E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βγήκε στο φως αρρωστημένη κατάθεση παιδόφιλου που κακοποιούσε σεξouαλικά την κόρη του από 2 ετών

«Ήταν σεξouαλικό παιδί» φέρεται να είχε ομολογήσει

Βγήκε στο φως αρρωστημένη κατάθεση παιδόφιλου που κακοποιούσε σεξouαλικά την κόρη του από 2 ετών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 1/6/2023 | 12:48

Την τραγική ιστορία της Έμιλι Βικτόρια, που υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της για περίπου 15 χρόνια, «ξεδιπλώνει» το ντοκιμαντέρ με τίτλο «A Paedophile In My Family: Surviving Dad» που προβλήθηκε πρόσφατα από τη βρετανική τηλεόραση.

Η 31χρονη σήμερα γυναίκα κακοποιούνταν σεξουαλικa από τα 2 μέχρι τα 17 της χρόνια, όταν και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι. Ο πατέρας της, που έδινε πάντα την εντύπωση του τέλειου γονιού, είχε εγκαταλείψει την καριέρα του με το πρόσχημα ότι ήθελε να γίνει ανάδοχος γονέας και παρέμενε σχεδόν όλη μέρα σπίτι, «κυριαρχώντας» σε κάθε πτυχή της ζωής της κόρης του. Έχοντας υπομείνει για πολλά χρόνια την αρρωστημένη συμπεριφορά του, η Έμιλι βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει τον διεστραμμένο άνδρα όταν άρχισε να υποψιάζεται ότι εκείνος κακοποιούσε και άλλα παιδιά που είχε υποχρέωση να προσέχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Έμιλι, που κατάγεται από την πόλη Ντόρσετ, επισκέφθηκε για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ τους αστυνομικούς που ερευνούσαν την υπόθεση του πατέρα της, και είχε την ευκαιρία να ακούσει τη δήλωση που είχε κάνει εκείνος στις Αρχές το 2009, αφού εκείνη βρήκε επιτέλους τη δύναμη να τον καταγγείλει.


Στην αρρωστημένη κατάθεση που διαβάζει ο αστυνομικός Τόνι Ο' Κόνελ στην κάμερα, o παιδόφιλος πατέρας επιχειρεί να «ρίξει το φταίξιμο» στην κόρη του, την οποία κακοποιούσε σεξουαλικa από τα δύο της χρόνια. Χαρακτηρίζει την Έμιλι «σεξουaλικό παιδί» και αφήνει να εννοηθεί ότι αυτό το «χαρακτηριστικό» της ήταν που ξύπνησε μέσα τους τις διεστραμμένες του ορέξεις.

«Αρχικά ήμουν ένας άνδρας ευτυχισμένος στον γάμο του, που δεν είχε δει ποτέ παιδική πορνογραφία. Δεν ξέρω γιατί συνέβη. Η Έμιλι ήταν ένα πολύ σεξουaλικό παιδί, συμβαίνει αυτό με κάποια παιδιά. Δεν ξέρω αν αυτό μού το ξύπνησε μέσα μου. Δεν θυμάμαι πώς ακριβώ άρχισε. Η Έμιλι έκανε πράγματα στον εαυτό της, μια μέρα την έκανα τσακωτή» αναφέρει η δήλωση του πατέρα που διαβάζει στο ντοκιμαντέρ ο αστυνομικός.

«Αυτό ήταν το αφήγημά του, πως δεν είναι σεξουαλικό αρπακτικό ούτε του άρεσε ποτέ η παιδική πορνογραφία, το πρόβλημα ήσουν... εσύ και τι του προκαλούσε», σχολιάζει αηδιασμένος ο αστυνομικός. Λίγο αργότερα ο ίδιος αποκάλυψε ότι, ενώ προσπαθούσε να παραμείνει ψύχραιμος και ευγενικός κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, ξεχείλιζε από οργή για τον «γ@@νο δειλό» που είχε μπροστά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε άλλο απόσπασμα της κατάθεσής του, ο πατέρας της περιέγραφε στους αστυνομικούς τις «αναμνήσεις» του από την κακοποίηση. «Κάποια στιγμή κάθισε πάνω μου στο κρεβάτι και άρχισε να κουνιέται. Δεν τη σταμάτησα αμέσως. Φαντάζομαι ότι αισθάνθηκα πως είχε ερεθιστεί» είχε πει ο διεστραμμένος άνδρας.

Ο Τόνι Ο' Κόνελ εξήγησε πως ο παιδόφιλος πατέρας προσπαθούσε να πάρει με το μέρος του τους αστυνομικούς και να τους πείσει ότι η διαταραγμένη του κοσμοθεωρία έβγαζε νόημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και η δήλωση του Παιδόφιλου συνεχίζει ως εξής: «Ένιωθα ένοχος, τα συνηθισμένα. Μου έβγαιναν ξανά συναισθήματα, ένιωθα ερεθισμό, μετά είχα ενοχές. Αυτό εξελισσόταν. Είχαμε μια υπέροχη σχέση πατέρα κόρης και δεν έκανα τίποτα που δεν ήθελε. Η σχέση μας ήταν πολύ τρυφερή, αν και ανάρμοστη. Δεν χρειάστηκε να την πιέσω ούτε να τη διατάξω να μη μιλήσει».

