E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ξεκίνησα ναρκωτικά στα 15, στα 18 μπαινόβγαιναν dealers στο σπίτι μου»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα για την περιπέτειά της με τις ουσίες

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ξεκίνησα ναρκωτικά στα 15, στα 18 μπαινόβγαιναν dealers στο σπίτι μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/6/2023 | 17:50

"Όταν άρχισα να γυρνάω μόνη μου σπίτι και να πίνω κόκες, έφευγα από την παρέα και πήγαινα σπίτι για να πιώ κόκες, τότε ταρακουνήθηκα και αποφάσισε να σταματήσω" δήλωσε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα για την περιπέτειά της με τις ουσίες, τι την έκανε να σταματήσει τα ναρκωτικά και την απόφασή της να το δημοσιοποιήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Περάσανε πολλά χρόνια από τότε που έκοψα τα ναρκωτικά. Δεν είναι μια ιστορία που έχουν περάσει 4-5 χρόνια που τελείωσε. Φέτος έκλεισα 20 χρόνια από τότε που σταμάτησα τα ναρκωτικά. Οπότε, τώρα αισθάνθηκα δυνατή ώστε να μπορέσω να αρχίσω να το επικοινωνώ. Δεν είμαι δηλαδή καινούργια σε αυτή την αλλαγή ζωής.

Έχω δει πολλά πράγματα σε αυτά τα 20 χρόνια και μπορώ να έχω μια άποψη. Ήθελα πάρα πολύ να το μοιραστώ με τον κόσμο και να πω ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα σπίτια και ότι χρειάζεται μια πιο σωστή αντιμετώπιση. Δεν υπάρχει παιδεία. Πολλοί γονείς φοβούνται, τσακώνονται με τα παιδιά τους, εναντιώνονται με αποτέλεσμα το παιδί να απομακρύνεται περισσότερο. Εγώ, όταν το είπα στη μάνα μου και της είπα ότι θέλω να γίνω καλά, ήταν δίπλα μου.

Δε με κόντραρε και αυτό με βοήθησε ψυχολογικά. Μου έδωσε δύναμη αυτό» είπε αρχικά η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Γεννήθηκα σε ένα σπίτι με δυο πολύ έντονες προσωπικότητες. Ο πατέρας μου έλεγε άσπρο και η μάνα μου μαύρο. Δεν υπήρχε κοινή ροή ανάμεσά τους. Η μάνα μου ήταν ανατρεπτική, δυναμική, ψυχή απίστευτη. Μεγάλωσα πολύ ανατρεπτικά. Η αγάπη της μάνας μου ήταν απλόχερη, με είχε παντού μαζί της… Βαριόμουν με τα παιδιά της ηλικίας μου κι αυτές τις παρέες.» ανέφερε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τους γονείς της.

«Ήθελα να ξεφύγω, ήθελα να διαφέρω, ήθελα να κάνω παρέα με μεγαλύτερους, ήθελα να κάνω πράγματα που δεν κάνανε οι υπόλοιποι της ηλικίας μου για να διαφέρω. Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι έκανα παρέα με μεγαλύτερους από πολύ μικρή. Ήθελα μονίμως κάτι άλλο… Εμείς, που πέφτουμε στα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα χάπια θέλουμε να μας προσέξουν. Έχουμε ανασφάλεια, θέλουμε την προσοχή… Αν είμαστε καλά στο μυαλό, στην ζωή και την καθημερινότητά μας δεν αναζητούμε να κάνουμε κάτι ή να ξεφύγουμε. Προφανώς είχα κι εγώ τα θέματά μου. Έφυγα από το σπίτι μου στα 18 αλλά τα ναρκωτικά τα είχα ξεκινήσει από τα 15. Στα 18 πήγα να μείνω μόνη μου στο κέντρο. Όλοι είχαν φύγει να σπουδάσουν κι εγώ ήμουν η μόνη στην παρέα που είχα δικό μου σπίτι στο κέντρο. Γινόταν το έλα να δεις. Όλοι ερχόντουσαν σπίτι μου. Μπαινοβγαίνανε dealers κανονικά, μια τρέλα. Κάποια στιγμή έπιασα πάτο» εξομολογήθηκε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τα ναρκωτικά.

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που τα είχα όλα. Αν δεν είχα βγει από αυτό και αν δεν έπιανα πάτο και δεν έβλεπα άλλα πράγματα, μπορεί να ήμουν τώρα ένα ψωνισμένο κοριτσάκι… Όλη αυτή η ζωή, η νύχτα με έκανε να δω πράγματα που δεν θα τα έβλεπα. Ευτυχώς είχα αυτή τη μάνα που ήταν και του λιμανιού και του σαλονιού γιατί αλλιώς δεν θα ήμουν αυτή που είμαι…

Δε ξέρω αν κάποιος μπορεί να το αποφύγει αυτά, πρέπει να δοκιμάσεις τη ζωή σου. Ένας έφηβος πρέπει να δοκιμάσει τη ζωή του, μπορεί όχι όσο εγώ, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να τα αποφύγει κάποιος τελείως… Όταν άρχισα να γυρνάω μόνη μου σπίτι και να πίνω κόκες, έφευγα από την παρέα και πήγαινα σπίτι για να πιώ κόκες, τότε ταρακουνήθηκα και αποφάσισε να σταματήσω» έκλεισε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έρρικα Πρεζεράκου για DWTS: «Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου τον επόμενο μήνα»

Σήμερα

Πώς η συμμετοχή της στο show τής άλλαξε τη ζωή

O Όστιν Μπάτλερ ξεκαθαρίζει για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Είμαστε φίλοι...»

Σήμερα

Οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσά τους φούντωσαν, όταν απαθανατίστηκαν να δειπνούν σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη

Νέα καταγγελία για τον Diddy: Αυνανιζόταν μπροστά σε μουσικό παραγωγό

Σήμερα

Ο 56χρονος ράπερ εκτίει τετραετή ποινή φυλάκισης για κατηγορίες σχετικές με πορνεία στο Νιου Τζέρσεϊ

Billy Bob Thornton: Τι ήταν τα μυστηριώδη μενταγιόν αίματος που φορούσαν με την Αντζελίνα Τζολί

Σήμερα

Ο σταρ αποκαλύπτει την αλήθεια για τα «ανατριχιαστικά» φιαλίδια με το αίμα τους που κρεμούσαν στον λαιμό τους ως ζευγάρι

Πάουλα Μπαντόσα: Η αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά σε συνέντευξή της

Σήμερα

Καλεσμένη σε εκπομπή στην Ισπανία ήταν η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν πάω κάπου και βρω την Ευρυδίκη με τον σύζυγό της, θα κάτσω μαζί τους»

Σήμερα

«Μου έχει τύχει γυναίκα να μην κάνει μπάνιο πριν το σ@ξ! Ήταν και ο λόγος που αποχώρησα!»

Ελένη Καστάνη για την απώλεια 30 κιλών: «Βοηθιέμαι και με τις ενέσεις, είχα φτάσει 100 κιλά»

Σήμερα

Την Ελένη Καστάνη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου

Γλυκερία για τη συναυλία στο Ισραήλ: Δεν με στήριξαν από τον χώρο μου αλλά δεν με ενδιαφέρει, υπάρχει ζήλια

Σήμερα

Δεν ένιωσα πικρία, γιατί να βαραίνω με αντιπαλότητες τον εαυτό μου; πρόσθεσε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.