E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ζάκυνθος: «Με έστειλαν στο νοσοκομείο για μία selfie»

«Οι μπράβοι θέλουν απλώς να τσακωθούν και να χτυπήσουν τους ανθρώπους. Είναι σύνηθες να δέρνουν τουρίστες»

Ζάκυνθος: «Με έστειλαν στο νοσοκομείο για μία selfie»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/7/2023 | 08:34

Τη δική του εκδοχή έδωσε o 18χρονος Βρετανός τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε από μπράβους σε κλαμπ στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Ο Τζέιμς Τέιλορ σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η dailymail αποκάλυψε ότι από τα χτυπήματα που δέχτηκε έχει μαυρισμένα μάτια, πρησμένο σαγόνι, καρούμπαλα στο κεφάλι και κοψίματα στα χείλια και το γόνατο του. Το περιστατικό συνέβη στις 4 Ιουλίου όταν ο 18χρονος διασκέδαζε με φίλους του στο κλαμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως εξήγησε το περιστατικό δεν έγινε στις 7 Ιουλίου και δεν είχε επιτεθεί με μπουκάλι σε κορίτσι. «Καθόμουν με τους φίλους μου στο πίσω μέρος του κλαμπ και είχαμε μερικά καθίσματα γύρω μας. Βγάλαμε μία σέλφι της μεγάλης παρέας μας εκεί και είχα πηδήξει σε ένα κάθισμα για να μπω στη φωτογραφία και χόρεψα στην καρέκλα για περίπου 10 δευτερόλεπτα», είπε ο Τζέιμς Τέιλορ.

Στη συνέχεια όπως είπε ένας από τους άνδρες της ασφάλειας του μαγαζιού προσπάθησε να τον τραβήξει από το χέρι για να κατέβει από την καρέκλα. Όταν ο Τζέιμς αρνήθηκε τότε ο άνδρας έφυγε.

«Ο μπράβος προσπάθησε να πιάσει το χέρι μου για να με τραβήξει κάτω και τράβηξα το χέρι μου πίσω πριν μου πει: Κατέβα. Κατέβηκα αμέσως, αλλά δεν νομίζω ότι του άρεσε το γεγονός ότι ήμουν αρκετά δυνατός για να τραβήξω το χέρι μου πίσω. Ο μπράβος έφυγε αλλά επέστρεψε δέκα δευτερόλεπτα αργότερα με τους υπόλοιπους μπράβους που ήταν στο βίντεο και με έβγαλαν έξω και άρχισαν να με χτυπούν», είπε ο 18χρονος για να συνεχίσει: «Σοκαρίστηκα με το πόσο λίγα μπορεί να κάνεις πριν αυτοί οι ξένοι μπράβοι αρχίσουν να δέρνουν κάποιον έτσι. Σκέφτηκα ότι αν φύγεις και είσαι ανόητος και προκαλείς προβλήματα, τότε ναι ίσως. Αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα συνέβαινε για κάτι τόσο μικρό όσο το να στέκεσαι σε μια καρέκλα για να βγάλεις μια σέλφι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι συνηθισμένο να δέρνουν τουρίστες»

Ο Τζέιμς είπε μετά την επίθεση ότι «δεν σκοπεύει να επιστρέψει ποτέ» στη Ζάκυνθο. «Οι μπράβοι θέλουν απλώς να τσακωθούν και να χτυπήσουν τους ανθρώπους. Είναι σύνηθες να δέρνουν τουρίστες», τόνισε ο 18χρονος και εξήγησε ότι όλοι γνωρίζουν το συγκεκριμένο κλαμπ επειδή συχνά πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού οι τουρίστες.

Στην ερώτηση τι θα έλεγε σε άλλους εφήβους που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στη Ζάκυνθο, είπε: «Αν οι άνθρωποι πρόκειται να πάνε στη Ζάκυνθο, απλά να ξέρετε ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σταθείτε σε μια καρέκλα και αυτό μπορεί να σας συμβεί. Πραγματικά δεν τους νοιάζει».

