E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τσετσενία: O Ραμζάν Καντίροφ φέρεται να έθαψε ζωντανό τον αντιπρόεδρο της χώρας του

Ο σύμμαχος του Πούτιν πιστεύει ότι ο αντιπρόεδρος και προσωπικός του γιατρός, Ελχάν Σουλεϊμάνοφ, επιχείρησε να τον δηλητηριάσει

Τσετσενία: O Ραμζάν Καντίροφ φέρεται να έθαψε ζωντανό τον αντιπρόεδρο της χώρας του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/9/2023 | 16:09

Ο 46χρονος ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ, φέρεται να έθαψε ζωντανό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, Ελχάν Σουλεϊμάνοφ, όπως αναφέρει το δίκτυο του ρωσικού καναλιού επικοινωνίας Telegram «VChK-OGPU» (με 800.000 συνδρομητές), επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν την υπόθεση.

Ο Σουλεϊμάνοφ έχει εξαφανιστεί εδώ και μήνες από προσώπου γης και ήταν ο προσωπικός γιατρός του Καντίροφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον τελευταίο καιρό, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η υγεία του Τσετσένου ηγέτη είχε κλονιστεί σοβαρά και όπως αναφέρει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» ο Ελχάν ήταν ο προσωπικός γιατρός του στενού συμμάχου του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Υπήρχαν πολλές εικασίες για την υγεία του Καντίροφ, ειδικά στην αρχή της χρονιάς με τις εικόνες και τα βίντεο που κυκλοφορούσαν στα social media να τον απεικονίζουν με αρκετά παραπανίσια κιλά. Ο Τσετσένος ηγέτης φαινόταν πολύ φουσκωμένος και συχνά δεν μπορούσε να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του. Πολλοί τότε έκαναν λόγο για πιθανό πρόβλημα στα νεφρά.

Ο Καντίροφ είχε πέσει θύμα δηλητηρίασης;


Ο πιστός σύμμαχος του Πούτιν νόμιζε ότι είχε πέσει θύμα δηλητηρίασης με τους συνεργάτες του να συμφωνούν, όπως αναφέρει η πλατφόρμα «Telegram». Ο προσωπικός του γιατρός του είχε κάνει ενέσεις και ο Καντίροφ πίστευε ότι είχε αρρωστήσει από αυτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Σουλεϊμάνοφ καρατομήθηκε από το αξίωμα του αντιπροέδρου μέσα σε μια νύχτα, τον Οκτώβριο του 2022.
Ο ίδιος βέβαια είχε δηλώσει δημοσίως ότι παραιτείται με δική του βούληση. Έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως.

«Προφανώς επειδή θάφτηκε ζωντανός. Επίσης, λέγεται ότι δεν έχει δώσει σημεία ζωής στον ενεργό λογαριασμό του στο Instagram», σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει πλέον τίποτα στο Διαδίκτυο που να παραπέμπει στις ιατρικές υπηρεσίες που παρείχε στην ογκολογική του κλινική, με έδρα το Ντουμπάι. Αντιθέτως, στα γραφεία αυτά οργιάζουν οι φήμες ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.

Στο Ντουμπάι, την μητρόπολη της ερήμου, ο Καντίροφ έχει υποβληθεί επανειλημμένως σε θεραπεία για δηλητηρίαση, γράφει το «Telegram». Αν και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επιβεβαίωση των ισχυρισμών αυτών, είναι γεγονός ότι ο Καντίροφ αντιμετωπίζει με βάναυσο τρόπο τους εχθρούς του και καυχιέται για τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες ομοφυλόφιλων στη χώρα του.

Στον πόλεμο της Ουκρανίας, παρουσίασε τον εαυτό του ως «χασάπη» στο λιμάνι της Μαριούπολης. Ωστόσο, στρατιωτικοί αναλυτές είχαν εκφράσει σοβαρές αμφιβολίες ότι τα τσετσενικά στρατεύματά έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη μάχη της Μαριούπολης με βάση τα βίντεο και τις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Κόσμος Χτες

«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος Χτες

Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Κόσμος Χτες

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Κόσμος Χτες

Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Κόσμος Χτες

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Κόσμος Χτες

Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

Πατέρας έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του στα Γιάννενα και συνελήφθη

Κόσμος Χτες

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον πατέρα και τον ανήλικο

Διεγράφησαν από τα πανεπιστήμια 308.605 μη ενεργοί φοιτητές με την είσοδο της νέας χρονιάς

Κόσμος Χτες

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκκαθάρισης των φοιτητικών καταλόγων

15χρονη Ελληνίδα αγνοείται μετά την τραγωδία στο κλαμπ στο Κραν Μοντανά

Κόσμος Χτες

Οι συγγενείς της ζητούν από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με την τύχη της να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.