E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η οργισμένη ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου: Αυτοί που αισχροκερδούν βλαμμένε φασίστα, δεν είναι μετανάστες

Το ποστ του για τους «Έλληνες που βρίσκουν ευκαιρίες στις κρίσεις»

Η οργισμένη ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου: Αυτοί που αισχροκερδούν βλαμμένε φασίστα, δεν είναι μετανάστες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/9/2023 | 08:55

«Καμπανάκι» κρούουν οι ειδικοί για τη δημόσια υγεία των κατοίκων της Θεσσαλίας, που επλήγη από τις φονικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel, ενώ την ίδια στιγμή οι ελλείψεις σε βασικά αγαθά και η αισχροκέρδεια δημιουργούν ένα ασφυκτικό πλαίσιο διαβίωσης σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Χάρτης με τις πλημμυρισμένες εκτάσεις από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Τμήμα Περιβάλλοντος, με χρήση δορυφορικών δεδομένων έδειξε στις 10 Σεπτεμβρίου 2023 ότι η συνολική επιφάνειά τους υπολογίζεται σε 590.000 στρέμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη μέχρι τώρα έχουν δηλωθεί νεκρά 49.000 αιγοπρόβατα, 19.000 χοίροι, 4.186 βοοειδή και 4.300 πτηνά. Από αυτά, οι τοπικές αρχές έχουν διαχειριστεί, 29.000 αιγοπρόβατα, 7.000 βοοειδή και 20 πτηνά.

Από την αρχή τώρα της πλημμύρας έχουν καταγραφεί 130 κρούσματα γαστρεντερίτιδας και 126 λοίμωξης αναπνευστικού, ανέφερε την Πέμπτη (14/9) η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας κ. Αγαπηδάκη στην ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα.

«Tσουνάμι» δε, αυξήσεων σε βασικά προϊόντα διατροφής έχουν ήδη αντιληφθεί οι καταναλωτές, με τον υπουργό Επικρατείας Μάκης Βορίδη να ξεκαθαρίζει ότι οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα δεν δικαιολογούνται και πως ξεκινούν αυστηροί έλεγχοι και κυρώσεις κατά της αισχροκέρδειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τις καταγγελίες για αισχροκέρδεια σε νερά στο Βόλο, μπήκε πλαφόν στην τιμή και ορίστηκαν βαριά πρόστιμα για τους παραβάτες. Μόνο που οι καταγγελίες για αθέμιτη κερδοσκοπία δεν σταματούν στο εμφιαλωμένο νερό και σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και στην ένδυση, στη διαμονή.

Κτηνοτρόφοι, αγρότες και παραγωγοί μιλούν για ακρίβεια λόγω έλλειψης, αλλά και για νόμους της αγοράς. Αρκετές επιχειρήσεις «πατούν» πάνω στην αδυναμία και ανάγκη των πολιτών που προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και πωλούν τις προμήθειές τους και τα αποθέματά τους σε διπλάσια τιμή.

Όλα αυτά έβγαλαν εκτός εαυτού τον Μάριο Αθανασίου, ο οποίος ξέσπασε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας πως σαν χώρα έχουμε μάθει να κατηγορούμε τους ξένους, δίχως να κοιτάμε τι κάνουμε οι ίδιοι σαν ημεδαποί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτησή του

«Στη Θεσσαλία πωλούσαν τα νερά τρεις φορές πάνω. Οι τιμές των ξενοδοχείων αυξήθηκαν 70%, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων 120%. Αυτό πρέπει να μας ανησυχεί πραγματικά.

Αν ποτέ έχουμε υπάρξει ή θέλαμε να ήμασταν σαν και αυτούς! Αυτοί “που βρίσκουν ευκαιρίες στις κρίσεις” , αυτοί που το “κέρδος μετράει” και που πιστεύουν ότι η “αγορά αυτορυθμίζεται”.

Αυτοί που αισχροκερδούν βλαμμένε φασίστα δεν είναι μετανάστες. Είναι Έλληνες και μερικοί σε κυβερνάνε. Αλλά αυτό μάλλον δεν σε νοιάζει γιατί στη συγκυρία πας με τον ισχυρό – όπως έχει δείξει η ιστορία» γράφει ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αγαπημένη ηθοποιός που πέθανε μόνη και τη βρήκανε μετά από μέρες με το τσιγάρο στο χέρι

Πριν 1 ώρα

Η γυναίκα που έβαλε """"μπουρλότο"""" στο ελληνικό σινεμά και έφυγε με σιωπή

Protect the Dolls: Γιατί όλοι οι διάσημοι φορούν αυτό το μπλουζάκι

Πριν 1 ώρα

Δεν είναι ένα απλό σύνθημα σε μακό, είναι στάση ζωής

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Δεν είχα κάποιον να με πάρει αγκαλιά – Ξεδίπλωσα τη ζωή μου στον Θέμο Αναστασιάδη»

Χτες

«Κανένας δεν μου είπε ότι δεν πρέπει να συμπεριφέρεσαι έτσι γιατί εκθέτεις τον άλλον», δήλωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Ο Travis Kelce έκανε unfollow τον Ryan Reynolds: Ρήξη στις σχέσεις Taylor Swift‑Blake Lively;

Χτες

Το unfollow προκάλεσε σάλο, δεδομένου ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει ξεσπάσει ένταση ανάμεσα στην Taylor Swift και τη σύζυγο του Reynolds, την ηθοποιό Blake Lively

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης στάθηκε για πρώτη φορά όρθιος και συμμετείχε σε παρέλαση στην Αμφισσα

Χτες

""Η ζωή έχει έναν δρόμο για όλους. Ο Θεός είναι δίπλα μας. Ποτέ μην τα παρατάτε” ανέφερε ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ

Taste Atlas: Τα 5 καλύτερα μπισκότα στον κόσμο ‑ Ένα ελληνικό στη δεύτερη θέση

Χτες

Ποια άλλα ελληνικά γλυκά εδέσματα είναι στα καλύτερα μπισκότα στον κόσμο

Κατερίνα Καινούργιου για Fipster: «Μεγάλο φάουλ να το λες αυτό ειδικά για μένα!»

Χτες

Στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και στον Fipster αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου», λέει ο Γιώργος Λιάγκας για την παίκτρια του «Big Brother» που είναι μοντέλο στην εκπομπή του

Χτες

H Μαίρη Χατζηπαύλου μπήκε στο ριάλιτι και εργάζεται στην εκπομπή «Το Πρωινό»

Έτσι ξεκίνησε η ιστορία του «Καλημέρα Ελλάδα» ‑ Η πρώτη εκπομπή το 1992

Χτες

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε, για πρώτη φορά, καλημέρα στο κοινό το 1992

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.