Μετά την επίθεση, ο Τζέιμς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ιατρικό κέντρο και υποβλήθηκε σε ακτινογραφία. Είπε στους γιατρούς ότι είχε υποστεί τα τραύματα μετά τον ξυλοδαρμό του από τους μπράβους. Η μητέρα του 18χρονου, Μισέλ Τέιλορ κατήγγειλε ότι η ιατρική έκθεση γράφει πως ο γιος της τραυματίστηκε από πέσιμο παρά το γεγονός ότι εκείνος τους είπε για τον ξυλοδαρμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό είναι τρομακτικό. Νιώθω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι όλοι μέσα σε αυτό. Είναι όλοι διεφθαρμένοι. Συμπαραστέκονται ο ένας στον άλλον ό,τι κι αν γίνει. Αυτό από μόνο του είναι τρομακτικό», είπε η μητέρα του 18χρονου.

Η Μισέλ Τέιλορ δηλώνει συγκλονισμένη από τα όσα πέρασε ο γιος της και προειδοποίησε τους Βρετανούς γονείς ότι τα παιδιά τους μπορεί να πάθουν τα ίδια με τον Τζέιμς εάν επισκεφθούν το νησί.

«Θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα ότι αυτό είναι απαράδεκτο και αυτό συμβαίνει στα παιδιά μας. Είμαι μητέρα και κάθε μητέρα θα το αισθανθεί αυτό εάν συμβεί αυτό στον δικό τους γιο όταν πάει για διακοπές στην Ζάκυνθο. Δεν θα έπρεπε να ανησυχείς εάν μπορεί να ξυλοκοπηθούν από μπράβους».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατά κεφαλήν εισόδημα: Η Ελλάδα στο ‑5%, η ΕΕ στο +22% στην 20ετία

Χτες

Μόνο δύο χώρες στην ΕΕ είδαν το πραγματικό κατά κεφαλήν εισόδημα των νοικοκυριών να μειώνεται την τελευταία 20ετία – και η Ελλάδα είναι η μία από αυτές

Ο Τσίπρας έστειλε την «Ιθάκη» στον Αδωνι με αφιέρωση και αυτός απάντησε: «Καλή αντάμωση»

Χτες

«Ως γνήσιος βιβλιοπώλης και εγώ θα του στείλω το νέο δικό μου βιβλίο: `Ρώμη`»

Ιθάκη ‑ Τσίπρας: Πόσο αντίτυπα έχουν πουληθεί μέχρι τώρα

Χτες

Ανάρπαστο έγινε από την πρώτη κιόλας ημέρα το νέο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη»

Διασωληνωμένος 12χρονος στο Παίδων, υπέστη εγκαύματα στο τζάκι

Χτες

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο γενικό νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διασωλήνωσή του και τη διακομιδή του στην Αθήνα

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: Προσαγωγές για επίθεση σε βάρος οικογένειας Ισραηλινών

Χτες

Στο κέντρο του Ηρακλείου παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας

Η Ρωσία θα μπορούσε έως το 2029 να είναι σε θέση να επιτεθεί εναντίον χώρας‑μέλους του ΝΑΤΟ, λέει ο Γερμανός ΥΠΕΞ

Χτες

Η Ρωσία αν μη τι άλλο δημιουργεί για τον εαυτό της την επιλογή ενός πολέμου εναντίον του ΝΑΤΟ το αργότερο έως το 2029, δήλωσε ο Γιόχαν Βάντεφουλ

Θεσσαλονίκη: Σε φυλάκιση 4 ετών καταδικάστηκε διανομέας για τον θάνατο 50χρονου πεζού

Χτες

Ο 29χρονος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 5ετή κάθειρξη

Η Ουκρανία έχει συμφωνήσει με τα βασικά σημεία της πρότασης Τραμπ, λέει Αμερικανός αξιωματούχος

Χτες

Νωρίτερα, ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Ουκρανίας είχε κάνει, επίσης, λόγο για συμφωνία ΗΠΑ και Ουκρανίας στους βασικούς όρους του σχεδίου, στη διάρκεια των επαφών στη Γενεύη

Ξεψύχησε λέγοντας το «Πάτερ Ημών» κλαίγοντας και παρακαλώντας για τη ζωή της η 75χρονη στη Σαλαμίνα

Χτες

Ο εθισμός της στον τζόγο, οι κάμερες και το αίμα στο αυτοκίνητο πρόδωσαν την 46χρονη που σκότωσε την πεθερά της στη Σαλαμίνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.