E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αποκάλυψη ‑ σοκ για Καλομοίρα: Γιατί την «έκοψαν» στη Eurovision;

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Αποκάλυψη ‑ σοκ για Καλομοίρα: Γιατί την «έκοψαν» στη Eurovision;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 11/5/2023 | 12:55

Σε μια αποκάλυψη για τη Eurovision προχώρησε ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, αναφέροντας τον λόγο που έκοψαν την Καλομοίρα από τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Σε ρυθμούς Eurovision ζουν οι φαν του μεγάλου ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού, με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό με την Καλομοίρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου απάντησε στους ρεπόρτερ ψυχαγωγικών εκπομπών, αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό με την Καλομοίρα.

«Είχα πάει στην εκπομπή του Φώτη σήμερα και μου λέει «έχεις πει ότι είναι ρατσιστικό να πηγαίνουν οι νέοι στη Eurovision». Δεν είπα αυτό.

Είπα να μην έχουμε ηλικιακό ρατσισμό. Να πηγαίνουν και οι πιο μεγάλες ηλικίες, όχι μόνο οι νεότεροι. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Όχι, είσαι μεγάλη» στην Καλομοίρα

Μην το κάνουμε πολλές φορές talent show. Αυτή η απειρία μπορεί να στοιχίσει. Δεν γίνεται να σου λέει η Καλομοίρα πέρυσι ότι θέλει να πάει και να της λες «όχι, είσαι μεγάλη». Έχει ειπωθεί αυτό και όποιος το αρνηθεί θα είναι ψεύτης», σημείωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Θα μπορούσε να το κάνει η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου… Στον Αργυρό δεν ταιριάζει η Eurovision, μπορεί να πάει να τραγουδήσει σε άλλα φεστιβάλ», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Ήταν το 2008 που η Καλομοίρα είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα τσον μουσικό διαγωνισμό, με το τραγούδι «Secret Combination» να κατακτά την τρίτη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επίμαχη φράση Χριστοφόρου και το πρόστιμο

Ο τραγουδιστής Κωνσταντίνου Χριστοφόρου είχε μιλήσει νωρίτερα στην εκπομπή «Πρωίαν σε Eίδον, την Μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων σχολίασε την επίμαχη φράση που είπε ως εκφωνητής της βαθμολογίας της Κύπρου στη Eurovision του 2006.

«Good evening, Athens. This is Nicosia calling. Unfortunately, the only divided capital left in Europe» (Καλησπέρα, Αθήνα. Σας καλεί η Λευκωσία, δυστυχώς η μόνη εναπομείνασα διχοτομημένη πρωτεύουσα στην Ευρώπη), είχε πει χαρακτηριστικά τότε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου κατά τη live ανακοίνωση της βαθμολογίας στη Eurovision.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Βρήκαμε τον μπελά μας. Ήταν άδικο αυτό που έκαναν. Το ΡΙΚ έφαγε πρόστιμο από την EBU, κόπηκε η φράση αυτή από το επίσημο DVD της διοργάνωσης. Εγώ ήμουν εξοργισμένος να σου πω την αλήθεια», παραδέχηκε ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Η κακομαθημένη Τουρκία και η Eurovision

«Παραπονέθηκε η Τουρκία και έκανε ένσταση. Ήταν απίστευτο αυτό το πράγμα. Τότε συμμετείχε η Τουρκία, ήταν πριν ακόμα σταματήσει.

Και βλέπεις μετά από λίγα χρόνια να κερδίζει τραγούδι της Ουκρανίας, που μιλούσε για τη σφαγή των Τατάρων που κέρδισε κιόλας», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, αναφερόμενος στη συμμετοχή της Jamala με το κομμάτι «1944» το 2016.

«Εμείς τι είπαμε; Είπαμε μία πραγματικότητα, που είναι αναγνωρισμένη από τα Ηνωμένα Έθνη και καταδικασμένη βάσει ψηφισμάτων. Γιατί το είπα; Γιατί η μουσική ενώνει κι εμείς είμαστε ακόμα διχοτομημένοι», τόνισε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. «Είχε κάνει μεγάλη αίσθηση αυτό», συμπλήρωσε.

«Είμαι ενωτικός, θέλω να ενωθούν οι Ελληνοκύπριοι και οι Τουρκοκύπριοι. Δεν είμαι εθνικιστής. Το είπα ως μία πραγματικότητα. Παραπονέθηκε η τότε κακομαθημένη στη Eurovision Τουρκία, επειδή τότε πήγαινε καλά στον διαγωνισμό. Είμαι περήφανος που το είπα αυτό το πράγμα. Μακάρι να κέρδιζε το 2018 η Φουρέιρα και να διοργανωνόταν από κοινού η Eurovision στη Λευκωσία», επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Πριν 7 ώρες

Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Πριν 7 ώρες

Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Νικόλας Ράπτης: Η στιγμή που ένα μεγάλο κλαδί πέφτει κοντά του ενώ μιλάει στην κάμερα

Χτες

O ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή μέχρι να πέσει απότομα μεγάλο κομμάτι του δέντρου

Νικόλαος: «Πού αλλού να πάω; Δεν υπάρχει κάπου καλύτερα από την Ελλάδα»

Χτες

Το τρίτο κατά σειρά παιδί του αποθανόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας μίλησε για από την Axion Hellas

Tv Queen: Πόσος σεξισμός χωρά σε ένα τρέιλερ μερικών δευτερολέπτων;

Χτες

Όπως φαίνεται είναι τόσο εύκολο να σταθείς σε στερεότυπα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ζήτησε από τον Δημήτρη Παπανώτα να αποχωρήσει από το πλατό ‑ Τι συνέβη

Χτες

`Είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου`, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μάρα Δαρμουσλή: «Ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό»

Χτες

Κάποιοι λένε ότι θηλάζω τον 2χρονο γιο μου γιατί το έχω εγώ ανάγκη, πρόσθεσε

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.