Ακούγοντας την κατάθεση του πατέρα της από το 2009, η 31χρονη σήμερα γυναίκα είπε ότι αισθάνεται αηδιασμένη. «Ξύπνησαν πάλι μέσα μου όλα αυτά τα συναισθήματα που είχα όταν ήμουν παιδί και θεωρούσα ότι εγώ έφταιγα για όλα. Αυτό δεν το πιστεύω πια» λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα. Σε ερώτησή της προς τους αστυνομικούς αν θεωρούσαν ότι ο πατέρας της αισθανόταν μεταμέλεια όταν τους μιλούσε, εκείνοι απάντησαν ότι δεν υπήρχε ίχνος από αυτό το συναίσθημα μέσα του.

emily_1

Η Έμιλι παραδέχτηκε ότι η πρόσβαση που απέκτησε στις σημειώσεις των αστυνομικών από τη συνομιλία με τον πατέρα της άλλαξε την εικόνα που είχε για εκείνον. Πιο συγκεκριμένα, το γεγονός ότι ο άνδρας δήλωσε ένοχος αφού τον κατήγγειλε το 2009, με αποτέλεσμα να πάει στη φυλακή, ήταν για εκείνη μια ένδειξη ότι μπορεί να αισθανόταν άσχημα για αυτό που της είχε κάνει.

«Τα λόγια του πατέρα μου όμως μού ξεκαθάρισαν πλέον ότι δεν νοιαζόταν καθόλου για εμένα. Πάντως θέλω να μάθω, να τον κοιτάξω στα μάτια και να δω αν έχει αλλάξει καθόλου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας της 31χρονης αποφυλακίστηκε πρόσφατα μετά από 14 χρόνια στη φυλακή και η Έμιλι επιχείρησε να τον συναντήσει και να συζητήσουν, μέσω ενός προγράμματος. Εκείνος ωστόσο αρνήθηκε να τη δει και να μιλήσει μαζί της, κάτι που της στοίχισε πολύ.

Με πληροφορίες από Daily Mail, Mirror

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΑΔΕ: Ποιοι μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 72 δόσεις και πώς υποβάλλουν αίτηση

Σήμερα

Ανοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023 σε έως 72 μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστο ποσό τα 30 ευρώ.

Απόκοσμη Μόσχα: Χάθηκε ο ήλιος από τον μαύρο καπνό μετά τις ουκρανικές επιθέσεις με drones

Σήμερα

Επτά νεκροί και 24 τραυματίες μετά την ουκρανική επίθεση με drones που έπληξε κέντρο logistics και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην περιφέρεια της Μόσχας.

Ο 20χρονος Μέσι κρατούσε αγκαλιά τον βρεφούλη Γιαμάλ το 2007 σε καμπάνια ‑ και αύριο οι δύο τους θα αντιμετωπιστούν στον τελικό του Μουντιάλ 2026.

Σήμερα

Ποιος μαθηματικός υπολόγισε τι κρύβει η ιστορική φωτογραφία Μέσι-Γιαμάλ πριν από 19 χρόνια;

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε σύγκρουση με ΙΧ

Σήμερα

Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη μετά τη μοιραία σύγκρουση στη Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Voucher για παιδικούς σταθμούς: Ποιοι δικαιούχοι εξαιρούνται από τα εισοδηματικά κριτήρια

Σήμερα

Νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση αναπροσαρμόζει τα όρια εισοδήματος και διευρύνει τον κύκλο των δικαιούχων από το σχολικό έτος 2026-2027.

Καύσωνας: Ποιες περιοχές θα «καούν» τις επόμενες μέρες και πότε θα χτυπήσει κόκκινο το θερμόμετρο

Σήμερα

Η Δευτέρα αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη ημέρα του καλοκαιριού, με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές.

Έβδομη νύχτα επιθέσεων κατά του Ιράν: Τι αποκαλύπτει η Τεχεράνη για τάνκερ, νάρκες και drone

Σήμερα

Η CENTCOM επιβεβαίωσε την έναρξη νέων επιχειρήσεων, ενώ το Ιράν κάνει λόγο για νεκρούς, καιόμενα τάνκερ και κατάρριψη αμερικανικού drone.

Στο «κόκκινο» η κίνηση: Μεγάλη η έξοδος των εκδρομέων, μποτιλιαρίσματα σε Κηφισό, Αθηνών‑Κορίνθου και Αττική Οδό

Χτες

Μεγάλες καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο - Αυξημένη η κίνηση εν όψει Σαββατοκύριακου  και στο λιμάνι του Πειραιά - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία και στην Πανεπιστημίου λόγω τροχαίου

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προσλαμβάνει ‑ δείτε ποιες θέσεις ανοίγουν και τι μισθούς προσφέρουν

Χτες

Εννέα θέσεις εργασίας με αποδοχές έως 48.225 δολάρια ετησίως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με προθεσμίες που εκπνέουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Αυγούστου 2026.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός που απηύθυνε ο Κακλαμάνης

Χτες

Ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού, εκπληρώνοντας παράλληλα και την τελευταία της επιθυμία.

Ρωγμές στην Κυψέλη από τα έργα του Μετρό: Τι αποκάλυψε ο καθηγητής Λέκκας για τα γεωλογικά προβλήματα

Χτες

Ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας μίλησε στην ΕΡΤ για τα γεωλογικά ζητήματα που δεν είχαν επισημανθεί στις αρχικές μελέτες, ενώ οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν έγγραφες εγγυήσεις για τη στατική επάρκεια των κτιρίων τους.

Ποια ήταν η Νάκυ Αγάθου που έφυγε από τη ζωή και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

Χτες

Η πρωτοπόρος τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.