E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μητροκτόνος ‑ Θεσσαλονίκη: Τι γράφει στο σημείωμα «ομολογίας» του ο δράστης

Μπήκε στο αυτοκίνητο και έκανε βόλτα με την μητέρα του μία ημέρα πριν την σκοτώσει

Μητροκτόνος ‑ Θεσσαλονίκη: Τι γράφει στο σημείωμα «ομολογίας» του ο δράστης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/4/2023 | 08:11

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 34χρονου που έστρεψε την καραμπίνα στο κεφάλι της μητέρας του και πάτησε τη σκανδάλη, με αποτέλεσμα η 71χρονη να βρει ακαριαίο θάνατο στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Το μεσημέρι της Τρίτης, λίγες ώρες δηλαδή αφότου η γυναίκα εντοπίστηκε σχεδόν με διαλυμένο κρανίο στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι που ζούσε ο φερόμενος ως δράστης με την μητέρα του και, μεταξύ άλλων, εντόπισαν ένα ιδιοχειρο σημείωμα του άντρα που παραδέχονταν ότι δολοφόνησε την 71χρονη και εξηγούσε τους λόγους που προχώρησε σε αυτήν την πράξη, ζητώντας συγνώμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μερικές από τις λέξεις που έγραψε στο σημείωμα που βρήκαν οι αστυνομικοί, ο 34χρονος ανέφερε ότι υπήρχαν οικονομικά προβλήματα αλλά και ότι η μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κάτι το οποίο φέρεται να ήταν και ο λόγος που σκότωσε την 71χρονη. Άνθρωποι πάντως που τους γνωρίζουν πολλά χρόνια από τη γειτονιά τους στη Χαλκηδόνα, μιλούν για δύο ανθρώπους που ήταν ήσυχοι και δεν έδειχναν σε κανέναν ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα αφού είχαν σχεδόν καθημερινή επαφή μαζί τους και ο 34χρονος εργάζονταν μέχρι πρόσφατα σε μια γνωστή εταιρεία της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι και αυτήν την ώρα ο άντρας που ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ως ο δράστης του άγριου εγκλήματος, δεν έχει εμφανιστεί στις Αρχές, ούτε έχει εντοπιστεί πάρα τις επισταμένες έρευνες, ενώ ο φόβος να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα μετά και την αξιολόγηση του σημειώματος, παραμένει υπαρκτός.

Μπήκε στο αυτοκίνητο και έκανε βόλτα με την μητέρα του μία ημέρα πριν την σκοτώσει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τοπική κοινωνία της Χαλκηδόνας είναι συγκλονισμένη από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή τους και όσοι γνώριζαν τον γιο και την μητέρα αναφέρουν ότι ουδέποτε είχαν απασχολήσει με καβγάδες ή τσακωμούς που θα μπορούσαν να τους προκαλέσουν ανησυχία. «Μένω ακριβώς απέναντι, μας χωρίζει ένας δρόμος. Η μητέρα και ο Βασιλάκης ήταν ήσυχοι άνθρωποι, το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα, εργάζονταν και πότε δεν τους είχαμε ακούσει να μαλώνουν. Μας έχουν κοπεί τα πόδια», ανέφερε γείτονάς της οικογένειας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μητέρα και γιος, μία ημέρα πριν τη δολοφονία, μπήκαν μαζί στο λευκό αυτοκίνητο για να πάνε για ψώνια στο διπλανό χωριό, κάτι το οποίο έκαναν συχνά μαζί.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο 34χρονος, η γειτονιά στην οποία ζούσε στην Χαλκηδόνα, γνώριζε από τον ίδιο ότι το είχε αγοράσει πριν από περίπου έναν μήνα για να αντικαταστήσει το παλιό του όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τελευταία φορά τους είδα εχθές το πρωί (σ.σ.: τη Δευτέρα) και δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο. Ποτέ δεν τους είδα να μαλώνουν, μας έχουν κοπεί τα πόδια σε όλη τη Χαλκηδόνα», σημειώνει ο γείτονας.

Σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του φερόμενου ως δράστη, ο άντρας είχε σταματήσει να εργάζεται από την εταιρεία που τον απασχολούσε έως πρόσφατα, ενώ διατηρούσε δεσμό με μια γυναίκα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανέφερε ο φίλος του, Σάκης Μπρεντάκης, ο πατέρας του 34χρονου είχε χάσει τη ζωή του πριν μερικά χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό, φέρεται να έκανε τη μητέρα του δράστη και θύμα της δολοφονίας, να κλειστεί στον εαυτό της και λίγο καιρό αργότερα να αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα, κάτι το οποίο αναφέρει και ο κατηγορούμενος στο ιδιοχειρο σημείωμα που άφησε στο σπίτι τους.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Ο Σαντιό Μανέ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη Σενεγάλη

Σήμερα

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας για 14 χρόνια

Παίκτρια του ΠΑΟΚ η 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, η μηχανή που επέβαινε με τον πατέρα της συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

Σήμερα

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την ανήλικη και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της Αννας-Μαρίας ακυρώνεται ο αυριανός φιλικός αγώνας της ομάδας στη Βουλγαρία

Ξεσπά η υπάλληλος της Marfin που βγήκε στο μπαλκόνι να σωθεί: Μακάρι να είναι οι πραγματικοί δράστες

Σήμερα

«Για τους τρεις ανθρώπους που δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για να τους σώσουμε»

Φωτιά στη Μυτιλήνη ‑ Ήχησε το 112

Σήμερα

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ήχησε και το 112 στα κινητά των κατοίκων, ζητώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα

Ζωολογικός κήπος κλείδωσε λιοντάρια και αρκούδες στα κλουβιά τους για να μην δραπετεύσουν στις πλημμύρες που σάρωσαν την Κίνα

Σήμερα

Τρία λιοντάρια πνίγηκαν ενώ περισσότερα από 100 ζώα αγνοούνται -  Η οργάνωση προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων χαρακτήρισε «εξωφρενική» την πράξη

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 15χρονη έχασε τη ζωή της σε σύγκρουση μοτοσικλέτας με απορριμματοφόρο

Σήμερα

Ο πατέρας της ανήλικης ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο

Νέος κανόνας από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα αυτοκίνητα που δεν θα αρέσει σε πολλούς οδηγούς

Σήμερα

Η υπερβολική ταχύτητα παραμένει μία από τις κύριες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων στις ευρωπαϊκές οδούς

Νέες ταυτότητες: Τι θα συμβεί αν δεν έχετε εκδώσει μέχρι τις 3 Αυγούστου

Σήμερα

Λήγει η προθεσμία που θα επιτρέπονται οι παλιές ταυτότητες στα ταξίδια

Αργος: Στον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί που πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 20χρονο

Σήμερα

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και ο τραυματισμός προήλθε από εξοστρακισμό, ενώ εκκρεμεί η βαλλιστική εξέταση για επιβεβαίωση.

Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή και είχε μεταφερθεί στην Αθήνα

Σήμερα

Το βρέφος κατέληξε στις 4:30 τα ξημερώματα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό

Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin με τους 3 νεκρούς το 2010

Σήμερα

Έχουν συλληφθεί δύο 42χρονοι - Αναζητείται ακόμη μία γυναίκα, 46 ετών - Σε εξέλιξη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)

Μητσοτάκης: Σε συνεννόηση με τα διυλιστήρια έρχεται μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο diesel

Σήμερα

Πρόκεται για την πρώτη φορά που κυβέρνηση παρεμβαίνει στα διυλιστήρια για μείωση στις τιμές των καυσίμων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.