E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Προκατασκευασμένες τουαλέτες από Πολυεστέρα ‑ Πλεονεκτήματα

Προκατασκευασμένες τουαλέτες από Πολυεστέρα ‑ Πλεονεκτήματα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/4/2023 | 18:39

Οι προκατασκευασμένες τουαλέτες – wc είναι μεταφερόμενοι χώροι υγιεινής οι οποίοι μπορούν να μεταφερθούν και να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε μέρος ,αρκεί εκεί να υπάρχει παροχή έτσι ώστε να μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τουαλέτες αυτές θα πρέπει να είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά και να πληρούν πλήρως όλες τις αντίστοιχες προδιαγραφές που έχει θεσπίσει το ελληνικό κράτος για τους χώρους υγιεινής. Η Metalbox εδώ και αρκετά χρόνια παράγει προκάτ τουαλέτες-wc , τουαλέτες ΑΜΕΑ, διπλές και πολλαπλές τουαλέτες, αποδυτήρια και ντους αλλά και ειδικές κατασκευές με συνδυασμό των παραπάνω. Οι τουαλέτες που παράγει η Metalbox είναι φτιαγμένες από πολυεστέρα ( glass reinforced polyester) , προσδίδοντας έτσι στην κατασκευή υψηλές αντοχές στην διάβρωση, στην ηλιακή ακτινοβολία καθώς και στον χρόνο. Οι προκατασκευασμένες πολυεστερικές τουαλέτες είναι κατάλληλες για χρήση σε υδάτινο περιβάλλον, είτε αυτό είναι με άλατα είτε όχι. Πολλές είναι οι προκάτ τουαλέτες από πολυεστέρα που παρατηρούνται σε παραλίες, σε λιμάνια, σε ακτές αλλά και σε μαρίνες. Η χρήση τους δεν περιορίζεται μονάχα εκεί όμως, αφού μπορεί κανείς να τις δει ως εξωτερικές τουαλέτες σε ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και σε κατοικίες. Τα προκάτ wc προσφέρονται σε ποικίλες διαστάσεις και με διάφορες επενδύσεις, ακόμα και με ξύλο!

Τι όμως καθιστά τις πολυεστερικές τουαλέτες τόσο ξεχωριστές και πολλές φορές πιο ελκυστικές από τις χημικές;

Αρχικά όταν η πρόσβαση στο δίκτυο είναι εύκολη δεν υπάρχει λόγος χρήσης της χημικής τουαλέτας, αφού η τελευταία απαιτεί ειδικό προσωπικό για τον καθαρισμό της ανά τακτά χρονικά διαστήματα με διάφορες χημικές ουσίες οι οποίες πολλές φορές ενέχουν δυσάρεστες οσμές. Επιπρόσθετα οι πολυεστερικές τουαλέτες είναι αισθητικά ανώτερες από τις χημικές και είναι ευπαρουσίαστες σε ένα περιβάλλον με πολύ κόσμο και όμορφο τοπίο, όπως οι παραλίες και οι μαρίνες. Πέρα από αυτά οι προκατασκευασμένες τουαλέτες από πολυεστέρα είναι πιο στιβαρές κατασκευές λόγο ενισχύσεων και του ίδιου βάρους τους, με αποτέλεσμα να αντιδρούν καλύτερα σε εξωτερικά φορτία( ισχυρός άνεμος, χιόνι, κυματισμούς). Όπως και οι χημικές , έτσι και οι πολυεστερικές είναι εύκολα μεταφερόμενες ενώ σε αντίθεση με τις χημικές , έχουν την δυνατότητα να επενδυθούν και με ποίκιλα υλικά, όπως το ξύλο. Σε εξοχικές κατοικίες ή σε οικίες που κρίνεται απαραίτητη μια εξωτερική τουαλέτα η προσθήκη μίας πολυεστερικής εξωραΐζει τον χώρο αλλά και τον αναβαθμίζει λειτουργικά. Η υπεροχή των χημικών τουαλετών παρατηρείται όταν η σύνδεση στο δίκτυο είναι αρκετά δύσκολη, όπως σε εργοτάξια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνοψίζοντας η αγορά μίας προκατασκευασμένης τουαλέτας από πολυεστέρα, αποτελεί μία επένδυση για τον εκάστοτε δήμο, ιδιώτη ή την επιχείρηση αφού εξωραΐζει τον χώρο στον οποίο θα τοποθετηθεί, προσφέρει πολλά λειτουργικά οφέλη, ενώ παράλληλα η μεταφορά και η σύνδεσή της στο δίκτυο γίνεται αρκετά εύκολα. Η ποικιλία χρωματισμών, επενδύσεων και οι ανταγωνιστικές τιμές καθιστούν τις προκατασκευασμένες φορητές τουαλέτες , τις τουαλέτες του μέλλοντος σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο.

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 114 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 115 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 116 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 116 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 116 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 125 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 125 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 125 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 125 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 149 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.