E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η ηθοποιός που λέει ότι κοιμήθηκε με 200 άτομα περισσότερα μετά από έναν και μόνο ρόλο

Ο ρόλος και ο όρος που της έδωσε αρκετή... εpωτική δράση

Η ηθοποιός που λέει ότι κοιμήθηκε με 200 άτομα περισσότερα μετά από έναν και μόνο ρόλο
@instagram.com/jennifercoolidge/
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Το American Pie είναι μια από τις πιο εμβληματικές κωμωδίες της δεκαετίας του ‘90. Και υπάρχουν αρκετοί λόγοι που έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Το cast ταίριαξε πολύ και αρκετοί από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν έκαναν καριέρα μετά από αυτό. Ωστόσο μια ηθοποιός ξεχώρισε περισσότερο απ’ όλους. Και αυτή είναι η Stifler’s Mοm, Jennifer Coolidge.

Μετά από μια σημαντική καριέρα, πάντα στο ίδιο είδος, η Jennifer Coolidge τελευταία ζει μια αναγέννηση της δημοφιλίας της για τον ρόλο της Tanya, στη σειρά του HBO, The White Lotus. Αλλά για όσους ήταν έφηβοι τη δεκαετία του ‘90, θα είναι πάντα η μαμά του Stifler αλλά και η προέλευση του όρου MΙLF. Στην ταινία, για όσους κατά τύχη δεν ξέρουν, η Coolidge έχει ένα ειδύλλιο με έναν συμμαθητή του γιου της, κάτι που έφερε την αντίδραση του ίδιου αλλά και μερικών ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τελευταίος της ρόλος βέβαια στο The White Lotus, της χάρισε το πρώτης βραβείο Emmy. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety, της ζητήθηκε να συγκρίνει τους δυο πιο γνωστούς ρόλους της. Τη ρώτησαν αν προτιμούσε να την ξέρουν σαν νικήτρια ενός Emmy ή σαν MΙLF.

Εκείνη περιέγραψε την υποψηφιότητα της σαν τιμή προς το πρόσωπό της προσθέτοντας πως «Ίσως να τράβηξα αυτή την ιδιαίτερη προσοχή επειδή οι άνθρωποι με έβλεπαν ως τη μαμά του Stifler ή τη γυναίκα από το Legally Blonde». Ωστόσο υπήρχαν και άλλα κέρδη από τον ρόλο της μαμάς του Stifler, όπως είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μπήκα σε διάφορα παιχνίδια όταν με έβλεπαν σαν MΙLF και είχα μεγάλη εpωτική δράση μετά το American Pie», είπε η 60χρονη σήμερα ηθοποιός. «Υπήρχαν πολλά οφέλη από τον συγκεκριμένο ρόλο. Εννοώ, θα υπήρχαν περίπου 200 άτομα με τα οποία δεν θα είχα κοιμηθεί ποτέ».

Και παρόλα τα 60 της χρόνια, ο θαυμασμός προς το πρόσωπό της από πολύ κόσμο δεν έχει σταματήσει και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακόμα που τη βλέπουν ως MΙLF.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο η εpωτική της ζωή δεν ήταν πάντα τόσο διασκεδαστική και ανέμελη. Στην ίδια συνέντευξη, αναφέρθηκε στα πόσα κοινά έχει με τον ρόλο της Tanya, αφού και οι δυο φαίνεται να πέρασαν τα ίδια ζόρια στην εpωτική τους ζωή.

«Η αδυναμία μου στη ζωή ήταν πάντα η άντρες, και πολλές γυναίκες το κάνουν αυτό, δηλαδή να ξεπουλιούνται για έναν άντρα. Ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου ήταν να κυνηγάω άπιαστους άντρες και αυτό δεν με οδήγησε πουθενά»...

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Πριν 3 μέρες

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 5 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.