πιο αστεία σκηνή που θυμάμαι είναι όταν είχε γενέθλια η Σάντρα και ο θείος μας ήθελε να κάνει ένα μαγικό κόλπο. Κάθε φορά που περνούσε το cut σε αυτή τη σκηνή, εμείς συνεχίζαμε να γελάμε γιατί έκανε υποτίθεται ότι πονάει και φώναζε. Θυμάμαι που ήμασταν στα καμαρίνια με την Βάσια και δοκιμάζαμε γόβες, βλέπαμε τα ρούχα, βγάζαμε φωτογραφίες στον καθρέπτη και ανεβάζαμε στόρι».

«Είχαμε έρθει πολύ κοντά τα χρόνια της σειράς με την Ηλιάνα. Μιλάγαμε, εξερευνούσαμε το χώρο όταν δεν είχαμε γύρισμα και παίζαμε», επισήμανε η Βάσια Γκολφινοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η Βάσια Γκολφινοπούλου σπουδάζει νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών και η Ηλιάνα Γαλάνη έχει κανάλι στο youtube και ασχολείται ενεργά με τα social media, αλλά δεν έχει αφήσει πίσω και το διάβασμα του σχολείου της, καθώς πηγαίνει ακόμα Β’ λυκείου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η ωραία του σχολείου, δε μας έδινε καμία σημασία»

Σήμερα

«Την κοιτούσαμε και τη θαυμάζαμε..», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης

Αιμίλιος Χειλάκης: «Μπήκα με χαμόγελο στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε...»

Σήμερα

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της υγείας του

«Δεν είναι σημαντική, δεν είναι ενδιαφέρουσα»: Σάλος στη διεθνή σοουμπίζ ‑ «Πυρά» της Courtney Love κατά της Taylor Swift

Σήμερα

Τα πρόσφατα σχόλια της 59χρονης ήρθαν αντιμέτωπα με την οργή των θαυμαστών της σούπερ - σταρ

Henry Cavill: Ο ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Σήμερα

Πρώτη φορά μπαμπάς πρόκειται να γίνει ο Henry Cavill σε ηλικία 40 ετών. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Natalie Viscuso

Μαρία Κανελλοπούλου: Η συγκινητική ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου που δεν ξέραμε

Σήμερα

«Την πιο συγκινητική ιστορία της ζωής μου, την οφείλω στη Μαίρη» είπε η ηθοποιός

Μαρίνα Σάττι: Εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές

Σήμερα

Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια που απέσπασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ζάρι»

Κιάνου Ριβς: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Σήμερα

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019.

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.