E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η αφέντρα με το χιτζάμπ: Η 32χρονη «μανούλα» που εξευτελίζει τους CEOs επί πληρωμή

Στους ισχυρούς άντρες «αρέσει να κυριαρχούνται επειδή στην καθημερινή τους ζωή είναι αφεντικά»

Η αφέντρα με το χιτζάμπ: Η 32χρονη «μανούλα» που εξευτελίζει τους CEOs επί πληρωμή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 2/6/2023 | 11:10

Είναι μια μαμά….inatrix. Μια κάτοικος Ολλανδίας που μεγάλωσε σε ένα παραδοσιακό μουσουλμανικό νοικοκυριό κερδίζει τώρα χιλιάδες στο OnlyFans αφού έγινε αφέντρα που «ειδικεύεται» στους CEOs – τους οποίους ευχαρίστως ταπεινώνει με το χιτζάμπ της.

«Οι πελάτες μου κάνουν ό,τι τους ζητάω και θέλουν να μην έχουν το πάνω χέρι- έχουν ένα φετίχ της μαμάς», είπε η 32χρονη «Κλεοπάτρα» στο Jam Press για την… καριέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ευσεβής μουσουλμάνα, η οποίος κατάγεται από την Αίγυπτο, αλλά ζει στο Άμστερνταμ από το 1998, φέρεται ότι πρώτη φορά έγινε αφέντρα όταν άκουσε άλλους να μιλούν γι’ αυτό. Δεν ήταν πολύ δύσκολο για την Κλεοπάτρα, η οποία λέει ότι είναι «κυρίαρχη από τη φύση της». Αφού άλλαξε τη λιτή ενδυμασία της με μια στολή από λάτεξ, η Μις Κλέο έγινε σύντομα μια επιτυχημένη σταρ του skin flick, κερδίζοντας 84.000 δολάρια το μήνα στην πλατφόρμα με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Τα εντυπωσιακά κέρδη της αποτελούν πίστωση εν μέρει στην πελατεία της από πολύ πλούσιους. Αντί για τα τυπικά horndog, οι υποτακτικοί είναι κυρίως κύριοι με «”χοντρό”πορτοφόλι», όπως οι επικεφαλής εταιρειών και οι πλούσιοι γιατροί, που όλοι έχουν φετίχ μαμάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό που τους αρέσει πραγματικά είναι να κυριαρχούνται, επειδή στην καθημερινή τους ζωή οι περισσότεροι από αυτούς τους τύπους είναι αφεντικά», είπε η γυναίκα. «Είναι γιατροί ή Διευθύνοντες Σύμβουλοι, είναι πολύ ανεξάρτητοι, είναι πολύ ελεγκτικοί και ισχυροί τύποι που βρίσκονται στην κορυφή της καριέρας τους, οπότε είναι μια απελευθέρωση για αυτούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλουν να τα κάνουν όλα καλά, θέλουν να σε κάνουν περήφανη, θέλουν να σε λατρεύουν», πρόσθεσε η σέξι “μανούλα”, η οποία μοιράζεται τυχαία στιγμιότυπα της στο Twitter και το Instagram, όπου έχει συλλογικά πάνω από 250.000 ακόλουθους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, η εξάσκηση τόσο του BDΣM όσο και του Ισλάμ έχει εξοργίσει πολλούς πιστούς της θρησκείας της, με αρκετούς από αυτούς να της στέλνουν άσχημα μηνύματα σχετικά με το επάγγελμά της «ταμπού».

«Στην αρχή, ήταν πολύ δύσκολο γιατί οι μουσουλμάνοι άντρες μου έλεγαν πολύ άσχημα πράγματα στο Διαδίκτυο, ακόμη και απειλές για τη ζωή μου», ανέφερε η αφέντρα. «Είναι πραγματικά γελοίο να βλέπω άντρες στη θρησκεία μου που πιστεύουν ότι μπορούν να έχουν μια γυναίκα και να την κακομεταχειρίζονται, να τις απειλούν και να κάνουν ό,τι θέλουν. Νομίζουν ότι σε κατέχουν» ανέφερε.

Η αφέντρα βρίσκει την κριτική ιδιαίτερα γελοία καθώς «το Ισλάμ είναι μια όμορφη θρησκεία» και «πουθενά στο Κοράνι δεν λέει ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να δείξουν το σώμα τους».

Η Κλεοπάτρα φοράει συχνά το χιτζάμπ της τόσο εντός όσο και εκτός δουλειάς. «Ήμουν το πρώτο άτομο στο OnlyFans που φορούσε χιτζάμπι και ήταν εντελώς καλυμμένο με λατέξ, αυτό ήταν καινούργιο», καυχήθηκε.

