E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η έξαλλη «Πόπη Τσαπανίδου» δεν δέχεται το εκλογικό αποτέλεσμα

«Λυσσάξατε επειδή είπα ξείπα»

Η έξαλλη «Πόπη Τσαπανίδου» δεν δέχεται το εκλογικό αποτέλεσμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/6/2023 | 21:59

«Βγαίνω στην εκπομπή σας για να διαμαρτυρηθώ και να εκφράσω τα παράπονά μου. Δεν θα με διακόψει κανείς» - «Παρακαλώ κ. Τσαπανίδου» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Με παιχνιδιάρικο αλλά σοβαρό ύφος, ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της εκλογικής εκπομπής του Ant1 έδωσε… πάσα στην «Πόπη Τσαπανίδου» προκειμένου να πει δυο λόγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον «αέρα» εμφανίστηκε η «Πόπη Τσαπανίδου» η οποία ήταν… έξαλλη. Αυτή ήταν η δεύτερη «παρέμβαση» του Τάκη Ζαχαράτου. Ο μίμος μεταμφιέστηκε στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου και ανέφερε: «Βγαίνω στην εκπομπή σας για να διαμαρτυρηθώ και να εκφράσω τα παράπονά μου. Δεν θα με διακόψει κανείς».

«Παρακαλώ κ. Τσαπανίδου» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Πρώτα από όλα δεν δέχομαι αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα το ερευνήσω μέχρι τέλους. Δεν μπορεί σε όλα τα social media να είμαστε πρώτοι και στις κάλπες δεύτεροι! Έχετε αναρωτηθεί, κύριε Χατζηνικολάου, ότι αν δεν ήμουν εγώ η Σαλονικιά καλλονή με την μπούκλα να κρατάω την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ με τις τόσες συνιστώσες και να έχω από την μια τον Πολάκη να ρίχνει βόμβες, τον Κατρούγκαλο από την άλλη να βάζει αυτογκόλ και τον Τσίπρα να κοιμάται με τα μάτια ανοιχτά στα έδρανα της βουλής και να βαριέται και να κυβερνήσει και να κάνει αντιπολίτευση» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος ως Πόπη Τσαπανίδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Να έχω και την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μου στέλνει ειρωνικές καρδούλες από απέναντι και να μου κλείνει το μάτι με ύφος “δεν ήξερες μωρή, δεν ρώταγες;”. Αν δεν ήμουν εγώ να κρατά γερά το κατάρτι του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε γκρεμοτσακιστεί στον βράχο καβομαλιά και θα είχε διαλυθεί η Αριστερά. Και αντί να εκτιμήσετε, ειδικά εσείς, ότι έφερα το αποσμητικό και την ομορφιά στον ΣΥΡΙΖΑ, που είχε κατασκιάξει τον ανδρικό πληθυσμό και η Σία Αναγνωστοπούλου με το μαλλί μέδουσα και η Τασία Χριστοδουλοπούλου με τις ελιές Καλαμών διάσπαρτες σε όλη την μούρη και η Βασιλική Κατριβάνου, που για αυτήν… ουδέν σχόλιον» τόνισε χαρακτηριστικά η… Πόπη Τσαπανίδου.

«Και αντί να με θαυμάσετε, κύριε Χατζηνικολάου, που είμαι αριστερή με λουκ καραδεξιάς, μου την πέσατε και με πετροβολήσατε κατά ριπάς και κατ’ εξακολούθηση σαν την Σκύλα και τη Χάρυβδη» συμπλήρωσε, σε αυστηρό ύφος, η «εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για να αποκριθεί, εύλογα έκπληκτος, ο Νίκος Χατζηνικολάου ως εξής. «Σοβαρά, τώρα, κυρία Τσαπανίδου πιστεύετε ότι προσωπικό μαζί σας;».

«Με δουλεύετε μέσα στα μούτρα κ. Χατζηνικολάου; Φυσικά και μου το κρατούσατε επειδή έφυγα από το δελτίο σας. Σας έκατσε βαρύ το ιμαμ. Λυσσάξατε επειδή πρώτα από όλα, είπα ξείπα. Η πρώτη είμαι ή η τελευταία σε αυτή τη χώρα που αλλάζω γνώμη ανά δευτερόλεπτο;» πρόσθεσε στην συνέχεια η «Πόπη Τσαπανίδου».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξεκίνησε προπονήσεις με τον Ολάζουον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τον πληρώνει 50.000 την εβδομάδα;

Σήμερα

Πριν από ημέρες αποκαλύφθηκε ότι ο Χακίμ Ολάζουον ζητάει 50.000 την εβδομάδα για προπονήσεις με νέους παίκτες

Φαίη Σκορδά για Λιάγκα – Ουγγαρέζο: «Δεν υποστήριξα τον Δημήτρη, είπα αυτό που πιστεύω»

Σήμερα

Το δικό της σχόλιο για τη διαμάχη που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έκανε η παρουσιάστρια

Τηλεθέαση: Η Μπέττυ Μαγγίρα τάραξε τα νερά της πρωινής ζώνης

Σήμερα

Τι τηλεθέαση σημείωσε η Μπέττυ Μαγγίρα στην πρεμιέρα απέναντι από τον ανταγωνισμό;

Τηλεθέαση: Ναταλία Γερμανού ή Κώστας Τσουρός; – Το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης

Σήμερα

Ποιος έκοψε πρώτο το νήμα στην τηλεθέαση του Σαββάτου;

Ξέσπασε η σύντροφος του Neymar μετά τη νέα απιστία του: «Φαντάσου η κόρη σου στα 18 της να βγαίνει μ` ένα αγόρι σαν και σένα»

Χτες

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι πέρασε στην αντεπίθεση μετά το νέο ... στραβοπάτημα του Βραζιλιάνου συντρόφου της από τον οποίο περιμένει παιδί

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Στέφανο Κασσελάκη: «Θα σταθεί αυτό το πολιτικό ανέκδοτο απέναντι στον Μητσοτάκη;»

Χτες

Νέα πυρά... στέλνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ξανασυνεργαστώ μαζί τους»

Χτες

«Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν υπολογίζουν τίποτα, που τα κάνουν όλα για τη φήμη ή τη διασημότητα.»

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.