E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Προσοχή: Κακοκαιρία εξπρές με καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Τι προβλέπει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Προσοχή: Κακοκαιρία εξπρές με καταιγίδες τις επόμενες ώρες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/6/2023 | 08:35

Ραγδαία επιδείνωση του του καιρού προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα Παρασκευή, καθώς αναμένονται σφοδρές βροχοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, πρόσκαιρη επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (02-06-2023), στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα, από βαρομετρικό χαμηλό που κινείται νότια της Κρήτης προς την Κύπρο, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα της Παρασκευής (02-06-2023) και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα όπου θα παρουσιάσουν ύφεση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για σήμερα Παρασκευή, αρχικά στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στην Αττική, τη νότια Εύβοια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και βαθμιαία τα Δωδεκάνησα, από αργά το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα όπου θα παρουσιάσουν ύφεση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στις υπόλοπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
, στα νοτιοανατολικά μέχρι το απόγευμα από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς και στα νησιά τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καιρός: Το πρωί στο Ιόνιο και βαθμιαία στη δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες στη δυτική Πελοπόννησο πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι – απόγευμα πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στην ανατολική Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ανατολική Πελοπόννησο πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές. Από αργά το απόγευμα βελτίωση. Στη Θεσσαλία γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 και στην Κρήτη τοπιικά 6 μποφόρ, βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Προβλέπεται εξασθένηση των φαινομένων από τη νύχτα.

Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, το βράδυ θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νότια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τις πρωινές ώρες τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Από το βράδυ βελτίωση.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Σήμερα

«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Σήμερα

Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Σήμερα

Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο στον Νέο Κόσμο

Σήμερα

Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Σήμερα

Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του vεκρoύ 4χρονου ‑ Ο θείος του ομολόγησε πως είχαν τρoχαίo

Σήμερα

O 25χρονος επιχείρησε να πάει βόλτα με τη μηχανή τον τετράχρονο - Το όχημα, που κατασχέθηκε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος και για τη δεύτερη υπόθεση revenge ρorn

Σήμερα

Στον παρουσιαστή επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή

Πέθανε η Μανουέλα Βαρδινογιάννη, σύζυγος του Νίκου Βαρδινογιάννη, ιδρυτή του επιχειρηματικού ομίλου

Σήμερα

Ο Νίκος Βαρδινογιάννης είχε ιδρύσει τον επιχειρηματικό όμιλο της οικογένειάς του, πριν φύγει από τη ζωή πρόωρα και αναπάντεχα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 37
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.