E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Σκοράρουν» στο κρεβάτι: Τα πιο hot κορίτσια διάσημων ποδοσφαιριστών μιλούν ανοιχτά για τις επιδόσεις των συντρόφων τους

«Πρωταθλητές» εντός και εκτός γηπέδων!

«Σκοράρουν» στο κρεβάτι: Τα πιο hot κορίτσια διάσημων ποδοσφαιριστών μιλούν ανοιχτά για τις επιδόσεις των συντρόφων τους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 30/3/2023 | 11:33

Τους βλέπουμε (ή τους βλέπαμε) σχεδόν καθημερινά μέσα στα γήπεδα και θαυμάζουμε τις αθλητικές τους επιδόσεις. Ωστόσο, όπως φαίνεται πολλοί αθλητές ήταν… ιδιαίτερα δραστήριοι και εκτός των γηπέδων.

Στις εξέδρες ανάμεσα στους θεατές είναι και μια κατηγορία γυναικών που έχουν επικρατήσει ως WAGS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

WAGS είναι οι σύντροφοι και οι σύζυγοι διάσημων αθλητών. Συνήθως είναι μοντέλα, τραγουδίστριες, παρουσιάστριες και εσχάτως influencers. Μάλιστα, πολλές από τις εν λόγω κυρίες πληροφορούν τον κόσμο για τις επιδόσεις των αθλητών που εμείς δεν μπορούμε να δούμε, δηλαδή τις επιδόσεις τους στο σeξ!

O Σκότι με την Λάρσα Πίπεν

View this post on Instagram

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από λίγες ημέρες η Λάρσα Πίπεν, η πρώην σύζυγος και μητέρα των 4 παιδιών του Σκότι Πίπεν, αποκάλυψε ότι όταν ήταν παντρεμένη με τον μπασκετμπολίστα των Σικάγο Μπουλς έκαναν σeξ 4 φορές κάθε βράδυ.

«Τρεις φορές την εβδομάδα δεν είναι τίποτα… Έκανα σeξ τέσσερις φορές τη νύχτα, κάθε βράδυ. Δεν είχα ποτέ άδεια για 23 χρόνια», είπε η Λάρσα Πίπεν στο πρόσφατο επεισόδιο επανασύνδεσης του The Real Housewives of Miami.

Μάλιστα, ο οικοδεσπότης της βραδιάς Άντι Κοχέν την ρώτησε «Δηλαδή, έκανες σeξ 28 φορές την εβδομάδα, για 23 χρόνια;» και η απάντηση ήταν καταφατική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό σημαίνει ότι στα 23 χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον «Ινδιάνο» έκανε σeξ μαζί του μόλις… 33.488 φορές!

Η 48χρονη Λάρσα που δηλώνει βίγκαν και δεν της αρέσει πια το κρέας εδώ και μήνες είναι με τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν, τον Μάρκους, για τον οποίο ήδη αποκάλυψε ότι… φοράει μεγάλο νούμερο παπούτσι.

«Το κάνουμε κάθε μέρα με τον Σέρχιο Ράμος»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Πιλάρ Ρούμπιο είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην Ισπανία που είναι παντρεμένη με τον Σέρχιο Ράμος. Τον ακολουθεί παντού. Από τη Ρεάλ στην Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς ωστόσο να παραμελεί και την καριέρα της.

Δηλώνει φαν της γυμναστικής και του σeξ. Πριν από λίγο μάλιστα μίλησε και… για την συχνότητα των ερωτikών της επαφών με τον πρώην διεθνή Ισπανό αμυντικό.

«Το κάνουμε κάθε μέρα, εκτός από τις μέρες που είμαι στη Μαδρίτη. Σήμερα, για παράδειγμα, χάρη σε σένα, δεν μπορώ. Κάνουμε σeξ 4-5 φορές την εβδομάδα. Όταν η Παρί χάνει κι ο ίδιος έχει παίξει, ό,τι κι αν φορέσω δεν κάνουμε τίποτα. Όταν όμως κερδίσει, δεν κοιμόμαστε όλο το βράδυ» είπε σχετικά.

