E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αποχώρησε από το πλατό ο Μικρούτσικος σε συζήτηση για τον Αμβρόσιο – «Σπείρετε τον Μεσαίωνα»

Κατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να πίστευε όπως εγώ στο Θεό»

Αποχώρησε από το πλατό ο Μικρούτσικος σε συζήτηση για τον Αμβρόσιο – «Σπείρετε τον Μεσαίωνα»
Alpha
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 21/3/2023 | 18:43

Τις απόψεις του περί «θεϊκής τιμωρίας» σε ότι αφορά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη συνεχίζει να υπερασπίζεται ο πρώην μητροπολίτης Αμβρόσιος στη νέα του τοποθέτηση. Στο νέο του κείμενο, ο πρώην μητροπολίτης τα «έβαλε» με δημοσιογράφους που τάχθηκαν κατά των απόψεων του και τους αποκάλεσε «όργανα του διαβόλου» ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο τον οποίο και χαρακτήρισε «διαβολόπαιδο».

Το κείμενο του πρώην μητροπολίτη Αμβροσίου δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr και συνοδευόταν από φωτογραφία κολάζ η οποία στην μια πλευρά είχε το πρόσωπο του ιερέα και στην άλλη πλευρά το πρόσωπο της Κατερίνας Καινούργιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Το πρωί της Τρίτης (21/03), ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Ανδρέα Καραγιάννη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha και αρχικά θέλησε να «ξεκαθαρίσει» τι εννοούσε ο ιερέας με τη λέξη «διάβολος» που αναφέρει ουκ ολίγες φορές μέσα στο νέο του κείμενο.

«Για να ξεκαθαρίσουμε, όταν λέει “διάβολος”… στην Εκκλησία το “διάβολος” σημαίνει συκοφαντία. Δεν εννοούν αυτό που εννοούμε οι λαϊκοί. Απάντησε με αγάπη. Προφανώς δεν υιοθετούμε κανενός τις απόψεις. Όπως βγάλαμε όλους αυτούς που στράφηκαν εναντίον του και εκείνος έπρεπε να απαντήσει» ανέφερε ο κ. Καραγιάννης.

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στο δημοσιογράφο λέγοντας: «Άρα εγώ είμαι και λαϊκιά. Δεν απάντησε με αγάπη. Κακώς το δημοσίευσες με τη φωτογραφία μου αν θες τη γνώμη μου. Μακάρι να είχε την πίστη που έχω εγώ μέσα μου. Όχι στην εκκλησία γιατί οι άνθρωποι της Εκκλησίας με έχουν απογοητεύσει. Αλλά στο Θεό. Μακάρι ο Αμβρόσιος να πίστευε όπως πιστεύω εγώ στο Θεό» ενώ σε άλλο σημείο της απάντησής της σχολίασε ότι: «Δεν τη θέλω την προσευχή του, μια χαρά καθαρή είναι η ψυχή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αποχώρησε από το πλατό ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το κείμενο του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου, το λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπος με άλλη μια περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε για αρκετές μέρες στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Ό,τι θέλεις λες, Ανδρέα (Καραγιάννη)! Ξεπερνάς τα εσκαμμένα! Αν είναι να λες αυτά που λες, καλύτερα να έρχεσαι εδώ. Όργανα του Διαβόλου η Κατερίνα και εγώ, που έβγαλα ένα λογύδριο από το Υγεία, γιατί εγώ βγήκα και απάντησα. Ευχαριστώ τον συνάνθρωπο Αμβρόσιο για τις κατάρες για την υγεία μου. Εγώ είχα τους καλύτερους γιατρούς και πιστεύω στην Επιστήμη, γι’ αυτό επανήλθα. Αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτόν τον Μεσαίωνα που σπείρετε με αυτόν τον τρόπο, όχι η θρησκεία, όχι οι πνευματικοί άνθρωποι της Εκκλησίας αλλά κάτι τέτοια φαινόμενα που αναπτύσσονται στο χώρο σας και κάτι τέτοιοι αντιδραστικοί άνθρωποι που αναπτύσσουν και δηλητηριάζουν τη θρησκευτική και κοινωνική συνείδηση. Είναι ανεπίτρεπτα και ανιστόρητα. Με κάνεις έξαλλο! Πάω να πάρω μερικές τζούρες οξυγόνο να αποτοξινωθώ από την τοξίνη σας!» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αποχώρησε έξαλλος από το πλατό της εκπομπής.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλεκ Μπάλντουιν: Νέες φωτογραφίες από το επεισόδιο με γυναίκα στη Νέα Υόρκη

Σήμερα

Ο καβγάς συνεχίστηκε έξω από την καφετέρια

Ποιοι διάσημοι δεν πιστεύουν στη μονογαμία και το έχουν δηλώσει

Σήμερα

Ενώ ορισμένα άτομα ασπάζονται την παραδοσιακή μονογαμία, άλλα αμφισβητούν την καταλληλότητά της

Πώς ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον άλλαξε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Χτες

Διανύουν μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή τους

Ναταλί Βέλτση: Έξω φρενών η ψυχολόγος με τον Γιώργο Λάγιο στον αέρα του Open

Χτες

«Είστε επικίνδυνος, δείξτε μου την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χτες

Ανταποκρίνεται ο τραγουδιστής στα πρώτα ερεθίσματα

Μαρία Σολωμού: «Δε θα πάω ποτέ να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας γνωστής μου, είναι φτηνό»

Χτες

«Το θεωρώ σκα…νιο φέρσιμο, σε όποια περίπτωση», τόνισε η ηθοποιός

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.