«Η πίστη είναι μέρος του εαυτού μου και το πιστεύω με τον δικό μου τρόπο, ανεξάρτητα από το τι πιστεύουν οι άνθρωποι για αυτό». Η Κλεοπάτρα λέει ότι τελικά θεωρεί τη δουλειά της ως έναν τρόπο να βοηθήσει να απαλειφθεί το στίγμα που περιβάλλει συγκεκριμένα φετίχ ή σεξουaλικές σχέσεις – ειδικά στον αραβικό κόσμο, όπου ορισμένες σαρκικές πράξεις θεωρούνται ιδιαίτερα κακές.

«Επειδή είναι τόσο ταμπού, νομίζω ότι είμαι καλό παράδειγμα για τους ανθρώπους, για τα κορίτσια που χρειάζονται καθοδήγηση και για τους άντρες που θέλουν να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους», είπε. «Έχω πολλούς οπαδούς της Δύσης, αλλά νομίζω ότι για τους Άραβες, για τους Τούρκους, τους Μουσουλμάνους, είναι κάτι περισσότερο – έρχονται σε μένα γιατί είμαι μία από αυτούς».

Φέρεται επίσης να υπερηφανεύεται για πολλούς «αμφιφυλόφιλους» θαυμαστές και συχνά προσλαμβάνει άντρες ως σεξουαλικούς μεσάζοντες για συνεδρίες που περιλαμβάνουν πελάτες που διστάζουν…

«Θέλουν να είναι με έναν άλλον άντρα και να κάνουν σeξ μαζί τους, αλλά φοβούνται να το κάνουν μόνοι τους με έναν άντρα, οπότε θέλουν να έχουν ένα σπίτι που μπορεί να το κανονίσει αυτό για αυτούς», εξήγησε. «Έχω άντρες που με ικανοποιούν, έναν κυρίαρχο και έναν υποταγμένο, και τους αφήνω να χειρίζονται τις σεξουaλικές δραστηριότητες μεταξύ τους υπό τις διαταγές μου».

Η κυρίαρχη συνόψισε την εμπειρία της ως ενδυναμωτική. «Επιστρατεύομαι για τον εαυτό μου και δεν παίρνω κανένα s-t από τους άντρες», είπε, «αλλά το να γίνω κυρίαρχος με έκανε να συνειδητοποιήσω ακόμη περισσότερο ότι ως γυναίκα μπορείς να είσαι ηγέτης».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νικολέττα Καρρά: «Ήθελαν να με σακατέψουν, να με κάνουν σκουπίδι»

Σήμερα

Για τα κακεντρεχή σχόλια που έλαβε για την εμφάνισή της σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε η Νικολέττα Καρρά στη Real!ife και στην Κορύνα Μανταγάρη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Σήμερα

Έψησε και πασχαλινά κουλουράκια, τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Ξεσπά για το κλείσιμο του εστιατορίου της στην Κωνσταντινούπολη

Σήμερα

`Το ρεστοράν μου θυσιάστηκε για τους ουρανοξύστες. Ευτυχώς, σώθηκε το σπίτι μου`

Στην αντεπίθεση περνά η Ιωάννα Τούνη για τη Χαρά Τσιώλη: Δίνει στεγνά τα μηνύματα που αντάλλαξαν

Σήμερα

Στη σφοδρή επίθεση που δέχθηκε από την Χαρά Τσιώλη απάντησε η influencer

Στράτος Τζώρτζογλου για πρώην συνεργάτη του: Δεν άντεξε και μου την έπεσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Σήμερα

Η σeξουαλική παρενόχληση υπήρχε στον αέρα από το 1987 που βγήκα, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Στην Πάρο για το Πάσχα η Δώρα Παντέλη ‑ Ποζάρει με πράσινο μαγιό στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Σήμερα

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η αθλητικογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Ο πασίγνωστος ηθοποιός που πριν γίνει διάσημος δούλευε ως ... στρίπερ

Σήμερα

Πριν γίνει το απόλυτο sex symbol του Χόλιγουντ, χόρευε ημίγυμνος σε νυχτερινά μαγαζιά!

Οι αποκαλύψεις ‑ σοκ για τον Justin Bieber: Βουτηγμένος στα χρέη

Σήμερα

Τα 20 εκατομμύρια ζημίες και η ψυχική του υγεία

Η τενίστρια από τη Γαλλία που κατηγορήθηκε από αντίπαλός της για δυσοσμία ψάχνει χορηγό αποσμητικό

Χτες

Με χιούμορ αντιμετώπισε η Λουά Μπουασόν την Χάριετ Νταρτ η οποία ζήτησε από τον διαιτητή να πει στην αντίπαλό της να βάλει αποσμητικό γιατί μυρίζει

«Μη χάνετε την ελπίδα, ίσως ο έρωτας της ζωής σας βρίσκεται στον K2‑18b» ‑ Πάρτι στα social

Χτες

Η στιγμή που πολλοί περίμεναν έφτασε - Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας ίσως μόλις έγιναν πραγματικότητα και πολλοί υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και χιούμορ τις αποκαλύψεις εξωγήινης ζωής

par: 26
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.