Σε ερώτηση εάν τα τέσσερα παιδιά τους που είναι στο σπίτι δεν είναι εμπόδιο για να κάνουν σeξ καθημερινά απάντησε: «Τα παιδιά μου είναι στο κρεβάτι στις 21.30. Το σeξ είναι ζωή».

Η Γουάντα Νάρα

Πρόκειται ίσως για την σύντροφο ποδοσφαιριστή που έχει απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη. Ο λόγος για την Γουάντα Νάρα, η οποία το τελευταίο διάστημα κάνει καριέρα ως μάναντζερ παικτών, ενώ είναι παρουσιάστρια εκπομπών και σόου και έχει και την δική της εταιρεία καλλυντικών.

Η 36χρονη έχει κάνει δύο γάμους και έχει δύο διαζύγια. Τον πρώτο με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα τον Μάξι Λόπεζ και το δεύτερο με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάουρο Ικάρντι.

Μάλιστα, πριν από λίγα χρόνια, η Γουάντα Νάρα είχε παραδεχτεί ότι κάνει στοματικό σeξ κάθε βράδυ με τον Μάουρο Ικάρντι.

«Ποιος θα το φανταζόταν ότι λόγω του στοματικού σeξ θα έφτανες εδώ που είσαι;» είχε σχολιάσει ένας φαν της στα social media και εκείνη απάντησε: «Ένα; Το κάνω κάθε βράδυ. Γιατί δεν προσπαθείς κι εσύ».

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιταλός πρώην αμυντικός Ντανιέλε Αντάνι σε συζήτηση με τον Κρίστιαν Βιέρι κυκλοφόρησε τη φήμη πως ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα κάνουν σeξ 12 φορές τη μέρα.

Η σύντροφος του Ρουί Πατρίσιο

O Ρουί Πατρίσιο είναι ο τερματοφύλακας της Ρόμα. Είναι διεθνής Πορτογάλος με θητεία στην Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε το Euro 2016.

Είναι παντρεμένος από το 2019 με την τηλεοπτική σeξολόγο Βέρα Ριμπέιρο και έχουν μαζί δύο παιδιά. Η Ριμπέιρο που είναι σταρ στην τηλεόραση της Πορτογαλίας είχε προκαλέσει με δηλώσεις της πριν το Μουντιάλ της Ρωσίας, το 2018.

«Οι παίκτες δεν πρέπει να απέχουν από την σeξουαλική πράξη πριν από αγώνες, ωστόσο γνωρίζουμε πως-κατά κανόνα-δεν είναι δίπλα στις συντρόφους τους πριν από αυτά».

Τόνισε επίσης ότι η αυτοϊκανοποίηση είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να αποβάλουν οι αθλητές την ένταση που συνήθως έχουν πριν το παιχνίδι.

Η Μελίσα Σάτα βλάπτει την υγεία


Η 37χρονη Μελίσα Σάτα είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα στην Ιταλία αλλά είναι σπουδαία και στην παρουσίαση. Πάνω από όλα έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή λόγω των σχέσεων της με διάσημους αθλητές.

Πέρασε από τη ζωή του Κριστιάν Βιέρι, στα νιάτα της, ενώ τον Οκτώβριο του 2011, είχε κυκλοφορήσει φωτογραφία της με τον Κόμπε Μπράιαντ έξω από ξενοδοχείο και είχαν φουντώσει οι φήμες για σχέση με τον αείμνηστο μπασκετμπολίστα των Λέικερς.

Ταραχώδης ήταν η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Kέβιν – Πρινς Μπόατενγκ. Για τον Γκανέζο είχε αποκαλύψει το 2012 τον λόγο που έχει συχνούς τραυματισμούς.

«Ο λόγος για τον οποίο τραυματίζεται πάντα είναι επειδή κάνουμε σeξ επτά με 10 φορές την εβδομάδα. Μισώ τα προκαταρκτικά παιχνίδια, θέλω να μπω κατευθείαν στο θέμα. Η αγαπημένη μου θέση είναι στην κορυφή για να μπορώ να πάρω τον έλεγχο» είχε πει.

