E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η έξαλλη «Πόπη Τσαπανίδου» δεν δέχεται το εκλογικό αποτέλεσμα

«Λυσσάξατε επειδή είπα ξείπα»

Η έξαλλη «Πόπη Τσαπανίδου» δεν δέχεται το εκλογικό αποτέλεσμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/6/2023 | 21:59

«Βγαίνω στην εκπομπή σας για να διαμαρτυρηθώ και να εκφράσω τα παράπονά μου. Δεν θα με διακόψει κανείς» - «Παρακαλώ κ. Τσαπανίδου» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Με παιχνιδιάρικο αλλά σοβαρό ύφος, ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της εκλογικής εκπομπής του Ant1 έδωσε… πάσα στην «Πόπη Τσαπανίδου» προκειμένου να πει δυο λόγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον «αέρα» εμφανίστηκε η «Πόπη Τσαπανίδου» η οποία ήταν… έξαλλη. Αυτή ήταν η δεύτερη «παρέμβαση» του Τάκη Ζαχαράτου. Ο μίμος μεταμφιέστηκε στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου και ανέφερε: «Βγαίνω στην εκπομπή σας για να διαμαρτυρηθώ και να εκφράσω τα παράπονά μου. Δεν θα με διακόψει κανείς».

«Παρακαλώ κ. Τσαπανίδου» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Πρώτα από όλα δεν δέχομαι αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα το ερευνήσω μέχρι τέλους. Δεν μπορεί σε όλα τα social media να είμαστε πρώτοι και στις κάλπες δεύτεροι! Έχετε αναρωτηθεί, κύριε Χατζηνικολάου, ότι αν δεν ήμουν εγώ η Σαλονικιά καλλονή με την μπούκλα να κρατάω την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ με τις τόσες συνιστώσες και να έχω από την μια τον Πολάκη να ρίχνει βόμβες, τον Κατρούγκαλο από την άλλη να βάζει αυτογκόλ και τον Τσίπρα να κοιμάται με τα μάτια ανοιχτά στα έδρανα της βουλής και να βαριέται και να κυβερνήσει και να κάνει αντιπολίτευση» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος ως Πόπη Τσαπανίδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Να έχω και την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μου στέλνει ειρωνικές καρδούλες από απέναντι και να μου κλείνει το μάτι με ύφος “δεν ήξερες μωρή, δεν ρώταγες;”. Αν δεν ήμουν εγώ να κρατά γερά το κατάρτι του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε γκρεμοτσακιστεί στον βράχο καβομαλιά και θα είχε διαλυθεί η Αριστερά. Και αντί να εκτιμήσετε, ειδικά εσείς, ότι έφερα το αποσμητικό και την ομορφιά στον ΣΥΡΙΖΑ, που είχε κατασκιάξει τον ανδρικό πληθυσμό και η Σία Αναγνωστοπούλου με το μαλλί μέδουσα και η Τασία Χριστοδουλοπούλου με τις ελιές Καλαμών διάσπαρτες σε όλη την μούρη και η Βασιλική Κατριβάνου, που για αυτήν… ουδέν σχόλιον» τόνισε χαρακτηριστικά η… Πόπη Τσαπανίδου.

«Και αντί να με θαυμάσετε, κύριε Χατζηνικολάου, που είμαι αριστερή με λουκ καραδεξιάς, μου την πέσατε και με πετροβολήσατε κατά ριπάς και κατ’ εξακολούθηση σαν την Σκύλα και τη Χάρυβδη» συμπλήρωσε, σε αυστηρό ύφος, η «εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για να αποκριθεί, εύλογα έκπληκτος, ο Νίκος Χατζηνικολάου ως εξής. «Σοβαρά, τώρα, κυρία Τσαπανίδου πιστεύετε ότι προσωπικό μαζί σας;».

«Με δουλεύετε μέσα στα μούτρα κ. Χατζηνικολάου; Φυσικά και μου το κρατούσατε επειδή έφυγα από το δελτίο σας. Σας έκατσε βαρύ το ιμαμ. Λυσσάξατε επειδή πρώτα από όλα, είπα ξείπα. Η πρώτη είμαι ή η τελευταία σε αυτή τη χώρα που αλλάζω γνώμη ανά δευτερόλεπτο;» πρόσθεσε στην συνέχεια η «Πόπη Τσαπανίδου».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2025: Η αποψινή εμφάνιση και οι σκληροί αντίπαλοι

Σήμερα

Η μεγάλη στιγμή για την Κλαυδία έφτασε!

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Πάνος Μουζουράκης ‑ Γέννησε η Μαριλού Κόζαρη

Σήμερα

Το ζευγάρι υποδέχτηκε στη ζωή τον γιο του

Ο Μπαλντόνι ισχυρίζεται ότι η Λάιβλι απείλησε τη Σουίφτ με διαρροή προσωπικών μηνυμάτων της, αν δεν τη στηρίξει δημόσια

Σήμερα

Η Μπλέικ Λάιβλι απαίτησε από την Τέιλορ Σουίφτ να δημοσιεύσει μια δήλωση στήριξής της, αναφέρει η νομική ομάδα του ηθοποιού

Τέμπη: Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό – Λύγισαν όλοι με το βίντεο για την αδικοχαμένη Θώμη Πλακιά

Σήμερα

«Να τους ζητήσουμε όλοι μαζί συγγνώμη ως κοινωνία γι’ αυτό που κάνουμε στα παιδιά τους», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Κλαυδία: Διέρρευσε βίντεο από την εμφάνιση της Ελλάδας

Σήμερα

Δείτε την αλλαγή φορέματος στη σκηνή της Eurovision

Αμαλία Κωστοπούλου: Ξεκίνησε τις πρόβες για το νυφικό της – Η φωτογραφία από το ατελιέ

Σήμερα

Τις πρώτες ετοιμασίες για τον γάμο της έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες η Αμαλία Κωστοπούλου

Kim Kardashian: Στο δικαστήριο για μια από τις πιο πολυσυζητημένες υποθέσεις των τελευταίων χρόνων

Σήμερα

Σε μια αίθουσα κατάμεστη από δημοσιογράφους, δικαστικούς και θεατές, η Κιμ Καρντάσιαν επανέφερε στο προσκήνιο μία από τις πιο πολυσυζητημένες υποθέσεις των τελευταίων χρόνων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.