E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιώργος Καπουτζίδης για Γιώργο Λιάγκα: «Eίναι σαν θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας, αφού δεν ξέρεις… άστο ρε φίλε»

15 χρόνια μιλάει για την ομοφυλοφιλία, λες και προσπαθεί να τελειώσει την β` Γυμνασίου 15 χρόνια και δεν την τελειώνει...

Γιώργος Καπουτζίδης για Γιώργο Λιάγκα: «Eίναι σαν θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας, αφού δεν ξέρεις… άστο ρε φίλε»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/7/2023 | 19:23

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στη Ναταλία Γερμανού όταν και βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

Ο δημοφιλής δημιουργός αναφέρθηκε στις κοινωνικές αλλαγές για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και τις θέσεις του Γιώργου Λιάγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καπουτζίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό το οποίο πρέπει να γίνει (σ.σ. για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα) είναι να γίνουν συζητήσεις ουσιαστικές στην τηλεόραση. Γιατί καμιά φορά παίρνουν ένα απόσπασμα, το συζητάνε την άλλη μέρα και αλλοιώνουν όλο αυτό που έχεις πει. Θυμάμαι πως είχα δώσει μια συνέντευξη και με είχαν ρωτήσει, «εάν θα σκεφτόμουν ποτέ να κάνω παιδί». Την άλλη μέρα βλέπω τίτλο στις εφημερίδες και σε όλα τα sites, «θα βρω άντρα και θα κάνω παιδί». Λέω, ποια είναι αυτή η Ματίνα Μανταρινάκη που βγήκε έξω και ψάχνει να βρει άντρα».

«Πας να πεις δηλαδή κάτι και αλλοιώνεται τόσο που χάνεται η ουσία. Οπότε νομίζω πως κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό. Ας σταματήσουν να μιλάνε. Ας μιλήσουν κάποιοι που έχουν το βίωμα, που έχουν την γνώση, που έχουν την κατάρτιση».


«Έβλεπα τον Λιάγκα που που μαζί με τον πρόεδρο των Σπαρτιατών μιλούσαν ένα τέταρτο για τους ομοφυλόφιλους. Για ποιο λόγο ρε παιδιά; Δεν ξέρετε, αφού δεν ξέρετε… άστο! Και ο Λιάγκας πια είναι σαν θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας. 15 χρόνια μιλάει για την ομοφυλοφιλία, λες και προσπαθεί να τελειώσει την β’ Γυμνασίου 15 χρόνια και δεν την τελειώνει. Άλλες φορές λέει καλά, άλλες φορές δεν λέει καλά… άστο ρε φίλε! Θα μιλήσει κάποιος άλλος, πρέπει να μιλήσεις εσύ;» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι; Ο έρωτας που φούντωσε στα ’90s και το Hollywood δεν ξέχασε ποτέ!

Πριν 6 ώρες

Από το Chaplin στο Only You, οι δύο superstars έγραψαν το δικό τους ερωτικό σενάριο – και παρότι το ειδύλλιο έσβησε, η χημεία τους παραμένει αξεπέραστη

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Χτες

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Χτες

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Χτες

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Χτες

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Χτες

Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.