Σήμερα είναι μαζί με τον Ιταλό τενίστα Ματέο Μπερετίνι ο οποίος έχει τεράστια πτώση στην καριέρα του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρεώνουν αυτή την «πτώση» στο μοντέλο…

Η Βραζιλιάνα και ο πορτιέρο

Ο Κέβιν Τραπ είναι Γερμανός τερματοφύλακας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Εκτός από διάσημος τερματοφύλακας, ο Τραπ είναι γνωστός και για την σχέση του με την Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. Η Βραζιλιάνα καλλονή που ήταν «αγγελάκι» της Victoria’s Secret έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για την σeξουαλική ζωή της με τον Γερμανό.

«Ο Κέβιν κι εγώ κάνουμε έρωτα πολύ – τέσσερις ή πέντε φορές την εβδομάδα. Αλλά αν έχει παίξει σε ένα σημαντικό παιχνίδι και η ομάδα του χάσει, μπορώ να κάνω τον εαυτό μου όμορφο, να φτιάξω τα νύχια μου και να φορέσω τα καλύτερα εσώρουχά μου – και ακόμα δεν θα υπάρχει σeξ» είπε.

Από την Κροατία με αγάπη


Τέλος, τον Ντίνο Ντρπιτς ελάχιστοι τον θυμούνται από το πέρασμά του από την ΑΕΚ. Όμως, πολλοί ίσως να θυμούνται την σύντροφό του, την Νίβες Σέλσιους. Η Κροάτισσα που έχει κάνει Playboy στη χώρα της έχει πει πολλά για τον Ντίνο και είχε αποκαλύψει και μια φαντασίωση που την έκαναν πραγματικότητα.

«Ο Ντίνο είχε κανονίσει να μας ανάψουν τα φώτα του γηπέδου. Επιτέλους εκπλήρωσε το όνειρό του να κάνει σeξ στη μέση ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Ήταν πολύ άτακτο» είπε για την περίοδο που εκείνος έπαιζε στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν η Jennifer Lawrence έγινε η «πέτρα του σκανδάλου» για διάσημο ζευγάρι

Πριν 4 ώρες

Θεωρήθηκε το τρίτο πρόσωπο, ήταν όμως;

Eva Herzigova: Πώς είναι σήμερα το θρυλικό top model των 90s

Πριν 4 ώρες

Τι κάνει στα 51 της η ξανθιά καλλονή από την Τσεχία

Viral φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια του Ρονάλντο – «Ξυπνάει με τρελό πόνο κάθε μέρα»

Χτες

Έχει δώσει περισσότερα από 1.200 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο

Χριστίνα Κολέτσα: Απολαμβάνει την Καθαρά Δευτέρα στη θάλασσα

Χτες

Δείτε τις φωτογραφίες με μπικίνι που ανέβασε

Αρκάς: Η ξεκαρδιστική καλημέρα με τη Δευτέρα να πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά

Χτες

Ο Αρκάς «έπαιξε» ξανά με την αγαπημένη του μέρα, τη Δευτέρα, που όμως σήμερα πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά.

41 χρόνια πριν: Αννα Βίσση‑ Νίκος Καρβέλας στον γάμο τους με total white look

Χτες

Το συντηρητικό νυφικό, τα πασουμάκια της νύφης και τα διαφορετικά μαλλιά του γαμπρού

Κεφαλονιά: Έκαναν άρμα τον Φαραντούρη του ΣΥΡΙΖΑ στο Ληξουριώτικο καρναβάλι

Χτες

Κεφαλονιά: Το Ληξουριώτικο Καρναβάλι διακρίνεται για τη σάτιρα του

Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ‑ «Χαρούμενη, υγιής και χαλαρή»

Χτες

Παρακολούθησαν και τα τρία παιδιά τους, τον 10χρονο Τζορτζ, την 8χρονη Σάρλοτ και τον 5χρονο Λούις, να συμμετέχουν σε αθλήματα

par: 46
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.